Thailanda Oferte Vacanţe şi Sejururi

de la 849€ /pers/sejur.

🏖️ Doriti oferte in Thailanda 2022 la cele mai accesibile preturi?

Agentia de turism Karpaten are oferte pentru Thailanda intr-o gama diversificata de zone si hoteluri, la cele mai accesibile preturi. Fie ca doriti un hotel in Thailanda de 4 sau 5 stele, fie ca doriti un hotel cu 2 sau 3 stele, noi va punem la dispozitie cele mai bune oferte de vacanta doar cazare sau cu transport inclus.

Romanii de pretutindeni si nu numai, aleg sejururi in Thailanda pentru calitatea serviciilor cu care sunt asteptati la hotelurile alese de pe Karpaten.ro! In plus,optand pentru un sejur in Thailanda, veti descoperi ca ati ales una dintre cele mai frumoase destinatii turistice de pana acum, intrucat ofertele pentru sejururi in Bangkok, Circuite Indochina, Hua Hin, Pattaya, Phuket au preturi cuprinse intre – 1599 Euro.

Mai mult decat atat, suntem acea agentie de turism care va intampina cu cele mai bune oferte de vacanta 2022 in Thailanda, destinatiile turistice pe care vi le propunem fiind Bangkok, Circuite Indochina, Hua Hin, Pattaya, Phuket.

Ce trebuie sa faceti dumneavoastra? Sa alegeti in ce locatie doriti sa va petreceti vacanta in Thailanda, sa alegeti oferta de cazare la hotel cu cel mai bun pret, sa alegeti tipul de transport si tipul de camera preferat, iar de restul ne ocupam noi.

🏝️ Cu ce ne diferentiam in zona de oferte turism in Thailanda?

Pentru fiecare dintre dumneavoastra punem la dispozitie cea mai buna oportunitate de vacanta in Thailanda, valoarea ofertelor de turism pentru sezonul de primavera, vara, toamna sau iarna regasite pe site-ul nostru constand in preturi accesibile si reduceri exclusiviste la cele 10 hoteluri din Thailanda pe care le recomandam anul acesta pentru concediu.

In plus, la noi puteti gasi cu usurinta in Thailanda hoteluri situate pe plaja, cu piscina, cu parcare, cu terenuri de sport, cu centre de relaxare SPA sau cu sali de fitness in cele 5 destinatii propuse anul acesta. Alte facilitati tin de tipul de masa servit precum ofertele all inclusive, all inclusive plus, mic dejun sau demipensiune.

Thailanda ofera oricarui turist oportunitatea de a petrece un sejur de neuitat alaturi de prieteni sau familie, iar daca ati decis noi v-am pregatit o lista cu cele mai frumoase hoteluri din Thailanda. Iar dupa ce va intoarceti, va asteptam din nou pe site pentru a da un review despre hotelul la care ati fost cazat sau pentru a ne transmite pareri despre Thailanda.

Va invitam sa spargeti bariera cotidianului, alegand Bangkok, Circuite Indochina, Hua Hin, Pattaya, Phuket ca destinatii pentru vacanta in Thailanda!

⭐ Preturi in Thailanda

Pentru Thailanda au fost scrise de turistii Karpaten 74 comentarii.

Valoarea medie a comentariilor a fost: 8.61, impresiile turistilor putand fi regasite pe pagina fiecarui hotel.

🌍 Conditii de calatorie in Thailanda

Ultima actualizare: 15-11-2022 12:56:00

 

CONDITII DE CALATORIE PENTRU INTRAREA IN THAILANDA

 

Centrul pentru Administrarea Situației COVID-19 din Thailanda (CCSA) a anunțat încetarea stării de urgență la nivel național începând cu data de 1 octombrie 2022.

 

 

CONDIȚII DE INTRARE

Cetățenii români care doresc să călătorească în Regatul Thailandei au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul acestui stat.

Posesorii de pașapoarte diplomatice și de serviciu sunt exceptați de la obligativitatea deținerii vizei pentru deplasări ce nu depășesc o perioadă de 90 de zile.

Înainte de a călători în Regatul Thailandei, trebuie să vă asigurați că pașaportul dumneavoastră este valabil cel puțin 6 luni de la momentul intrării pe teritoriul acestui stat.

