Tunisia Oferte Vacanţe şi Sejururi

de la 259€ /pers/sejur.

Întrebări frecvente despre Tunisia

🏖️ Doriti oferte in Tunisia 2023 la cele mai accesibile preturi?

Agentia de turism Karpaten are oferte pentru Tunisia intr-o gama diversificata de zone si hoteluri, la cele mai accesibile preturi. Fie ca doriti un hotel in Tunisia de 4 sau 5 stele, fie ca doriti un hotel cu 2 sau 3 stele, noi va punem la dispozitie cele mai bune oferte de vacanta doar cazare sau cu transport inclus.

Romanii de pretutindeni si nu numai, aleg sejururi in Tunisia pentru calitatea serviciilor cu care sunt asteptati la hotelurile alese de pe Karpaten.ro! In plus,optand pentru un sejur in Tunisia, veti descoperi ca ati ales una dintre cele mai frumoase destinatii turistice de pana acum, intrucat ofertele pentru sejururi in Circuite Tunisia, Djerba, Regiunea Hammamet, Tozeur, Tunis au preturi cuprinse intre – 259 Euro.

Mai mult decat atat, suntem acea agentie de turism care va intampina cu cele mai bune oferte de vacanta 2023 in Tunisia, destinatiile turistice pe care vi le propunem fiind Circuite Tunisia, Djerba, Regiunea Hammamet, Tozeur, Tunis.

Ce trebuie sa faceti dumneavoastra? Sa alegeti in ce locatie doriti sa va petreceti vacanta in Tunisia, sa alegeti oferta de cazare la hotel cu cel mai bun pret, sa alegeti tipul de transport si tipul de camera preferat, iar de restul ne ocupam noi.

🏝️ Cu ce ne diferentiam in zona de oferte turism in Tunisia?

Pentru fiecare dintre dumneavoastra punem la dispozitie cea mai buna oportunitate de vacanta in Tunisia, valoarea ofertelor de turism pentru sezonul de primavera, vara, toamna sau iarna regasite pe site-ul nostru constand in preturi accesibile si reduceri exclusiviste la cele 10 hoteluri din Tunisia pe care le recomandam anul acesta pentru concediu.

In plus, la noi puteti gasi cu usurinta in Tunisia hoteluri situate pe plaja, cu piscina, cu parcare, cu terenuri de sport, cu centre de relaxare SPA sau cu sali de fitness in cele 5 destinatii propuse anul acesta. Alte facilitati tin de tipul de masa servit precum ofertele all inclusive, all inclusive plus, mic dejun sau demipensiune.

Tunisia ofera oricarui turist oportunitatea de a petrece un sejur de neuitat alaturi de prieteni sau familie, iar daca ati decis noi v-am pregatit o lista cu cele mai frumoase hoteluri din Tunisia. Iar dupa ce va intoarceti, va asteptam din nou pe site pentru a da un review despre hotelul la care ati fost cazat sau pentru a ne transmite pareri despre Tunisia.

Va invitam sa spargeti bariera cotidianului, alegand Circuite Tunisia, Djerba, Regiunea Hammamet, Tozeur, Tunis ca destinatii pentru vacanta in Tunisia!

⭐ Preturi in Tunisia

Pentru Tunisia au fost scrise de turistii Karpaten 93 comentarii.

Valoarea medie a comentariilor a fost: 8.12, impresiile turistilor putand fi regasite pe pagina fiecarui hotel.

🌍 Conditii de calatorie in Tunisia

Ultima actualizare: 22-08-2022 18:51:19

Atenționare COVID-19

  1. Toți cetățenii care intră în Tunisia trebuie să respecte următoarele condiții daca nu sunt vaccinati anti-covid:
    1. Obligația efectuării unui test RT-PCR al cărui rezultat să fie negativ, care să nu depășească 72 de ore de la înregistrarea călătoriei. sau test antigen valabil  24h de la inregistrarea calatoriei. Testul trebuie să aibă un cod QR sau să fie eliberat de autoritățile sanitare competente.

 *Sunt exceptați de la prezentarea unui test RT-PCR cu rezultat negativ copiii cu vârsta de până la 17 ani inclusiv.

Nu se face carantina la sosire in destinatie!

 

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

Documentele se predau Serviciului de sănătate publică de la punctele de control.

Autoritățile tunisiene vor efectua teste anti-COVID rapide, aleatorii, la punctele de intrare în țară, iar pasagerii detectați pozitiv vor fi însoțiți la centre de carantină destinate acestui scop.

 

  1. Cetățenii români care călătoresc în Tunisia în scop turistic trebuie să aibă în vedere următoarele:

Toți cetățenii care intră în Tunisia trebuie să respecte următoarele măsuri:

1. Persoanele care au efectuat schema completă de vaccinare și au vârsta de peste 18 ani trebuie să prezinte un certificat de vaccinare sau o dovadă care atestă efectuarea schemei de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.

Se consideră schemă completă de vaccinare împotriva virusului SARS-Cov-2 după o perioadă de cel puțin 28 de zile pentru vaccinul «JANSSEN» și cel puțin 7 zile pentru celelalte vaccinuri.

2. Persoanele care nu au efectuat schema de vaccinare și au vârsta de peste 18 ani trebuie să prezinte rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru COVID-19, având un cod QR, a cărui valabilitate să nu depășească 48 de ore de la data înregistrării călătoriei sau, după caz, al unui test rapid (TDR-Ag), având un cod QR, a cărui valabilitate să nu depășească 24 de ore de la data înregistrării călătoriei.

3. Obligația de a se supune realizării unor teste aleatorii RT-PCR sau TDR-Ag la intrarea pe teritoriul Tunisiei, iar pasagerii detectați pozitiv trebuie să respecte măsura autoizolării pentru o perioadă de 5 zile. În cazul apariției simptomelor, perioada se va prelungi la 7 zile.

4. Persoanele care sosesc pe teritoriul Tunisiei în scopuri medicale au obligația de a obține, în prealabil, autorizarea de la serviciile competente din cadrul Ministerului Sănătății.

5. Pe toată durata călătoriei, se impune respectarea măsurilor de prevenție și, în special, a celor referitoare la distanțarea fizică și purtarea măștii de protecție.

 

Toti pasagerii sunt obligati sa respecte intocmai regulile tarii spre care calatoresc. Agentia nu raspunde in cazul in care turistii nu prezinta documentele necesare sau in cazul in care documentele sunt incomplete.

Întrucat reglementarile se schimba dinamic, vă recomandăm, înainte de a călători, să verificați întotdeauna condițiile de călătorie cu autoritățile sanitare și de frontieră oficiale și să vă asigurați că aveți cele mai recente informații. Este responsabilitatea dvs. să fiți la curent cu restricțiile de călătorie relevante, pentru a vă asigura că sunteți eligibil pentru a intra într-o țară și că sunteți apt de calatorie.