Spre noul site

Pachet Circuit Costa Rica Circuite America Centrala America Centrala

Vacanta mult dorita
de la 2399€ /pers/sejur
Rezerva acum Rezerva acum
vezi comentarii
Ai nevoie de ajutor? Suna la: 021 9448
Se proceseaza
Cerere Oferta Dureaza doar 2 minute!
nopti
 • Camera 1
  • Varsta copil 1
  • Varsta copil 2
Calculeaza tarif
Tarifele sunt afisate in tabelul alaturat

Tarife promo Circuit Costa Rica - Circuite America Centrala, America Centrala

Camera Masa Data plecare Zile Nopti Tarif/pers.
Camera Dubla Mic Dejun 03.03.2022 10 9 2399
Camera Single Mic Dejun 03.03.2022 10 9 2749
* Tarifele afisate sunt de persoana si nu contin decat serviciile specificate
 • last minute / oferta
 • ultimele locuri
 • cel mai bun pret

Servicii incluse:
- Transport cu autocar modern pe toata perioada circuitului
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana
- Taxe de aeroport
- Asistenta turistica in limba romana
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - San Jose - Bucuresti
- Mic dejun
- 3 pranzuri incluse in ziua 2, 3 si 4
- 2 cine incluse in ziua 2 si 3
- Intrarile la obiectivele turistice din progam
- Cazare 9 nopti in hoteluri si lodge de 3*
Servicii neincluse:

Ziua 1. Bucuresti – San Jose

Check-in si imbarcare pe cursa Bucuresti-San Jose. Transfer si cazare la Hotel Sleep Inn Paseo Las Damas sau similar.

Ziua 2. San Jose – Tortuguero

Plecare dimineata spre Guapiles. Oprire la un restaurant local pentru mic dejun (Selva tropical sau similar). Drumul continua spre Cano Blanco/ La Pavona pentru transfer cu barca pe canalele din zona Tortuguero in inima padurii tropicale. Pe parcurul traseului se pot admira flora si fauna locala: maimute, crocodili, jacana Mexican, tucani, ibis verde etc. Cazare la Pachira Lodge cu pranz inclus. Dupa-amiaza vizita la o comunitate locala din zona.  Seara cina inclusa la lodge.

Ziua 3. Parcul National Tortuguero

Mic dejun. Plimbare cu barca pe canalele din Parcul National Tortuguero unde se pot admira numeroase specii de pasari exotice, maimute, iguane. Dupa-amiaza se viziteaza gradina botanica de la Pachira Lodge. Pranzul si cina incluse la lodge.

Ziua 4. Tortuguero – La Fortuna / Arenal

Mic dejun. Check out de la lodge si transfer cu barca pana la Cano Blanco/ La Pavona. Pranz inclus in Guapiles la un restaurant local (Selva Tropical sau similar). Plecare spre orasul La Fortuna situat la poalele vulcanului Arenal. Cazare la Hotel Eco Arenal cu pranz inclus. Dupa-amiaza relaxare in renumitele piscine cu ape termale terapeutice . Cazare la hotel, optional cina la un restaurant local.

Ziua 5. La Fortuna/Arenal

Mic dejun. Se viziteaza Parcul Arenal unde se pot observa efectele activitatii vulcanice asupra solului si vegetatiei. Pe parcursul traseului se admira flora si fauna specifica zonei.Otpional pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza plimbare prin padurea tropicala pe faimoasele poduri suspendate. Cazare la Hotel Eco Arenal. Optional cina la un restaurant local.

Ziua 6. Sky Tram – Arenal

Mic dejun. Plimbare cu Sky Tram prin padurea tropicala. Sky tram este o gondola deschisa ce urca incet pana la la o platforma de observare situata la cea mai mare altitudine din rezervatie, de unde puteti admira cele mai frumoase peisaje. Optional panz si/sau cina la un restaurant local. Cazare la Hotel Eco Arenal.

Ziua 7. La Fortuna/Arenal – Rincon de la Vieja

Mic dejun. Plecare spre Cano Negro, un refugiu important in traseul de migratie a multor specii de pasari. Safari cu barca in Cano Nergo unde puteti admira pasarea Jabiru, una dintre cele mai mari pasari din America de sud dar si numeroase specii de cormorani. Optional pranz la un restaurant local. Transfer spre Rincon de la Vieja. Optional cina la un restaurant local si cazare la Canon de la Vieja Lodge.

Ziua 8. Parcul National Rincon de la Vieja

Mic dejun. Plecare dimineata pentru turul ghidat al Parcului National Rincon de la Vieja unde se poate observa activitatea vulcanica si vegetatia luxurianta. Dupamiaza timp liber. Optional pranz si cina  la un restaurant local. Cazare la Canon de la Vieja Lodge.

Ziua 9. Rincon de la Vieja – San Jose

Mic dejun. Plecare spre San Jose. Pe drum oprire in Sarchi, renumit pentru produsele artizanale realizate din lemn pictat. Optional pranz la un restaurant local. Sosire in San Jose. Optional cina la un restaurant local. Cazare la Sleep Inn Paseo Las Damas Hotel.

Ziua 10. San Jose

Mic dejun. Tur de oras in San Jose. Check out-ul se face la ora 12. Timp liber la dispozitie. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul de retur. Sosire in urmatoarea zi.

 

Servicii neincluse:

- Asigurare medicala si/sau storno

- Bacsisul pentru ghizii si soferii locali

 

Servicii optionale:

-Pachet 6 cine la restaurant local: 180 euro/ persoana

-Pachet 5 pranzuri la restaurant local: 130 euro/ persoana

Conditii de rezervare la Circuit Costa Rica - Circuite America Centrala, America Centrala

CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 10% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.