Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive
Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive imagine 2
Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive imagine 3
Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive imagine 4
Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive imagine 5
Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive imagine 6
Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive imagine 7
Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive imagine 8
Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive imagine 9
Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive imagine 10
Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive imagine 11
Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive imagine 12
Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive imagine 13
Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive imagine 14
Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive imagine 15
Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll Maldive imagine 16
CALCULEAZA TARIF
Dhaalu Atoll Maldive - Vezi harta

Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll

Alege data de plecare

Tarife/persoana/pachet X nopti Angsana Velavaru Resort - Dhaalu Atoll, Maldive

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:

Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll

Situat pe insula Velavaru (Insula Țestoaselor), Angsana Velavaru are 3 restaurante și oferă vile luxoase amplasate pe apă sau pe plajă, cu piscină privată. Acest complex se află la o călătorie de 45 de minute cu hidroavionul sau un zborul intern de 30 de minute și o călătorie cu barca rapidă de 40 de minute de Aeroportul Internațional Malé. Angsana Velavaru oferă diverse facilități pentru familii, inclusiv un club pentru copii in interior și in aer liber, care oferă o varietate mare de activități și servicii de babysitting.

Pentru a surprinde tot ce e mai frumos din tăramul apelor și din lumea uscatului, Angsana Velavaru este amenajat pe jumătate deasupra apei cristaline a oceanului din arhipelagul Insulelor Maldive și jumătate pe plajele cu nisip alb ale atolului Nilandhe Sud.

Unele vile situate pe plajă au piscină cu hidromasaj sau terasă privată cu grădină și piscină. Toate vilele situate pe plajă includ facilități moderne, precum TV, facilități pentru prepararea de cafea și ceai, fierbător electric, dormitor, halate de baie, duș cu efect de ploaie in aer liber și papuci pentru exterior. Vilele situate pe apă sunt amplasate mai departe de insulă, langă recife. Fiecare vilă pe apă este spațioasă, avand 2 niveluri și piscină infinită. Toate vilele oferă acces direct la plajă și la ocean. WiFi este disponibil pe intreaga insulă.

Maeștrii bucătari de la Angsana oferă o varietate de preparate locale și internaționale. Cele 3 restaurante ale complexului servesc specialități din Maldive, preparate din fructe de mare proaspete și mancăruri internaționale. Restaurantul emblematic Funa servește mese de cină cu preparate din homar proaspăt. De asemenea, oaspeții pot rezerva și o experiență culinară autohtonă, o masă in vilă sau un mic dejun plutitor.

Angsana oferă tratamente spa premiate. La cerere, proprietatea poate organiza excursii de privit delfinii, excursii printre rechini-balenă sau ieșiri la pescuit cu ambarcațiuni cu vele dhoni, specifice Insulelor Maldive. Angsana Velavaru găzduiește Centrul de scufundări Padi, de 5 stele. Complexul are propriul său laborator marin.

Facilitati:
 • Internet
 • Fitness
 • SPA
 • Teren de Sport
 • All Inclusive
 • Piscina
 • Situat pe plaja
 • Recomandat familiilor cu copii
Conditii de rezervare la Angsana Velavaru Resort Dhaalu Atoll
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Hoteluri similare
Alte statiuni din Maldive
Message US