Nu rata standul Karpaten Turism de la Târgul de Turism al României – ediția de primăvară!

Nu rata standul Karpaten Turism de la Târgul de Turism al României – ediția de primăvară!

Luna această vă dăm întâlnire la standul Karpaten Turism din cadrul evenimentului Târgului de Turism al României, ediția de primăvară cu numărul 49. Așa cum v-am obișnuit, vă așteptăm cu numeroase surprize și momente unice pentru întreaga familie. Reprezentații din departamentul de rezervări vă vor fi alături pentru a vă oferi cele mai bune oferte de vacanță către cele mai iubite destinații de vacanță, sfaturi de călătorie, dar și informații despre ce trebuie văzut și experimentat în fiecare destinație.

În cadrul acestui articol, veți afla mai multe detalii despre perioada și expozanții din cadrul Târgului de Turism al României, ne veți descoperi povestea, dar și ce ne motivează pentru a continua această aventură, veți descoperi cele mai iubite destinații de vacanță și nu în ultimul rând, motivele pentru care trebuie să ne vizitați la târg.

Descoperă ofertele Early Booking 2024 pentru cele mai iubite destinații de vacanță

TURCIA

Antalya se numără în topul preferințelor românilor atunci când vine vorba de a petrece o vacanță de neuitat alături de cei dragi. Anul 2023 a fost anul cu cel mai mare volum operațional din istoria companiei, operând peste 1000 de curse charter de pe 15 aeroporturi din țară și oferind servicii de calitate pentru mai mult de 200.000 de turiști. Anul acesta ne propunem să continuăm operarea de pe toate aeroporturile din țară și să fim alături de cei ce doresc să descopere acestă destinație fascinantă.

Prețurile pornesc de la 299 euro/ persoană pentru Antalya și de la 339 euro/ persoană pentru Bodrum. Toate tarifele sunt pentru sejururi de 7 nopți și includ cazare, transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri locale și asistență turistică în limba română.

Turcia

GRECIA

Grecia se numără și ea în topul destinațiilor preferate de turiști, pentru anul 2024 am pregătit două destinații noi cu zboruri directe din București: insula Kos și insula Kefalonia. Insula Kos este ideală pentru vacanțele cu prietenii, având numeroase baruri și plaje fermecătoare, dar și situri arheologice, în timp ce insula Kefalonia se face remarcată prin peisajele inedite, de la plaje pitorești, până la munți, castele și mănăstiri fermecătoare. Aici se găsesc și simpaticele broaște țestoase Caretta Caretta.

Prețurile pornesc de la 319 euro/ persoană pentru Creta sau Kos, de la 339 euro/ persoană pentru Rhodos, de la 359 euro/ persoană pentru Zakynthos sau Corfu, de la 409 euro/ persoană pentru Kefalonia și de la 529 euro/ persoană pentru Santorini. Toate tarifele sunt pentru sejururi de 7 nopți și includ cazare, transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri locale și asistență turistică în limba română.

Grecia

SPANIA

Spania este una dintre țările europene care oferă o gamă impresionantă de destinații turistice unice și fascinante prin unicitatea și peisajele sale. Costa del Sol este ideală pentru cei ce vor să descopere istoria, arta și nu în ultimul rând gastronomia acestei țări, Costa Brava este recunoscută pentru operele de artă ale lui Antoni Faudi, pentru cosmopolitul oraș Barcelona, dar și pentru peisajele naturale, în timp ce insulele Tenerife și Mallorca sunt ideale pentru momente de răsfăț pe plajă și pentru a explora parcurile naturale.

Prețurile pornesc de la 489 euro/ persoană pentru Costa Brava, de la 549 euro/ persoană pentru Costa Blanca, de la 499 euro/ persoană pentru Costa del Sol, de la 529 euro/ persoană pentru Mallorca și de la 639 euro/ persoană pentru Tenerife. Toate tarifele sunt pentru sejururi de 7 nopți și includ cazare, transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri locale și asistență turistică în limba română.

Spania

PORTUGALIA

Portugalia este destinația ideală pentru a escapadă din viața cotidiană. Fascinanta istorie a acestăi țări, diversitatea culturală și frumusețea naturii atrag anual milioane de turiști din toate colțurile lumii. Poți alege să-ți petreci vacanța în una din stațiunile de la malul Oceanului Atlantic, în Lisabona, capitala țării, în fermecătoarea regiune Algarve, deținătoarea titlului de cea mai bună destinație de plajă din Europa sau în exotică insulă Madeira numită și „Insula eternei primăveri”.

Prețurile pornesc de la 669 euro/ persoană pentru Lisabona, de la 689 euro/ persoană pentru Algarve și de la 709 euro/ persoană pentru Madeira. Toate tarifele sunt pentru sejururi de 7 nopți și includ cazare, transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri locale și asistență turistică în limba română.

Algarve

TUNISIA

Plajele cu nisip fin, preparatele culinare inedite și serviciile de calitate sunt principalele motive pentru care anual mii de turiști aleg să-și petreacă vacanța în Tunisia. Experiențele ce nu trebuie să le ratezi atunci când alegi această destinație sunt: cumpărături în medina – orașul vechi- ce sunt un amalgam de culoare, arome și tradiții, să vizitezi oraș istoric Cartagina – un adevărat muzeu în aer liber, plin de legende, să admiri Coloseumul El Jem – al doilea cel mai mare coloseum al lumii după cel de la Roma, inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO și să explorezi fermecătorul deșert Sahara.

Prețurile pornesc de la 299 euro/ persoană pentru Hammamet și de la 479 euro/ persoană pentru insula Djerba. Toate tarifele sunt pentru sejururi de 7 nopți și includ cazare, transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri locale și asistență turistică în limba română.

Tunisia

EGIPT

Hurghada este una dintre cele mai cunoscute stațiuni de la malul Mării Roșii. Inițial aceasta era un sat pescăresc, însă după o amplă modernizare este una dintre cele mai iubite destinații de vacanță. Hoteluri de lux, resorturi spațioase, numeroase magazine și buticuri cu produse artizanale, piețe de fructe și pește, restaurante cu specific local și internațional, dar și o gamă variată de baruri și terase sunt disponibile pentru a oferi turiștilor o vacanță de neuitat. Zona de coastă din Sahl Hasheesh, Makadi Bay sau Soma Bay este ideală pentru pasionații de snorkeling sau sporturi nautice. Hurghada este recunoscută pentru numeroasele recife de corali unde pot fi admirate specii de pești inedite, broaște testoase, delfini sau caracatițe.

Sharm El Sheikh este o regiune din Peninsula Sinai, apreciată pentru recifele de corali, hotelurile de lux și resorturile ce oferă priveliște panoramice asupra Mării Roșii.

Marsa Matruh este noua stațiune a Egiptului pe care vă propunem să o descoperiți și în care să vă creați momente unice alături de cei dragi. Situată la Marea Mediterană, această stațiune vă va oferi o nouă perspectivă asupra acestei țări fascinante.

Prețurile pornesc de la 349 euro/ persoană pentru Hurghada, de la 409 euro/ persoană pentru Sharm El Sheikh și de la 799 euro/ persoană pentru Marsa Matruh. Toate tarifele sunt pentru sejururi de 7 nopți și includ cazare, transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri locale și asistență turistică în limba română.

Egipt

NEW YORK

Vara anului 2024 este momentul în care visul american poate deveni realitate. Începând cu luna iunie, vom opera alături de compania aeriană HiSky, zboruri directe din București către metropola americană New York. Este momentul ideal pentru a vizita fascinantele muzee de artă și istorie, să vizionați un spectacol pe Broadway, să admirați celebra Statuie a Libertății și să vă plimbați pe străzile aglomerate ale orașului.

Prețurile pornesc de la 1519 euro/ persoană pentru sejururi de 7 nopți și includ cazare, transport cu avionul, taxe de aeroport și transferuri locale.

New York

DESTINAȚII EXOTICE

Așa cum v-am obișnuit am pregătit numeroase oferte și pentru destinațiile exotice, precum: Dubai de la 519 euro/ persoană, Thailanda, prețurile pornind de la 999 euro/ persoană, Maldive de la 1619 euro/ persoană, Mexic de la 1059 euro/ persoană, Seychelles de la 1449 euro/ persoană sau Bali de la 1219 euro/ persoană. Alte destinații exotice populare către care puteți găsi mega reduceri în perioada Târgului de Turism al României sunt: Sri Lanka, Mauritius și Zanzibar.

CIRCUITE

Dacă doriți să explorați în detaliu destinații precum Japonia, China, Coreea de Sud, India, Vietnam, Argentina, Brazilia și multe altele, puteți alege unul dintre circuitele noastre. Noutățile anul 2024 sunt: circuit în Iran sau Uzbekistan de la 1699 euro/ persoană, circuit în Mexic, Guatemala, Honduras și Belize de la 3999 euro/ persoană, circuit în Azerbaijan, Georgia și Armenia de la 1599 euro/ persoană, circuit în Nepal și Bhutan de la 3799 euro/ persoană, dar și circuit în Australia și Noua Zeelandă de la 6999 euro/ persoană.

Târgul de Turism al României – ediția 49

În perioada 15-18 Februarie 2024 are loc a 49-a ediție a Târgului de Turism al României de la Romexpo, Pavilion B2. În cadrul acestui eveniment vor fi prezenți numerosi reprezentați de servicii turistice din țară, dar și de la nivel european pentru a petrezenta oferta turistică pentru anul 2024. Târgul de Turism al României este locul ideal pentru a descoperi cele mai noi informații și oferte pentru numeroase destinații de vacanță din România, Europa sau exotice.

