Pachet Circuit Myanmar si Thailanda Circuite Myanmar Myanmar

Vacanta mult dorita
Ai nevoie de ajutor? Suna la: 021 9448
Se proceseaza
Cerere Oferta Dureaza doar 2 minute!
zile
 • Camera 1
  • Varsta copil 1
  • Varsta copil 2
Calculeaza tarif
Tarifele sunt afisate in tabelul alaturat

Tarife promo Circuit Myanmar si Thailanda - Circuite Myanmar, Myanmar

Camera Masa Data plecare Zile Tarif/pers.
Camera Dubla Pensiune Completa 10.11.2018 13 1999
Camera Single Pensiune Completa 10.11.2018 13 2499
* Tarifele afisate sunt de persoana si nu contin decat serviciile specificate
 • last minute / oferta
 • ultimele locuri
 • cel mai bun pret

Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Bangkok - Bucuresti
- Transport cu avionul pe rutele interne Tachileik - Heho, Bagan - Yangon si Yangon - Bangkok
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Taxe de aeroport
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare o noapte in cuseta, in trenul Bangkok - Chiang Mai
- Cazare 11 Nopti in hoteluri de 3* si 4* cu pensiune completa
- Intrari la obiectivele turistice
- Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse:
- Croaziera si cina pe raul Chao Praya din Bangkok - 45 Euro/ persoana (optional)
- Asigurare medicala/ storno (neinclus)
- Taxe de viza (neinclus)

Ziua 1. București – Bangkok

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Bangkok.

Ziua 2. Bangkok

Sosire în Bangkok şi transfer la hotel. Timp liber la dispoziție restul zilei sau, opţional, croazieră cu cină inclusă la un restaurant pe barcă, o experienţă thailandeză autentică*. În timpul plimbării cu barca se poate observa stilul de viaţă al localnicilor, arhitectura neoclasică  a clădirilor de pa malul răului Chao Phraya şi pot fi surprinse obiective turistice: Wat Arun, Wat Phra Kaew şi Palatul regal.  Seara, cazare la hotel în zona Bangkok.

Ziua 3. Bangkok ­

Mic dejun. Se vizitează Palatul Regal cu Templul lui Buddha de Smarald, cel mai popular obiectiv turistic din Thailanda şi Wat Pho, templul cu statuia lui Buddha culcat şi cu cea mai veche şcoală de masaj thailandez. După-amiaza, vizită la Cartierul Chinezesc, unul dintre cele mai vibrante cartiere din oraş. Seara, cazare la hotel în zona Bangkok.

Ziua 4. Bangkok ­– Chiang Mai     

Mic dejun. Dimineaţa se vizitează piaţa plutitoare de la Damnoen Saduak, al cărei farmec este comerţul cu fructe şi legume proaspete vândute din barcă. După-amiaza, plecare spre Hua Lamphong, de unde se ia trenul spre Chiang Mai, centru cultural şi comercial din nordul Thailandei. Se înnoptează în tren.

Ziua 5. Chiang Mai

Mic dejun. Se vizitează oraşul folosind tuk-tuk-ul, mijlocul de transport autohton. Oprire la Wat Lok Mali, templu budist vechi de peste 1000 de ani şi la Warorot, cea mai populară piaţa locală. Vizită la Doi Suthep, templu budist situat pe cel mai înalt deal de lângă Chiang Mai. Seara, cazare la hotel în zona Chiang Mai.

Ziua 6. Chiang Mai (Parcul Elefanţilor) – Chiang Rai

Mic dejun. Dimineaţa se vizitează Parcul Elefanţilor pentru a-i observa de aproape sau pentru o plimbare cu elefantul în junglă. Plecare spre Chiang Rai, cel mai nordic oraş al Thailandei, situat la graniţa cu Laos şi Myanmar, denumit simbolic şi „Triunghiul de Aur”. Aici se vizitează Templul Alb, cunoscut şi ca Wat Ron Khun. Seara, cazare la hotel în zona Chiang Rai.

