Pachet Circuit China, Coreea de Nord si Coreea de Sud Circuite China China

Vacanta mult dorita
vezi comentarii
Ai nevoie de ajutor? Suna la: 021 9448
Momentan, pachetele pentru acest hotel nu sunt disponibile. Va rugam sa completati formularul alaturat de cerere oferta si veti primi o oferta personalizata in cel mai scurt timp. Va multumim!
Se proceseaza
Cerere Oferta Dureaza doar 2 minute!
nopti
 • Camera 1
  • Varsta copil 1
  • Varsta copil 2
Pasul urmator

ITINERAR:

Ziua 1. BUCURESTI – BEIJING

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Beijing.

 

Ziua 2. BEIJING

Sosire in Beijing si transfer la hotel pentru check in si cazare. Dupa-amaiza, plimbare pietonală în zona Hutong şi oprire pentru poze la Bird’s Nest şi Water Cube. Seara, cazare la hotel în Beijing.

 

Ziua 3. BEIJING

Mic dejun. Tur de oraș care include vizitarea Pieţei Tiananmen, a Oraşului Interzis şi a Templului Paradisului, una dintre cele mai fotografiate clădiri din lume datorită unicităţii arhitecturii sale. Oprire pentru cumpărături la un magazin de perle foarte popular. Seara, cazare la hotel în Beijing.

 

Ziua 4. BEIJING

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională* la Marele Zid Chinezesc, una dintre cele mai impresionante construcţii din lume, inclusă în topul celor 7 minuni noi ale lumii. Pranzul este inclus. Seara, cazare la hotel în Beijing.

 

Ziua 5. BEIJING- PYONGYANG

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Pyongyang. Dupa formalitatile de viza, deplasare spre centrul capitalei, unde se viziteaza Arcul de Triumf, construit in onoarea si gloria lui Kim Ir-Sen in rezistenta fata de ocupatia japoneza si Piata Kim II Sung, unde au loc impresionantele mitinguri si parade militare. Transfer la hotel. Cina si cazare in Pyongyang.

 

Ziua 6. PYONGYANG – KAESONG

Mic dejun. Tur de oras in Pyongyang, ce include: Turnul Juche Idea (intrare inclusa), deplasare 5 statii cu metroul din Pyongyang, care se poate lauda cu unele dintre cele mai impresionante statii de metrou din lume. Casa natala a lui Kim IL Sung de la Mangyongdae; Muzeul Razboiului din Coreea si Parcul Mansudae Fountain. Oprire pentru pranz pe vasul Taedonggang. Deplasare catre Kaesong. Cina si cazare in Kaesong.

 

Ziua 7. KAESONG

Mic dejun. Tur de oraș ce include:  Muzeul de Istorie Koryo; Panmunjon - Zona demilitarizata, cunoscuta sub numele de DMZ, este un loc plin de istorie, unde tensiunea dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud ramane palpabila. Pranz inclus la restaurantul hotelului Kaesong Folkustom. Transfer spre Pyongyang, cu oprire la mormantului regelui Kongmin. Vizita si cina la Magazinul Kwangbok, singurul loc unde turistii pot face cumparaturi in moneda locala won. Cazare in Pyongyang.

  

Ziua 8. Hyangsan

Mic dejun. Excursie de o zi la Hyangsan, unde se viziteaza: Expozitia Prieteniei Internationale unde sunt expuse cadourile primite de catre conducatorii nord-coreeni de la diferiti demnitari ce au vizitat Coreea de Nord si templul budist Pohyon. Pranz inclus la restaurantul hotelului Hyangsan. Scurta drumetie pe valea cascadei Manpok si retur la Pyongyang. Cina de ramas bun la un restaurant local. Cazare in Pyongyang.

 

Ziua 9. Pyongyang–Beijing

Mic dejun. Se viziteaza Studiourile de Film Pyongyang si plimbare prin parcul Moran. Pranz inclus la restaurantul Ryomyong. .Transfer la aeroport pentru zborul spre Beijing. Transfer si cazare la hotel in Beijing.

 

Ziua 10. Beijing – Seoul

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Seoul. Scurt tur de oraș, unde se vizitează Templul Jogyesa, considerat centrul lumii budiste sud coreene; Satul Bukchon Hanok si Aleea antica Insadong - localizata in inima orasului recunoscut pentru magazinele cu obiectele de arta si mestesug. Cazare in Seoul.

 

Ziua 11. Seoul

Mic dejun. Tur de oras in Seoul, ce includeȘ Resedinta prezidentiala Cheongwadae cunoscuta si sub numele de Casa Albastra; Palatul Gyeongbokgung  si Muzeul National Folcloric ce expune artefacte din viata coreenilor de-a lungul istoriei; Piata Gwanghwamun, Piata Gwangjang si Dongdaemun Design Plaza. Transfer la hotel. Cazare in Seoul.

 

Ziua 12. Seoul

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite pe cont propriu sau tur opțional* ce cuprinde vizita in Insula Ganghwa. Turul include opriri la Templul Jeongdeungsa, Situl UNESCO Ganghwa Dolmen, Fortareata Gwangseongbo, Piata Ginseng si Biserica Anglicana Ganghwa. Cazare in Seoul.

 

Ziua 13. Seoul

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite pe cont propriu sau tur opțional* ce cuprinde vizitarea zonei demilitarizate, DMZ (Parcul Imjigak, Al 3-lea Tunel, Observatorul si Statia Dora), apoi vizitarea in Seoul a Pietei de Peste Noryangjin, zonei de Shopping Myeongdong si Piatei Namdaemun. Cazare in Seoul.

 

Ziua 14. Seoul – Bucuresti.

Mic dejun. Vizita la Palatul Changdeokung si Gradina Secreta, Altarul Regal Jongmyo, Strada Gangnam, Mallul COEX,  Muzeul National al Coreei. Seara, transfer la aeroportul din Seoul pentru zborul cu destinatia București

 

Servicii neincluse:

- Asigurare medicala/ storno

- Taxa de viză pentru Coreea de Nord

 

Servicii optionale:

• Excursie la Marele Zid Chinezesc, cu prânz inclus: 109 Euro/ persoană

• Excursie la Insula Ganghwa , cu pranz inclus: 99 Euro/ persoană

• Excursie la zona demilitarizata din Coreea de Sud: 109 Euro/ persoană

• Pachet 3 excursii optionale - 299 Euro/ persoană (se poate rezerva doar inainte de plecare!)

 

Atentie!

Nu se accepta pasaport temporar. Pasaportul trebuie sa fie valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara.

 Pentru acest circuit nu este necesara obtinerea vizei la ambasada Chinei din Bucuresti. Pentru acest pachet se aplica Visa de tranzit (pentru maxim 144 ore pe teritoriul Chinei) care este gratuita. Aceasta se obtine la sosirea pe aeroportul din Beijing si este necesar sa se prezinte biletul de avion prin care se demonstreaza sederea in Beijing pentru maxim 144 ore.

Viza pentru Coreea de Nord se obtine pe aeroportul din Beijing. Cu cel tarziu 60 zile inainte de data calatoriei trebuie trimise formularele specifice completate si copie scan a pasaportului si a unei poze tip pasaport.

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane

 

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

Conditii de rezervare la Circuit China, Coreea de Nord si Coreea de Sud - Circuite China, China

CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA:
  • La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;
  • Diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.
  • Pentru pachetele cu reducere Early Booking, rezervarea se achita integral pana la data expirarii promotiei.
 • CONDITII DE ANULARE:
  • 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare.
  • 100% penalizare pentru anularea cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare.