Săptămâna Iberică la Karpaten Turism

Săptămâna Iberică la Karpaten Turism

Vara aceasta alege să descoperi țara tapasurilor și a petrecerilor: Spania! La Karpaten Turism, suntem de părere că obiceiul de a călători nu ar trebui să fie considerat un lux, ci o nevoie care asigură dezvoltarea societăţii în care trăim, iar asta ne motivează să concepem pachete turistice interesante și accesibile unui public cât mai larg, din acest motiv am pregătit extra reduceri pentru Săptămâna Iberică la Karpaten Turism. În perioada 15-22 Mai 2024, poți profita de reduceri de până la 30% pentru cele mai iubite destinații de vacanță din Spania: Tenerife, Mallorca, Costa Brava, Costa Blanca sau Costa del Sol.

Tenerife – insula unde distracția nu are limite!

Tenerife este o destinație exotică și plină de adrenalină aproape de casă. Odată ajuns aici poți să te bucuri de soare pe una din plajele cu nisip auriu, fin sau cu nisip negru, poți explora Parcurile Naționale Teide și Corona Forestal, poți înota alături de delfini sau admira balenele și orcile, poți să te distrezi în Parcul Acvatic Siam, poți să vizitezi Parcul Zoologic Loro, iar noaptea poți încerca să descoperi misterele universului cercetând cerul înstelat. Indiferent de motivul pentru care ai ales să vizitezi Tenerife vei avea parte de o vacanță memorabilă! Tarifele pentru un sejur în Tenerife pornesc de la 409 euro/persoană și includ: transport cu avionul din București sau Budapesta, bagaj de cală, bagaj de mână, transferuri locale, 7 nopți de cazare cu regimul de masă ales și asistență turistică în limba română.

Tenerife – insula unde distractia nu are limite

Mallorca, perla insulelor Baleare

Insula Mallorca face parte din Insulele Baleare, fiind cea mai mare și dezvoltată insulă din acest grup. Aceasta abundă de clădiri istorice și monumente, de-a lungul timpului fiind ocupată de cartaginezi, romani, vandali, mauri, francezi și britanici.
Mallorca a devenit o destinație turistică importantă încă din anii 1960. Astăzi, portul din Palma de Mallorca este punctul 0 atunci când alegi să vizitezi insula. Palmierii de pe malul mării, caselele elegante din secolul al XVIII-lea, portul cu mii de bărcuțe și iahturi și nu în ultimul rând impunătoarea catedrală gotică La Seu îi împresionează și fascinează pe cei ce aleg să-și petreacă vacanța aici. Tarifele pentru un sejur în Mallorca pornesc de la 589 euro/persoană și includ: transport cu avionul din București, bagaj de cală, bagaj de mână, transferuri locale, 7 nopți de cazare cu regimul de masă ales și asistență turistică în limba română.

Mallorca, perla insulelor Baleare

Costa Brava – Descoperă Barcelona și Girona!

Costa Brava este una dintre cele mai populare destinații turistice ale Spaniei de la Marea Mediterană. Barcelona este orașul care face legătura către Costa Brava, iar o vacanță aici va fi plină de aventură, muzică, preparate culinare delicioase, sangria și nu în ultimul rând artă. Ajuns aici vei putea admira complexitatea arhitecturală a lucrărilor lui Antoni Gaudi, precum: Sagrada Familia, Parcul Gaudi, casa Batllo, casa Mila și multe altele. De asemenea, poți petrece o după-amiază în Muzeul Picasso. Pentru a te bucura pe deplin de frumusețea și ospitalitatea celor din Costa Brava, trebuie să vizitezi și orașul medieval Girona, centrul acestei regiuni. Tarifele pentru un sejur în Costa Brava pornesc de la 419 euro/persoană și include: transport cu avionul din Cluj-Napoca sau Timișoara, bagaj de cală, bagaj de mână, transferuri locale, 7 nopți de cazare cu regimul de masă ales și asistență turistică în limba română.

Costa Brava – Descopera Barcelona si Girona

Costa Blanca – Explorează Valencia și Alicante!

Costa Blanca este recunoscută pentru plajele sale cu nisip fin, pentru gastronomia locală, dar și pentru unele dintre cele mai importante orașe ale Spaniei: Valencia și Alicante. Fie că preferi să explorezi orașele pentru a vizita muzeele impresionante de artă sau științe, bisericile și monumentele istorice, fie că preferi să explorezi zona de coastă pentru a te bucura de razele calde ale soarelui și a descoperi satele pescărești, Costa Blanca este destinația ideală pentru tine. Tarifele pentru un sejur în Costa Blanca pornesc de la 429 euro/persoană și include: transport cu avionul din București sau Timișoara, bagaj de cală, bagaj de mână, transferuri locale, 7 nopți de cazare cu regimul de masă ales și asistență turistică în limba română.

Costa Blanca – Exploreaza Valencia si Alicante

Costa del Sol – Bucură-te de zile pline de soare!

Costa del Sol se numără printre cele mai cunoscute destinații ale Europei. Odată ajuns aici vei fi surprins de varietatea activităților de care te poți bucura: degustări de vin, trasee în parcurile naturale Sierra de las Nievas și Sierra de Grazalema, muzee de artă, nenumărate plaje cu nisip fin, parcuri de distracții, celebrele „pueblos blancos”, iar lista poate continua. Fie că vrei să te bucuri de sesiuni de shopping pe străzile din Malaga sau Marbella, fie că preferi o escapadă în parcurile naturale sau doar să te bucuri de gastronomia locală, Costa del Sol este destinația ideală. Tarifele pentru un sejur în Costa del Sol pornesc de la 429 euro/persoană și include: transport cu avionul din București sau Cluj-Napoca, bagaj de cală, bagaj de mână, transferuri locale, 7 nopți de cazare cu regimul de masă ales și asistență turistică în limba română.

Costa del Sol – Bucura-te de zile pline de soare

Descoperă toate ofertele noastre pe site-ul karpaten.ro sau ne poți vizita în agențiile din București și din țară pentru a primi consultanță și cele mai bune oferte de la colegii noștri!

Profită de ofertele din Săptămâna Iberică și rezervă acum vacanța mult dorită!

Te-ar putea interesa și...