Ne vedem la Târgul de Turism al României – ediția de toamnă!

Ne vedem la Târgul de Turism al României – ediția de toamnă!

Toamna aceasta vă așteptăm cu mic cu mare la cea de-a 48-a ediție a Târgului de Turism al României! Pentru această ediție v-am pregătit numeroase surprize și momente unice pentru întreaga familie. Colegii noștri de la departamentul vânzări, vă vor ajuta să rezervați vacanța ideală, asigurându-se că dorințele dumneavoastră vor fi îndeplinite. Aceștia vă vor oferi informații utile, sfaturi de călătorie și vor verifica toate variantele disponibile pentru solicitarea dumneavoastră.

Așa cum v-am obișnuit deja, la fiecare ediție a târgului de turism încercăm să aducem mai aproape de voi experiențe din cele mai iubite destinații. Pentru această ediție am organizat deja binecunoscutul Karpaten Turism’s Kids Club cu 4 animatori care vor modela baloane, vor cânta, vor picta copiii pe față și le vor oferi celor mici surprize, inclusiv Cinema cu popcorn, vată de zahăr pe băț, dar și atelier de pictură. Deliciile și surprizele sunt și pentru cei mari, aceștia pot degusta celebra înghețată thailandeză, pot savura un cocktail la Beach Bar sau pot încerca celebra băutură din Madeira, Poncha. Din Turcia, puteți degusta cunoscutul Turkish Delight.

În cadrul acestui articol, veți afla mai multe detalii despre perioada și expozanții din cadrul Târgului de Turism al României, ne veți descoperi povestea, dar și ce ne motivează pentru a continua această aventură, veți descoperi cele mai iubite destinații de vacanță și nu în ultimul rând, motivele pentru care trebuie să ne vizitați la târg.

Descoperă cele mai iubite destinații de vacanță și reducerile Early Booking 2024!

LAPONIA
Anul acesta mergem acasă la Moș Crăciun! Pentru sezonul de iarnă 2023 am pregătit zboruri directe din București către casa Moșului, în Rovaniemi, Finlanda! Plecările disponibile sunt în data de 19 Decembrie și 23 Decembrie, iar tarifele pornesc de la 1899 Euro/ persoană! Pachetele includ 4 nopți de cazare în hotelul ales cu regim de masă de tip demipensiune, zbor direct, transferuri locale, dar și excursie la casa și atelierul lui Moș Crăciun!

TURCIA
Așa cum știți deja, Turcia a fost cea mai iubită destinație de vară a anului 2023, iar din acest motiv, v-am pregătit numeroase reduceri pentru noul sezon de vară 2024! Prețurile pornesc de la 259 Euro/ persoană, pentru sejururile de 7 nopți în Antalya, de la 289 Euro/ persoană pentru circuitele în Cappadocia și de la 359 Euro/ persoană pentru sejururile de 7 nopți în Bodrum și Dalaman!

GRECIA
Istoria Greciei este una dintre cele mai fascinante și longevive istorii ale lumii, astfel că pentru a o descoperi am introdus o nouă regiune pentru sezonul de Vară 2024: Peloponez! Pasionații de cultură și istorie, vor putea explora siturile arheologice, dar și să se bucure de plajele superbe și de preparatele culinare delicioase. Tarifele sunt reduse cu 40% pentru Grecia, astfel vă puteți bucura de sejururi de 7 nopți pornind de la 289 Euro/ persoană pentru CRETA și RHODOS, de la 299 Euro/ persoană pentru CORFU, de la 339 Euro/ persoană pentru ZAKYNTHOS, de la 379 Euro/ persoană pentru LEFKADA, de la 399 Euro/ PELOPONEZ și de la 569 Euro/ persoană pentru SANTORINI.

SPANIA
Savurează o paella delicioasă alături de un pahar de sangria, în fermecătoarele orașe ale Spaniei. Tarifele pentru un sejur cu 7 nopți de cazare pornesc de la 479 Euro/ persoană pentru Costa Brava, de la 499 Euro/ persoană pentru Costa del Sol, de la 529 Euro/ persoană pentru Costa Blanca și fascinanta Mallorca și de la 609 Euro/ persoană pentru efervescenta insulă Tenerife.