 

Obtinerea vizei on arrival

Pașaportul trebuie să fie valabil cel puțin 30 de zile de la data sosirii și să aibă cel puțin o pagină disponibilă pentru ștampila de viză.

Biletul de avion retur, care poate fi utilizat în termen de 15 zile de la data intrării;

Două fotografii tip pașaport de dimensiune 4x6 cm pentru fiecare aplicant, inclusiv pentru copii;

Dovada deținerii sumei de 10.000 THB/persoană (aprox. 300 USD) sau 20.000 THB/familie (aprox. 600 USD) în orice monedă;

Taxa pentru cererea de viză în valoare de 2.200 THB/persoană (aprox. 60 USD).

 

 

Coordonatele Ambasadei României în Thailanda:

Adresa: 3388/41 Sirinrat Office Building, etajul 12, Rama IV Road, Khlong Toei, Bangkok 10110

Telefon secția consulară: +66(0)22402521

Telefon informații consulare pentru cetățenii români: +66(0)22402523

E-mail: bangkok.consul@mae.ro

Telefon de urgență: +66(0)863639118 (la acest numere de telefon NU se furnizează informații consulare)

Exclusiv pentru cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență (accidente cu victime, decese, calamități și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar). 

 

 

 

CONDITII DE CALATORIE PENTRU INTRAREA IN LAOS

 

Începând cu data de 9 mai 2022, autoritățile laoțiene au anunțat redeschiderea punctelor de frontieră internaționale pentru călătorii din toate statele. Au fost reluate toate zborurile comerciale, iar intrarea în R.P.D. Laos este permisă tuturor categoriilor de cetățeni, inclusiv turiștilor.

 

Potrivit informațiilor comunicate de către autoritățile laoțiene, intrarea pe teritoriul R.P.D. Laos poate fi permisă, cu condiția prezentării următoarelor documente:

 

-      pașaport valabil (inainte de a călători în R.P.D. Laos, trebuie să vă asigurați că pașaportul dumneavoastră este valabil cel puțin 6 luni   de la momentul intrării pe teritoriul acestui stat, iar minimum 2 pagini sunt disponibile pentru aplicarea stampilei de intrare sau extindere.)

 

-      viză valabilă

-      certificat de vaccinare pentru COVID-19 sau rezultatul unui test PCR/antigen ATK (Antigen) în limba engleză, emis cu cel mult 48 de ore anterior călătoriei.

 

 

 

CONDIȚII DE INTRARE

Cetățenii români care doresc să călătorească în Laos au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul acestui stat.

 

Pentru a obține viza de intrare în R.P.D. Laos, cetățenii români au următoarele opțiuni:

 

-      viza la sosire (visa on arrival – VOA): se acord pentru cel mult 30 de zile, cu o singură intrare (aproximativ 40 USD/ persoană). Este nevoie de 2 poze tip pasaport pentru acest tip de viza.

-      viza electronică (e-visa): se acordă pentru cel mult 30 de zile, în scop turistic, cu o singură intrare. Se poate obține accesând: https://laoevisa.gov.la/index

Posesorii de visă electronică au posibilitatea de a solicita prelungirea șederii, dacă solicitarea este depusă în perioada de valabilitate a vizei obținută inițial.

 

Pentru turistii care doresc sa obtina (pe cont propriu) viza electronica, va recomandam sa ne trimiteti o copie a aprobarii vizei pentru a verifica informatiile inainte de plecare. Altfel, turistii din grupurile noastre vor avea visa on arrival.

 

 

Coordonatele Ambasadei României în Laos:

Ambasada României la Bangkok (Thailanda) asigură reprezentarea diplomatică și consulară a României în Laos:

 

Adresa: 3388/41 Sirinrat Office Building, 12th Floor, Rama IV Road, Khlong Toei, Bangkok 10110

Telefon: +66 (0) 2 2402522

Fax: +66 (0) 2 2402550

Telefon secția consulară: +66(0)22402521

Telefon call center pentru cetățenii români: +66(0)22402523

E-mail: bangkok@mae.ro; bangkok.consul@mae.ro

Website: http://bangkok.mae.ro

Telefon de urgență: +66(0)863639118 (la acest numere de telefon NU se furnizează informații consulare) Exclusiv pentru cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență (accidente cu victime, decese, calamități și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar).

 

 

CONDITII DE CALATORIE PENTRU INTRAREA IN VIETNAM

 

Începând cu data de 15.03.2022, autoritățile vietnameze au decis ridicarea tuturor restricțiilor generate de pandemia COVID-19. În consecință, au fost reluate toate zborurile comerciale, iar intrarea în R.S. Începând cu data de 15.05.2022, autoritățile vietnameze nu mai solicită prezentarea unui test pentru COVID-19 și a adeverinței de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2 la intrarea în țară.

Persoanele trebuie să poarte mască de protecție și să instaleze pe telefonul mobil aplicația PC-COVID (disponibilă în Google Play și App Store).

Cetățenii străini care intră în R.S. Vietnam trebuie să dețină o asigurare medicală de călătorie, valabilă pentru teritoriul vietnamez, care să acopere și eventuale cheltuieli de tratament în cazul infectării cu virusul SARS-COV-2.

Cetățenii străini care intră pe teritoriul vietnamez au obligația de a își monitoriza sănătatea timp de 10 zile după data intrării, iar dacă apar simptome ale infectării cu virusul SARS-COV-2 să anunțe de îndată autoritățile locale.

Toate persoanele care intră în R.S. Vietnam, indiferent dacă sunt cetățeni străini sau vietnamezi, trebuie să suporte personal cheltuielile generate de autoizolare, în eventualitatea în care nu au domiciliul în Vietnam (hotel, testare și hrană).

 

 

CONDIȚII DE INTRARE

Cetățenii români care călătoresc în Republica Socialistă Vietnam trebuie să dețină o viză valabilă în pașaportul simplu.

Pentru a obține viza de intrare în R.S. Vietnam, cetățenii români au următoarele opțiuni:

 

-      viza electronică (e-visa): se acordă pentru cel mult 30 de zile, cu o singură intrare. Se poate obține accesând https://evisa.xuatnhapcanh.gov.vn/web/guest/trang-chu-ttdt.

-      viza la sosire (visa on arrival – VOA): se acordă în situația în care cetățenii români călătoresc spre R.S. Vietnam în vederea efectuării unui circuit turistic, organizat printr-o agenție de turism vietnameză. Detalii complete se pot obține accesând https://visa.mofa.gov.vn/NewsDetail.aspx?id=29#sec1. (aproximtiv 25 USD). Este nevoie de 2 poze tip pasaport pentru acest tip de viza.

-      viza obținută la Ambasada R.S. Vietnam din România (str. C.A. Rosetti nr. 35, sector 2, București).

 

 

Pentru turistii care doresc sa obtina (pe cont propriu) viza electronica, va recomandam sa ne trimiteti o copie a aprobarii vizei pentru a verifica informatiile inainte de plecare. Altfel, turistii din grupurile noastre vor avea visa on arrival.

 

 

MĂSURI PE PLAN INTERN:

Purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice.

Transportul public în comun se desfășoară normal.

 

 

Coordonatele Ambasadei României în Vietnam:

Atenție: Toate serviciile consulare se prestează numai pe bază de programare prealabilă gratuită, fiecare serviciu necesitând o programare separată.

Adresa: No. 5, Le Hong Phong Street, Ba Dinh District, Hanoi

Fax: 00-84-243-843.09.22

E-mail: hanoi.consul@mae.ro

Program de lucru cu publicul: Marți și Joi între 09:00 - 12:00

 

Telefon informații consulare pentru cetățenii români: 00-84-24-3737-9180​

Telefon de urgență:  00-84-328 50 97 00

Exclusiv pentru cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență (accidente cu victime, decese, calamități și alte situații de pericol sau caracter extraordinar).

La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare

 

La numărul de telefon 0040/21.431.2059 se oferă informații și se preiau solicitări de asistență consulară în contextul epidemiei COVID-19. Acesta este un număr de telefon mobil de România cu tarif normal.

 

 

 

CONDITII DE CALATORIE PENTRU INTRAREA IN CAMBODGIA

 

Începând cu luna octombrie 2021, Regatul Cambodgiei a decis să permită intrarea turiștilor în țară. Viza electronică se poate obține accesând pagina de internet: https://evisa.gov.kh/.

Începând cu 3 octombrie 2022, autoritățile nu mai solicită dovada vaccinării anti COVID-19.

Nu mai este necesară prezentarea rezultatului unui test RT PCR sau antigen la intrarea în Regatul Cambodgiei.

Călătorilor le va fi monitorizată temperatura la intrarea pe teritoriul țării.

Toti călătorii sunt rugați să-și monitorizeze starea de sănătate și, în caz de simptome de COVID-19, să se adreseze de urgență celei mai apropiate unități medicale.

 

 

CONDIȚII DE INTRARE

Cetățenii români care călătoresc în Regatul Cambodgiei trebuie să dețină o viză valabilă în pașaport. Pentru facilitarea obținerii vizelor de intrare, guvernul cambodgian a introdus sistemul electronic de acordare a vizelor "e-VISA" (https://evisa.gov.kh/).

De asemenea, viza de poate obține și la sosirea pe aeroport (visa on arrival). Costul vizei este de aproximativ 35 USD/ persoană. Este nevoie de 2 poze tip pasaport. pentru acest tip de viza.

 

 

Coordonatele Ambasadei României în Cambodgia:

Ambasada României la Hoi An (Vietnam) asigură reprezentarea diplomatică și consulară a României în Cambodgia:

 

Adresa: No. 5, Le Hong Phong Street, Ba Dinh District, Hanoi

Fax: 00-84-243-843.09.22

E-mail: hanoi.consul@mae.ro

Program de lucru cu publicul: Marți și Joi între 09:00 - 12:00

Telefon informații consulare pentru cetățenii români: 00-84-24-3737-9180​

 

Telefon de urgență:  00-84-328 50 97 00

Exclusiv pentru cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență (accidente cu victime, decese, calamități și alte situații de pericol sau caracter extraordinar).

La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare

 

La numărul de telefon 0040/21.431.2059 se oferă informații și se preiau solicitări de asistență consulară în contextul epidemiei COVID-19. Acesta este un număr de telefon mobil de România cu tarif normal.

 

 

 

 

Observatii generale:

 • Companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii turistice pot aduce modificari pana la momentul plecarii si dupa momentul plecarii. In cazul unor modificari, agentia organizatoare va informa turistii.
 • Pasagerii sunt rugati ca inainte de predarea bagajelor la ghiseu sa-si asigure personal inchiderea (incuierea) acestora.
 • Eventualele lipsuri/furturi de obiecte personale din bagaje se vor reclama pe loc la ghiseul specializat din aeroport.
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, inainte de a depune o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

 

 

Informatii cazare:

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile locale.
 • Distributia si tipul camerelor la hoteluri se va face de catre receptiile acestora.
 • Problemele legate de amplasarea, aspectul camerei sau orice cerinta speciala a turistului se va rezolva direct la receptia hotelului in functie de disponibilitati.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (seif, minibar, internet etc.). La receptia hotelurilor se achita taxele de oras ( acolo unde se percep), individual.

 

 

Moneda nationala

Thailanda: Moneda oficiala este bahtul thialandez – THB. (1 USD = aprox 39 THB)

Laos: Moneda oficiala este kipul laotian – LAK (1 USD = aprox 16.553 LAK)

Vietnam: Moneda oficiala este dongul vietnamez – VND (1 USD = aprox 23890 SGD)

Cambodgia: Moneda oficiala este dongul vietnamez – KHR (1 USD = aprox 4110 KHR)

 

Majoritatea hotelurilor si restaurantelor mari accepta cartile de credit principale (Visa, Mastercard, Maestro, etc).

Puteti schimba relativ facil euro sau dolari la majoritatea caselor de schimb valutar sau banci. Va recomandam sa aveti la dumneavoastra USD pentru schimburile valutare, fiind o valuta cunoscuta de majoritatea localnicilor.

In piete si bazaruri platile se fac in moneda locala. La magazine de souveniruri unde costurile sunt mici (magneti, mici amintiri, etc), recomandam sa se evite platile cu bancnote mari, deoarece vanzatorii nu pot oferi intotdeauna rest pentru sume mari. 

 

 

 

Bacsisul              

 • Bacsisul pentru orice serviciu este o practica frecventa.
 • Bacsisul pentru ghizii si soferii locali este de 5 USD/zi

 

 

LISTA BAGAJE

-          Documentele de calatorie: pasaport, vouchere, bilete de avion, asigurarea de calatorie (daca este cazul).

-          Copii ale principalelor pagini din pasaport.

-          Aparat foto si carduri de memorie / filme foto, baterii reincarcabile de schimb, incarcator pentru acumulator si telefon.

-          Medicamente de urgenta si medicatia dumneavoastra curenta in cazul in care aveti diferite afectiuni pentru care urmati un tratament permanent.

-          Palarie si ochelari de soare, creme cu factor de protectie cel putin 30, impotriva razelor solare (inclusiv un balsam pentru buze).

-          Rucsac mic sau o gentuta incapatoare in care sa luati si o sticla de apa pentru excursiile de o zi.

-          Servetele nazale/ hartie igienica. Uneori nu veti gasi hartie igientica la toaletele publice.

-          Haine confortabile, largi, usoare si comode, din fibre 100%

-          Esarfa pentru femei - pentru a va acoperi umerii sau capul cand intrati intr-un lacas religios.

-         Incaltaminte confortabila pentru mersul pe jos in timpul vizitelor. Sandalele sunt utile cand vizitati lacasele de cult, deoarece se pot da jos foarte usor

-        Spray impotriva tantarilor. Va recomandam Autan tropical fiind potrivit pentru aceste destinatii.

-        In Thailanda este interzisa intrarea cu tigarile electronice, iar daca se detin baterii externe/ incarcatoare de laptop, etc, acestea trebuie puse in bagajul de mana, nu in cel de cala.

-        Nota referitoare la continutul bagajului de mana (valabil pentru orice calatorie cu avionul): sa NU contina nici un fel de pulverizatori, (spray-uri, parfumuri, deodorante), apa/ sucuri/ lichide in recipiente mai mari de 100ml, obiecte ascutite (pile metalice sau/si unghiere, bricege, cutite, foarfeci de orice fel, arme etc) pt ca vor fi imediat confiscate inainte de imbarcare. Fac exceptie: medicametele pe care trebuie sa le luati in timpul zborului.

 

 

PRIZE & ELECTRICITATE

Curentul electric furnizat este de 220 V. In majoritatea hotelurilor, prizele sunt cu 3 pini plati. Insa din ce in ce mai multe hoteluri au prizele adaptate pentru aparatura electrica europeana (cu 2 pini rotunzi).

La receptia hotelurilor puteti gasi adaptoare, insa sunt destul de limitate. Astfel ca va recomandam sa aveti cu dumneavoastra adaptor de priza (tip englezesc). 

 

 

Securitate:

 • Va recomandam sa lasati obiectele de valoare si documentele de calatorie in locuri special amenajate.
 • Persoanele care fac parte din grupuri turistice nu trebuie sa se desparta de grup si trebuie sa urmeze sfaturile conducatorului grupului.
 • Respectati obiceiurile si traditiile locale si manifestati intelegere si acceptare fata de acestea.
 • In cazul in care doriti sa calatoriti cu taxiul, va recomandam sa folositi numai firmele autorizate in domeniu si numai in baza unei comenzi telefonice.

 

 

TELEFONIE

Telefoanele: se pot cumpara cartele locale (cu mentiunea ca doriti sa sunati in Romania/ Europa) de la diversele chioscuri din zonele turistice.

Recomandam instalarea aplicatiilor Whatsapp si / sau Viber cu care puteti vorbi si trimite mesaje gratuit, oriunde in lume, in incintele cu internet wi-fi (hotel si alte obiective turistice).

Inainte de deplasare va recomandam sa va activati roaming-ul la telefoanele mobile.          

Pentru a apela un numar de telefon din Romania se formeaza mai intai codul national +40 urmat de numarul de telefon dorit (+407XXXXXXXX)

 

 

Numere telefon urgenta agentie Karpaten: 0770.196.310 / 0758.800.744 /

0770.416.921.

 

 

 

Vacanta frumoasa!