Cum plătesc?

Dacă ai găsit vacanța ideală, este bine de știut că Touroperatorul Karpaten Turism www.karpaten.ro oferă o gamă variată de metode de plată. Mai jos regăsiți modalitățile de plată disponibile și o serie de informații suplimentare:

 1. Plată online cu cardul (VISA/MASTERCARD/CARD voucher de vacanță);
 2. Plată prin transfer bancar;
 3. Plată cash/card în agențiile proprii;
 4. Plată în rate online CREDEX;
 5. Plată cash/card în orice magazine Altex & Media Galaxy;
 6. Plată cu card (voucher) de vacanță – disponibil doar în agențiile proprii.

1. Plata online cu cardul

Magazinul online www.karpaten.ro folosește pentru tranzacțiile online serviciile Raiffeisen Bank/ Plationline.ro. Indiferent că alegeți să faceți plata folosind cardul personal sau al firmei dumneavoastre, vă asigurăm că aceasta se va efectua în condiții de siguranță deplină.

Cardurile acceptate pentru plata online sunt cele emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează niciun fel de informații referitoare la detaliile cardului dumneavoastră.

1.1 Cardul de cumpărături Raiffeisen Bank în 12 rate fără dobândă

Profită de opțiunea rate lunare fixe, fără dobândă, folosind următoarele carduri de cumpărături:

 • Raiffeisen Bank Standard
 • Raiffeisen Bank Vodafone
 • Raiffeisen Bank eMag
 • Raiffeisen Bank Gold
 • Raiffeisen Bank World

Pentru a beneficia de opțiunea"Rate fără dobândă", avem rugămintea de a urma următorii pași:

 1. Alegi ca modalitate de plată “plată în rate fără dobândă prin cardul de cumpărături Raiffeisen” și optezi pentru numărul de rate dorit – 12 rate;
 2. Efectuezi plata propriu-zisă;
 3. Urmărești în raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egală fără dobândă și la rambursare;
 4. Rambursezi rata lunară până la data scadenței, pentru a beneficia de dobânda 0%.

Puteți afla mai multe detalii despre termenii și condițiile programului Multishop accesând link-ul următor: (https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/multishop/rate-fara-dobanda/).

2. Plata prin transfer bancar

Plata pentru serviciile/pachetele turistice achiziționate se poate efectua prin transfer bancar în unul dintre conturile Karpaten Turism menționate pe factura proformă/fiscală. Avem rugămintea de a efectua transferul în contul aferent monedei de pe factură.

Conturi bancare Karpaten Turism:

Cont RON: RO53 RZBR 0000 0600 1322 6359
Cont EUR: RO73 RZBR 0000 0600 1322 6387

*Vă recomandăm să indicați numărul de rezervare pe Ordinul de Plată.

3. Plata cash în agențiile proprii

Vă punem la dispoziție oricând posibilitatea de a achita contravaloarea rezervării dumneavoastre în numerar în una dintre agențiile noastre proprii.

4. Plata în rate online CREDEX

Oferim posibilitatea de a efectua o rezervare online și de a alege modalitatea de plată prin credit în rate Credex, de la 6 la 60 de rate.

Această modalitate de plată este activă și se poate alege în pasul final al rezervării prin completarea datelor personale în formularul Credex. Se poate opta pentru plată avans sau integral și numărul de rate.

În baza formularului completat pe website se va trimite solicitarea către Credex, aceștia vor parcurge demersurile pentru confirmarea creditului. Răspunsul creditorului va fi comunicat pe adresa de e-mail menționată, indiferent dacă este pozitiv sau negativ, în general în 24 de ore.

5. Plata cash/card în oricare magazin Altex & Media Galaxy

Oferim posibilitatea de a achita cash sau cu cardul o rezervare și în magazinele Altex sau Media Galaxy.

Această modalitate de plată este activă și se poate alege în pasul final al rezervării prin selectarea Cash/Card în oricare magazin Altex & Media Galaxy, clientul poate alege plata avans sau integral.

Obs: Perioada de călătorie trebuie să fie la cel la puțin 7 zile după momentul achitării rezervării pentru ca această modalitate de plată să fie afișată.

Facilităm plata Cash/Card în RON, fiind necesară scanarea codului de bare existent pe factura proformă, tiparită.

Cod de bare

6. Plata cu card (voucher) de vacanță

Această modalitate de plată presupune utilizarea cardului (voucher) de vacanță pentru plata integrală a rezervării / plata avansului pentru o rezervare. Este disponibilă în Agențiile Karpaten Turism proprii.

Având în vedere reglementările în vigoare, pentru această modalitate de plată nu este acceptată rambursarea în numerar.

Important de știut!

Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Pentru confirmarea rezervării, Karpaten Turism poate solicita plata integrală sau plata unui avans conform condițiilor de plată a pachetului turistic rezervat.

Agenția Karpaten Turism nu este obligată să rezerve sau să confirme un serviciu care necesită plata către furnizor sau care implică penalizări de anulare/modificare, dacă dumneavoastră nu efectuați dovada plății printr-una dintre modalitățile menționate mai sus.

În cazul neachitării integrale a serviciului/pachetului rezervat la data scadentă menționată pe factură, touroperatorul Karpaten Turism nu are obligația emiterii biletului de călătorie, a voucherului sau a altor documente de călătorie.

Dumneavoastră sunteți responsabil pentru achitarea serviciilor comandate, iar agenția nu poate fi responsabilă în cazul în care nu s-au putut emite biletele de avion pe motiv de neplată, iar dumneavoastră nu vă veți putea îmbarca/călători conform rezervării inițiale.

În cazul în care neemiterea la timp pe motiv de neplată implică taxe suplimentare sau penalizări, dumneavoastră sunteți responsabil de plata acestora.

Indiferent de metoda de plată aleasă veți primi un e-mail de confirmare a comenzii dumneavostră pe adresa de e-mail menționată în fluxul de rezervare.

Vă mulțumim pentru înțelegere! Călătorii plăcute!