EGIPT
MARSA MATRUH este noua stațiune a Egiptului pe care vă propunem să o descoperiți și în care să vă creați momente unice alături de cei dragi. Situată la Marea Mediterană, această stațiune vă va oferi o nouă perspectivă asupra acestei țări fascinante. Nu mai sta pe gânduri și profită de reduceri de până la 55% și rezervă un sejur de 7 nopți în Marsa Matruh cu prețuri pornind de la 739 Euro/ persoană, pentru Hurghada de la 299 Euro/ persoană, iar pentru Sharm El Sheikh de la 309 Euro/ persoană. Reducerile sunt valabile și pentru croazierele pe Nil, prețul acestora pornind de la 819 Euro/ persoană.

PORTUGALIA
Această țară este destinația ideală pentru iubitorii de preparate din fructe de mare proaspete, vinuri cu un buchet unic, dar și pentru cei pasionați de cultură sau sporturi nautice. Un sejur cu 7 nopți de cazare în cosmopolita capitală, Lisabona pornește de la 699 Euro/ persoană, dar și pentru un sejur unic în Madeira. Pentru anul 2024 vă propunem să vizitați și sudul țării, regiunea Algarve pentru a descoperi unele dintre cele mai interesante plaje și peisaje ale Europei, iar tarifele pornesc de la doar 569 Euro/ persoană pentru sejururile cu 7 nopți.

karpaten turism stand

CIPRU
Insula dragostei, pe care a luat naștere zeița Afrodita vă așteaptă și în vara anului 2024 pentru momente de răsfăț și relaxare. Reducerile pentru noul sezon sunt de până la 35% pentru sejuri cu 7 nopți de cazare, cu regimul de masă ales de dumneavoastră, dar și cu zbor direct și transferuri locale incluse.

TUNISIA
Fermecătoarea Tunisia se numără printre destinațiile anului 2024 care doresc să vă prezinte o nouă zonă, cu tradiții unice și peisaje de o frumusețe aparte. Explorează insula Djerba, cu ale sale plaje cu nisip fin alb și preparate culinare delicioase. Prețurile pentru sejururile de 7 nopți pornesc de la 459 Euro/ persoană pentru insula Djerba și de la 349 Euro/ persoană pentru cele în Monastir și Hammamet.

DESTINAȚII EXOTICE
Pentru că surprizele și reducerile nu se opresc aici, v-am pregătit oferte și destinații turistice la prețuri atractive. Așa cum bine știți pentru sezonul 2023-2024 reluăm sejururile charter atât către Maldive cu zbor direct din București, prețurile pornind de la 1399 Euro/ persoană, cât și pentru Zanzibar și Kenya. Profitați de perioada limitată cu zboruri charter directe operate către aceste destinații și rezervați-vă safari-ul sau escapada pe o plajă cu nisip fin. Alte destinații exotice populare către care puteți găsi mega reduceri în perioada Târgului de Turism al României sunt: Dubai, Thailanda, Mexic, Sri Lanka, Mauritius și Seychelles.

REVELION 2024
Întâmpină Noul An alături de cei dragi într-un loc de vis! Fie că preferi plajele exotice din Thailanda, Mauritius, Maldive, cosmopolitele orașe ale Emiratelor Arabe Unite: Dubai, Abu Dhabi și Ras Al Khaimah sau fascinantele orașe europene: Barcelona, Atena, Lisabona, Malaga, Madrid sau Veneția, noi avem oferta ideală pentru tine. De asemenea, poți sărbători Noul An în cadrul unui circuit în India, Turcia, Malaezia, Vietnam sau Kenya.

Târgul de Turism al României – ediția cu nr. 48

Anul acesta ediția de toamnă a Târgului de Turism al României se va desfășura în perioada 09-12 Noiembrie 2023. În cadrul evenimentului vor fi prezenți numeroși reprezentanți de servicii turistice din țară, dar și de la nivel internațional. TTR este în continuare locul ideal pentru a descoperi cele mai noi și interesante oferte pentru destinațiile turistice din România, dar și pentru cele exotice.