5 motive pentru a vizita standul Karpaten Turism

Numeroase reduceri Early Booking 2024

Așa cum am menționat anterior, agenția Karpaten Turism a pregătit numeroase oferte Early Booking special pentru perioada TTR, 15-18 Februarie 2024. Doar în această perioadă puteți profita de reduceri de până la 57% pentru pachetele turistice către cele mai iubite destinații de vacanță.

Activități și surprize pentru întreaga familie

Și la această ediție ne-am pregătit cu binecunoscutul Karpaten Turism`s Kids corner, unde cei mici vor interacționa cu animatorii Karpaten alături de care vor modela baloane, vor fi pictați pe față, vor cânta, vor colora și vor primi mici surprize, inclusiv Cinema cu popcorn, vată de zahăr și multe altele. Nici cei mari nu vor fi uitați, aceștia putând degusta celebra înghețată thailandeză sau să savureze un cocktail delicios la Beach bar.

Înghețată thailandeză

Profesionalism și parteneri de încredere

Agenții Karpaten Turism sunt pregătiți să vă ofere cele mai bune soluții atunci când vă alegeți următoarea destinație de vacanță. Aceștia vă vor oferi informații despre principalele atracții turistice, despre ce resorturi sunt potrivite nevoilor dumneavoastră, dar și despre condiții de călătorie. Alături de noi vor fi și parteneri din destinații precum Turcia sau Egipt, de la care puteți afla direct informații despre anumite hoteluri sau ce activități puteți face în următoarea vacanță.

Portolofiu diversificat

Portofoliul agenție Karpaten Turism include mii de oferte către destinații precum: Turcia, Tunisia, Egipt, Spania, Grecia, Cipru, Malta, Portugalia, dar și pentru Kenya, Dubai, Maldive, Zanzibar, New York. Oferta este întregită și o gamă variată de circuite și croaziere disponibile în întreaga lume: India, China, Nepal, Indonezia, Peru, Mexic, Kenya, Australia, Canada și nu numai.

Cel mai mare expozant al evenimentului

În această ediție, întreaga echipă Karpaten Turism va fi prezentă la eveniment. Standul agenției se întinde pe o suprafață de 800 metri fiind cel mai mare expozant de la Târgul de Turism al României – ediția de primăvară 2024.

În cazul în care nu sunteți în București sau nu reușiți să ajungeți la Târgul de Turism al României, puteți analiza ofertele și pe site-ul Karpaten Turism sau în agențiile din București, Agenția Matei Basarab și Agenția Karpaten Turism din Ploiești sau la agențiile partenere din țară.

Povestea noastră

Karpaten Turism este inclusă în top 3 cele mai mari agenții touroperatoare din România, fiind specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare. Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenţii touroperatoare care s-a dedicat promovării atracţiilor turistice din România și atragerii de turiști străini, reușind de-a lungul timpului să devină lider de piaţă în organizarea de circuite, croaziere și sejururi. Agenția a primit titlul de ”Cea mai bună agenţie de Incoming din România” din partea TopHotel Awards în 2016, 2018 și 2019, iar la galele din 2021, 2022 și 2023 a câștigat Premiul 1 la categoria ,,Cea mai bună inițiativă de susținere a Turismului Global” pentru lansarea, în premieră, a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice, campania de zboruri charter către Egipt și activarea ,,Ajungi mai repede la destinațiile pe care le iubești! Zboruri charter de pe 15 aeroporturi din țară”.

Odată cu sosirea anului 2024 suntem pregătiți pentru noi călătorii și aventuri memorabile. Acesta este momentul perfect pentru a ne pune în minte rezoluții îndrăznețe și pentru a explora lumea cu ochii larg deschiși. Noutatea acestui an este City Break-ul către unul dintre cele mai emblematice orașe din lume: New York, care este operat în premieră cu zbor direct din România. Alte destinații ale momentului sunt: Dubai, Maldive, Kenya, Zanzibar, Egipt și Tenerife.

Indiferent care sunt rezoluțiile tale de vacanță pentru anul 2024, important este să îți amintești să trăiești în prezent și să savurezi fiecare moment al călătoriilor tale. Fiecare destinație este o oportunitate de a descoperi ceva nou despre lume și despre tine însuți. Așadar, fă-ți bagajele și pornește într-o aventură către descoperire și explorare!

Povestea noastră

Sperăm că ți-am trezit spiritul aventurier și că ne vom vedea sau revedea la standul Karpaten Turism! Vă așteptăm cu drag pentru a ne putea porni în noi aventuri împreună!

Locație: ROMEXPO, Pavilion B2
Bd. Mărăști, nr. 65-67 C.P. 32-3, cod 011465, București, România

Program de vizitare:
15-17 Februarie 2024 (joi – sâmbătă)
Interval orar: 10:00 – 18:00

18 Februarie 2024 (duminică)
Interval orar: 10:00 – 16:00

Te-ar putea interesa și...