CALCULEAZA TARIF
Cancun Cancun si Riviera Maya - Vezi harta

JW Marriott Cancun Resort & Spa Cancun

Alege data de plecare

Tarife/persoana/pachet X nopti JW Marriott Cancun Resort & Spa - Cancun, Cancun si Riviera Maya

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:

JW Marriott Cancun Resort & Spa Cancun

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat pe plaja din mijlocul zonei cu hoteluri din Cancun, la doar cațiva pași de apele turcoaz ale Mării Caraibilor, acest hotel de lux a primit cinci diamante AAA și oferă unități de cazare confortabile și servicii relaxante de spa.

JW Marriott are centru spa exclusivist, inspirat de cultura mayașă, care oferă revitalizare spirituală pentru minte și corp. După o zi petrecută pe plajă, puteți să vă destindeți cu un masaj, tratament facial sau alt tratament spa.

Camerele de la Marriott Cancun au un TV LCD cu ecran plat de 32 inch și lenjerie de pat de lux. Acestea oferă balcon privat cu vedere la plajele cu nisip alb din Cancun și apele Mării Caraibilor.

Conditii de rezervare la JW Marriott Cancun Resort & Spa Cancun
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Hoteluri similare
Alte statiuni din Cancun si Riviera Maya