Spre noul site

Pachet Royal Caribbean - Vas Vision of the Seas - Croaziera Marea Caraibilor de Sud Croaziere Caraibe Florida

Vacanta mult dorita
de la 2499€ /pers/sejur
Rezerva acum Rezerva acum
vezi comentarii
Ai nevoie de ajutor? Suna la: 021 9448
Se proceseaza
Cerere Oferta Dureaza doar 2 minute!
nopti
 • Camera 1
  • Varsta copil 1
  • Varsta copil 2
Calculeaza tarif
Tarifele sunt afisate in tabelul alaturat

Tarife promo Royal Caribbean - Vas Vision of the Seas - Croaziera Marea Caraibilor de Sud - Croaziere Caraibe, Florida

Camera Masa Data plecare Zile Nopti Tarif/pers.
Cabina Dubla interioara categoria 4V Pensiune Completa 05.03.2022 14 13 2499
Cabina Dubla Exterioara categoria 4N Pensiune Completa 05.03.2022 14 13 2599
* Tarifele afisate sunt de persoana si nu contin decat serviciile specificate
 • last minute / oferta
 • ultimele locuri
 • cel mai bun pret

Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Miami-Bucuresti
- Taxe de aeroport
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Transferuri conform program
- Cazare 2 nopti in hotel de 3* cu mic dejun
- Cazare 11 nopti cu pensiune completa pe vasul de croaziera
- Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse:

- Pachet bauturi altele decat cele specificate in program (se achita la bord) (Neinclus)
- Taxa de serviciu la bordul navei: 144 euro (se achita obligatoriu in momentul rezervarii) (Obligatoriu)

Ziua 1. Bucuresti - Miami

Check-in si imbarcare pe cursa de linie Bucuresti-Miami. Sosire dupamiaza. Timp liber la dispozitie. Cazare la hotel in zona Miami

Ziua 2. Miami – Key West*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Parcul National Everglades, cea mai mare rezervație naturală subtropicală din SUA, inclusă în Patrimoniul UNESCO. Cazare la hotel in zona Miami.

Ziua 3. Miami - Fort Lauderdale

Mic dejun. Transfer la portul din Fort Lauderdale pentru imbarcare pe vasul de croaziera. Timp liber la dispozitie

Ziua 4-5. Pe mare

Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul vasului de croaizera Vision of the Seas.

Ziua 6. Puerto Limon, Costa Rica

Timp liber la dispozitie pentru explorarea orasului pe cont propriu sau excursie optionala in Parcul National Tortugero, unde puteti admira flora si fauna junglei. Descoperim secretele din spatele productiei de cacao si cum se prepara ciocolata dupa reteta locala. Oprire la un magazin de suveniruri inainte de intoarcerea in port. Cazare la bordul vasului de croaizera Vision of the Seas.

Ziua 7. Colon, Panama

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include turur orasului Panama City, vizitarea orasului vechi – Casco Viejo – unde se pot admira edificile construite in sti colonial. Se viziteaza Miraflores Locks unde descoperim istoria Canalului Panama. Cazare la bordul vasului de croaizera Vision of the Seas.

Ziua 8. Cartagena, Colombia

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include vizitarea orasului vechi din Cartagena, Palatul Inchizitiei si Fortareata San Felipe de Barajas. Oprire la Sanctuarul San Pedro Claver. Timp liber pentru cumparaturi in  Las Bovedas. Cazare la bordul vasului de croaizera Vision of the Seas.

Ziua 9. Oranjestad, Aruba

Timp liber la dispozitie sau excurise optionala cu catamaranul. Pe parcursul navigarii spre partea de nord-vest a insulei se poate admira linia de coasta a orasului Oranjestad, Farul California, Palm Beach si Eagle Beach. Admirati apusul soarelui in timp ce va relaxati la bordul vasului pe ritmul muzicii locale.

Ziua 10. Oranjestad, Aruba

Timp liber la dispozitie pentru explorarea insulei pe cont propriu. Cazare la bordul vasului de croaizera Vision of the Seas.

Ziua 11. Willemstad, Curacao

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include viziarea centrului istoric al orasului Willemstad. Oprire la o fabrica de lichior Blue Curacao pentru degustarea faimoasei bauturi. Timp liber pentru plaja sau cumparaturi la Mambo Beach. Cazare la bordul vasului de croaizera Vision of the Seas.

 Ziua 12-13. Pe mare

Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul vasului de croaizera Vision of the Seas.

Ziua 14. Fort Lauderdale - Miami – Bucuresti

Debarcare de pe vasul de croaziera si transfer la aeroportutul din Miami pentru zborul cu destinatia Bucuresti. Sosire in ziua urmatoare

NOTA! Vasul de croaziera poate modifica ordinea vizitelor si itinerariul. Excursiile optionale se pot modifica pana la momentul calatoriei. Acestea se achizitioneaza la bordul vasului in functie de disponibilitate.

Informatii vas croaziera Vision of the Seas:https://www.royalcaribbean.com/cruise-ships/vision-of-the-seas/deck-plans/2056/BD

Servicii neincluse:

- taxa pentru serviciu la bord: 143,55 eur/persoana

- excursiile optionale conform program

- cheltuielile personale (de exemplu, bauturile servite la bord, serviciul de spalatorie, tratamentele de frumusete si sanatate, casino, internet, rezervarile la restaurantele cu specific etc.)

- asigurare medicala si/sau storno

- bacsisul pentru ghidul local in Miami

- taxa de serviciu la bordul vasului (se achita in momentul in care se face rezervarea)

 

Pensiunea completa include cele 3 mese/ zi si bauturi: apa, limonanda, ceai, cafea la dozator. Alte bauturi decat cele specificate se achita la bordul vasului de croaziera.

 

 

Informatii generale:

Detaliile legate de cabinele rezervate, respectiv numar si amplasare la bordul vasului, nu vor fi comunicate in momentul efectuarii rezervarii de grup. La grup nu se pot alege puntea si numarul cabinei, ele fiind alocate direct de catre compania de croaziere si nu pot fi modificate ulterior. Aceasta alocare se poate face inclusiv in port de catre compania de croaziere, dar pasagerilor li se garanteaza categoria minim rezervata.

NOTA: Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie.

Calatoria se efectueaza cu pasaport NORMAL valabil minim 6 luni de la data intoarcerii. Nu se accepta pasaport temporar

Conditii de rezervare la Royal Caribbean - Vas Vision of the Seas - Croaziera Marea Caraibilor de Sud - Croaziere Caraibe, Florida

CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 10% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Alte statiuni din Florida

MiamiFlorida


de la 1219€ /pers/sejur
vezi oferta