CALCULEAZA TARIF
Sozopol Litoral Bulgaria - Vezi harta

Blu Bay Hotel Sozopol Sozopol

Alege data de plecare

Tarife/persoana/noapte Blu Bay Hotel Sozopol - Sozopol, Litoral Bulgaria

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:

Blu Bay Hotel Sozopol Sozopol

Blu Bay Sozopol este un hotel modern situat in zona istorică din Sozopol, chiar langă portul de agrement și la doar 5 minute de mers pe jos de cea mai apropiată plajă cu nisip. Oferind o atmosferă calmă si primitoare, hotelul are o piscină in aer liber si o terasă la soare cu vedere impresionantă la mare.

Camerele spatioase au dotări complete, inclusiv aer conditionat, TV LED cu canale prin satelit, seif pentru laptop, aparat de cafea gratuit, minibar cu o varietate de produse si baie elegantă, cu articole de toaletă naturale. Majoritatea camerelor oferă vedere panoramică la mare. In fiecare cameră există acces gratuit la internet WiFi de mare viteză si priză USB de perete.

Micul dejun complet de tip bufet este oferit intre orele 08:30 - 11:00. Oaspetii se pot bucura de preparate din bucătăria spaniolă la restaurantul à la carte modern Boca Grande sau se pot relaxa cu un pahar de vin la Soho Club.

Recepția are program nonstop. Oaspetii au la dispozitie si un centru de fitness. La cerere, sunt oferite servicii de masaj.

Amfiteatrul Apolonia este situat la 300 de metri de Hotelul Blu Bay Sozopol, iar Aeroportul Burgas se află la 22 km.

Conditii de rezervare la Blu Bay Hotel Sozopol Sozopol
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Alte statiuni din Litoral Bulgaria
Message US