Karpaten Turism deschide 4 agenții noi simultan

Karpaten Turism deschide 4 agenții noi simultan

Karpaten Turism, unul dintre cei mai mari touroperatori din România, a anunțat deschiderea a 4 agenții noi în Constanța, Târgu Mureș, Buzău și Galați, ajungând astfel la un număr de 14 agenții proprii.

Deschiderea oficială a celor 4 noi puncte de lucru a avut loc pe data de 25 octombrie 2023 și a fost marcată de un eveniment grandios cu premii și invitați surpriză, organizat simultan în cele 4 orașe.

Turoperatorul, care a estimat pentru 2023 un volum de vânzări de peste 170 milioane de euro și peste 200.000 de turiști pentru care va opera vacanțe în acest an, ajunge astfel la un număr de 14 agenții proprii în 11 orașe ale țării: București, Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Ploiești, Iași, Timișoara, Târgu Mureș, Constanța, Buzău și Galați.

Operând pachete de vacanțe cu zboruri charter de pe 15 aeroporturi din întreaga țară, deschiderea de agenții regionale noi a venit ca un pas firesc pentru business-ul nostru. Prezența noastră în aceste orașe ne ajută să fim mai aproape de turiști și să oferim servicii de calitate încă din momentul rezervării, datorită echipei noastre dedicate de specialiști în turism, care poate oferi consultanță pentru cele peste 100 de destinații din portofoliul Karpaten Turism.
Alexandru Mărginean
Manager General Karpaten Turism
Agentia Karpaten Turism din Constanta

Cele mai căutate vacanțe pentru perioada Sărbătorilor de iarnă 2023 sunt cele cu zbor charter direct către destinații exotice, precum Maldive, Kenya, Zanzibar și Dubai, ale căror tarife pornesc de la 499 euro/persoană, dar și Charter Laponia, pentru toți iubitorii de magie și povești.

Prețurile pentru Early Booking 2024 pornesc de la 299 euro/persoană, cele mai căutate destinații fiind: Turcia, Grecia, Egipt, Tunisia, Spania și Cipru.

Alte pachete de vacanță emblematice ale touroperatorului sunt circuitele cu însoțitor de grup în țări precum: China, Turcia, Cambodgia, Sri Lanka, India, Peru, Japonia, SUA, Kenya și Coreea de Sud.

Te-ar putea interesa și...