De ce să ne vizitezi în perioada TTR?

Atunci când vizitezi Târgul de Turism al României trebuie să vizitezi standul KARPATEN TURISM, pentru că:

  • Vei beneficia de numeroase reduceri și extra reduceri Early Booking pentru sezonul 2023-2024!
  • Vei întâlni o echipă de specialiști în domeniu, care vă vor asista pe toata durata rezervării, dar și informații utile și sfaturi de călătorie!
  • Vei cunoaște o parte din partenerii noștri externi, numeroși hotelieri vor fi prezenți la standul nostru, astfel vei putea afla detalii direct de la ei!
  • Vei descoperi pachete turistice atent documentate și create de către experții noștri pentru a-ți oferi o perspectivă valoroasă asupra culturii, istoriei, gastronomiei, artei și arhitecturii locurilor pe care le vom vizita!
  • Vei afla care sunt trendurile sezonului 2024!
  • Vei descoperi cele mai noi destinații exotice și nu numai!
  • Vei avea parte de momente unice alături de cei dragi!
karpaten turism stand kids zone

Povestea noastră – Karpaten Turism

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii touroperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare. Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenţii touroperatoare care s-a dedicat promovării atracţiilor turistice din România și atragerii de turiști străini, reușind de-a lungul timpului să devină lider de piaţă în organizarea de circuite, croaziere și sejururi. Agenția a primit titlul de ”Cea mai bună agenţie de Incoming din România” din partea TopHotel Awards în 2016, 2018 și 2019, iar la galele din 2021, 2022 și 2023 a câștigat Premiul 1 la categoria ,,Cea mai bună inițiativă de susținere a Turismului Global” pentru lansarea, în premieră, a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice, campania de zboruri charter către Egipt și activarea ,,Ajungi mai repede la destinațiile pe care le iubești! Zboruri charter de pe 15 aeroporturi din țară”.

Anul 2023 a fost anul cu cel mare volum operațional din istoria companiei, operând peste 1000 de curse charter de pe 15 aeroporturi din țară și organizând pachete turistice externe pentru mai mult de 200.000 turiști.

Cele mai căutate destinații ale anului 2023 au fost: Turcia, Egipt, Grecia, Spania, Portugalia, Tunisia, Maldive, Kenya, Zanzibar, Sri Lanka și Thailanda.

Cea mai vândută destinație a anului 2023 a fost Turcia, pentru care am organizat zboruri charter zilnice din București către Antalya, pe toata perioada sezonului estival și zboruri săptămânale de pe încă 14 aeroporturi din țară, ajungând la un număr de peste 50.000 de turiști.

Misiunea noastră este de a aduce un suflu nou industriei turismului, de a oferi servicii de calitate la cel mai bun raport calitate – preț, inovând constant, folosind instrumente tehnologice de top și investind în formarea continuă a colegilor noștri.

La Karpaten Turism, suntem de părere că obiceiul de a călători nu ar trebui să fie considerat un lux, ci o nevoie care asigură dezvoltarea societăţii în care trăim, iar asta ne motivează să concepem pachete turistice interesante și accesibile unui public cât mai larg.
karpaten turism stand vata de zahar

Sperăm că v-am trezit interesul și dorința de a călători și de a descoperi ofertele și surprizele noastre! Vă așteptăm cu drag la standul Karpaten Turism din cadrul Târgului de Turism al României, ediția cu nr. 48 pentru a ne cunoaște și a porni în noi aventuri!

Locație: ROMEXPO
Bd. Mărăști, nr. 65-67 C.P. 32-3, cod 011465, București, România

Program de vizitare:

09-11 Noiembrie 2023 (joi – sâmbătă)
Interval orar: 10:00 – 18:00

12 Noiembrie 2023 (duminică)
Interval orar: 10:00 – 16:00

Surse foto: Karpaten Facebook
Acest articol a fost despre:
Te-ar putea interesa și...