Ziua 7. Chiang Rai – Tachileik – Heho – Lacul Inle

Mic dejun. Plecare spre Mae Sai, situat la graniţa cu Myanmar. Pe traseu, oprire la Doi Tung Royal Villa şi Mae Fah Luang Garden, fosta casă rezidenţială a mamei regelui, fermecătoare datorită grădinilor sale. Se vizitează satele Yao şi Akha, interesante prin arhitectura clădirilor şi a diversităţii etniilor localnicilor. În Mae Sai, după finalizarea formalităţilor, se trece graniţa în Myanmar la Tachileik. Transfer la aeroport şi îmbarcare pe zbor intern cu destinaţia Heho. Din Heho, se pleacă spre Nyaung Shwe, sat de pe malul lacului Inle. Pe traseu se pot vizita ateliere tradiţionale specializate în prelucrarea hârtiei Shan şi în realizarea manuală a umbrelelor. Oprire la Mănăstirea Shweyanpyay pentru a observa tehnica artizanală de sculptare a lemnului de către călugări. Seara, cazare la hotel în Nyaung Shwe/Lacul Inle.

Ziua 8. Lacul Inle – Indein

Mic dejun. Dimineața se vizitează piața tradițională și templul Phaun Daw Oo Pagoda de pe malul lacului Inle. După-amiaza, vizită la un sat Pa-Oh în Indein, populat de o etnie minoritară în Myanmar, care respectă tradiții și obiceiuri vechi și are un stil vestimentar specific. Întoarcere la hotel cu barca. Seara, cazare la hotel în Nyaung Shwe/Lacul Inle.

Ziua 9. Lacul Inle – Kalaw

Mic dejun. Plecare spre Kalaw. Pe drum se poate observa stilul de viață al localnicilor din zona rurală. Timp liber pentru relaxare în Kalaw, stațiune populară pentru aerul curat, atmosfera liniștită, grădinile verzi și traseele de drumeție. Seara, cazare la hotel în Kalaw.

Ziua 10: Kalaw – Popa – Bagan

Mic dejun. Plecare spre Bagan, unul dintre cele mai apreciate orașe din Asia pentru stilul arhitectural și templele sale. Oprire la muntele Popa, un vulcan stins de 1500 m înălțime. Aici se pot urca cele 777 de trepte pentru a ajunge în vârful vulcanului unde se află un popular loc de pelerinaj. Dacă timpul permite, se va vizita un sat pentru a surprinde localnicii producând manual vin și melasă din fructe de palmier. Seara, cazare la hotel în Bagan.

Ziua 11. Bagan

Mic dejun. După o oprire scurtă la piața Nyaung Oo, se vizitează 2 temple foarte cunoscute: Shwezigon și Ananda.  Plimbare în zona rurală pentru o experiență autentică. Excursie la Thatbyinnyu, cel mai înalt templu din Bagan și la Dhammayangyi, de unde poate fi admirat apusul. Seara, cazare la hotel în Bagan. 

Ziua 12. Bagan – Yangon

Mic dejun. Transfer la aeroport și check-in pe zbor intern spre Yangon. Se vizitează: Templul Kyaukhtatgyi, Lacul Roial din Parcul Kandawgyi, Karaweik și Templul Golden Sewedagon, obiectiv turistic emblematic pentru Myanmar. Seara, cazare la hotel în Yangon.

Ziua 13. Yangon

Mic dejun. Tur de oraș în Yangon. Principalele atracții turistice: blvd. Mahanbandola, Biserica Baptistă Immanuel, strada Pansodan, Curtea Supremă, Judecătoria, blvd. Strand, blvd. Sule Pagoda, piața cu șerpi Theingyi Zei și templul hindus Sri Kali. Cazare la hotel în Yangon. 

Ziua 14. Yangon – Bangkok - București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe zborul spre Bangkok. Mai departe, check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București Otopeni. 

Conditii de rezervare la Circuit Myanmar si Thailanda - Circuite Myanmar, Myanmar

CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA:
  • La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;
  • Diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.
  • Pentru pachetele cu reducere Early Booking, rezervarea se achita integral pana la data expirarii promotiei.
 • CONDITII DE ANULARE:
  • 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare.
  • 50% penalizare pentru anularea cu 30 - 15 zile inainte de plecare.
  • 100% penalizare pentru anularea cu 14 - 0 zile inainte de plecare sau no show.
  • 100% penalizare indiferent de data la care se solicită renunţarea pentru pachetele de servicii turistice din cadrul unei oferte speciale (de ex., Early Booking, Targul de Turism, Last Minute, etc.)