Pachet Circuit America Centrala - Panama, Costa Rica, Guatemala, Honduras si Mexic Circuite America Centrala America Centrala

Vacanta mult dorita
de la 3999€ /pers/sejur
Rezerva acum Rezerva acum
vezi comentarii
Ai nevoie de ajutor? Suna la: 021 9448
Se proceseaza
Cerere Oferta Dureaza doar 2 minute!
nopti
 • Camera 1
  • Varsta copil 1
  • Varsta copil 2
Calculeaza tarif
Tarifele sunt afisate in tabelul alaturat

Tarife promo Circuit America Centrala - Panama, Costa Rica, Guatemala, Honduras si Mexic - Circuite America Centrala, America Centrala

Camera Masa Data plecare Zile Nopti Tarif/pers.
Camera Dubla Mic Dejun 01.11.2020 16 15 3999
Camera Single Mic Dejun 01.11.2020 16 15 4599
* Tarifele afisate sunt de persoana si nu contin decat serviciile specificate
 • last minute / oferta
 • ultimele locuri
 • cel mai bun pret

Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Panama/ Mexico City-Bucuresti
- Transport cu avionul pe ruta Panama-San Jose/ San Jose-Guatemala/ Guatemala-Mexico City
- Cazare 15 nopti in camera dubla in hoteluri de 3 si 4*
- Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
- Asistenta turistica in limba romana
- Mic dejun
- Taxe de aeroport
Servicii neincluse:

Ziua 1. Bucureşti-Panama

Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pe zborul cu destinația Panama City. Sosire în Panama City și transfer la hotel Hilton Garden Inn sau similar.

Ziua 2. Panama

Mic dejun. Tur de oraş în districtul colonial Casco Viejo inclus în patrimoniul UNESCO, centrul de vizitare Miraflores, piaţa de peste şi Amador Causeway - patru insule mici conectate la tarm de un drum construit cu ajutorul pietrelor excavate în timpul construcţiei canalului Panama. Cazare în Panama City la hotel Hilton Garden Inn sau similar.

Ziua 3. Panama – San Jose

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie. Transfer la aeroportul internaţional pentru zborul pe ruta Panama – San Jose, Costa Rica. Transfer şi cazare în San Jose la hotel Sleep Inn Paseo de las Damas sau similar.

Ziua 4. San Jose – Arenal

Mic dejun. Plecare spre orşsul La Fortuna, situat la poalele faimosului vulcan Arenal. Plimbare prin junglă pentru a observa vegetaţia şi animalele:  maimuţa, leneşul sau păsările Jacamar. Timp liber la dispoziţie. Cazare în Arenal la hotel Arenal Manoa sau similar.

Ziua 5. Arenal – Rincon de la Vieja

Mic dejun. Plimbare în parcul amenajat la poalele vulcanului unde se petrece timp în natură pentru a admira flora şi fauna locală. Transfer la Guanacaste, cea mai vestică regiune din Costa Rica unde se regăseste  Parcul Naţional Rincon de la Vieja, declarat patrimoniu UNESCO în anul 1999. Cazare în Rincon de la Vieja la Hotel Blue River sau similar.

Ziua 6. Rincon de la Vieja

Mic dejun. Se vizitează Parcul National Rincon de la Vieja unde aveti ocazia să vă plimbaţi în natură şi sa observaţi activitatea vulcanică şi fumarolele. Timp liber la dispoziţie. Cazare la hotel în Rincon de la Vieja la Hotel Blue River sau similar.

Ziua 7. Rincon de la Vieja – San Jose – Guatemala

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul pe ruta San Jose – Guatemala. (taxa de iesire din Costa Rica nu este inclusă, se achita local 29 USD). Sosire în Guatelama şi transfer la Hotel Stofella sau similar.

Ziua 8. Guatemala – Copan (Honduras)

Mic dejun. Transfer catre Copan şi traversarea graniţei în Honduras. Se vizitează situl arheologic şi muzeul din Copan declarat monument UNESCO în anul 1980. Timp liber la dispoziţie. Cazare în Copan la Hotel Marina Copan sau similar.

Ziua 9. Copan – Antigua

Mic dejun. Transfer către Antigua şi tur de oraş ce include vizitarea principalelor obiective turistice, Universitatea San Carlos şi Biserica Le Merced. Vizită la un atelier de Jad. Timp liber la dispoziţie. Cazare în Antigua la Hotel Las Farolas sau similar.

Ziua 10. Antigua – Guatemala

Mic dejun. Transfer în oraşul Guatemala şi vizită la Muzeul Naţional de Arheologie şi Mapa Relieve, o reproducere a reliefului din Guatemala la scala mică. Timp liber la dispoziţie. Cazare în Guatemala la Hotel Stofella sau similar.

Ziua 11. Guatemala – Mexico City

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul Guatemala – Mexico City. Transfer la hotel şi timp liber la dispoziţie (check-in după ora 15:00). Cazare la hotel Casa Blanca sau similar.

Ziua 12. Mexico City

Mic dejun. Tur de oraş în centrul istoric unde poate admira arhitectura clădirilor specifică secolului al-XVIII-lea precum Banca Naţională, Palatul Iturbide şi Casa Azulejos. Se vizitează Piaţa Constituţiei, Palatul Naţional, Catedrala Metropolitană şi Muzeul Naţional de Antropologie. Cazare în Mexico City la Hotel Casa Blanca sau similar.

Ziua 13. Mexico City - Queretaro – San Miguel de Allende

Mic dejun. Transfer în Queretaro şi tur de oraş ce include vizitarea centrului istoric, declarant monument UNESCO, unde se pot admira clădirile construite în stil colonial şi Palatul Corregidora, construit în secolul al-XVII-lea. Cazare în San Miguel de Allende la Hotel Monteverde Best Inn sau similar.

Ziua 14. San Miguel de Allende – Guanajuato

Mic dejun. Tur de oraş în San Miguel de Allende ce include vizitarea Parohiei Arhanghelului Mihail construita în secolul al-XVII-lea şi Templul Sfantului Francisco. Plecare spre Guanajuato şi cazare la Hotel Mision Guanajuato sau similar.

Ziua 15. Guanajuato – Mexico City

Mic dejun. Tur de oraş în Guanajuato ce include vizitarea centrului istoric şi ale principalelor atractii: Monumentul Pipila, construit în memoria lui Juan Jose de los Reyes Martinez, Templul Valenciana (exterior), Alhondiga de Granaditas (exterior), Teatrul Juarez (exterior), Universitatea (exterior) şi casa muzeu Diego Riviera (exterior). Plecare spre Mexico City şi cazare la Hotel Casa Blanca sau similar.

Ziua 16. Mexico City – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in şi îmbarcare pe cursa cu destinaţia Bucureşti. Sosire în ziua următoare.

 

Servicii Neincluse:

• Asigurare medicală (obligatoriu)

• Asigurare storno

• Intrarile la obiectivele turistice: aprox 115 USD (se achita obligatoriu la fata locului)

• Taxa de iesire din Costa Rica: 29 USD (se achita local)

Conditii de rezervare la Circuit America Centrala - Panama, Costa Rica, Guatemala, Honduras si Mexic - Circuite America Centrala, America Centrala

CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA:
  • La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;
  • Diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.
  • Pentru pachetele cu reducere Early Booking, rezervarea se achita integral pana la data expirarii promotiei.
 • CONDITII DE ANULARE:
  • 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare.
  • 100% penalizare pentru anularea cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare.