Pachet Circuit Georgia & Armenia Circuite Georgia - Armenia Georgia

Vacanta mult dorita
de la 859€ /pers/sejur
Rezerva acum Rezerva acum
vezi comentarii
Ai nevoie de ajutor? Suna la: 021 9448
Se proceseaza
Cerere Oferta Dureaza doar 2 minute!
nopti
 • Camera 1
  • Varsta copil 1
  • Varsta copil 2
Calculeaza tarif
Tarifele sunt afisate in tabelul alaturat

Tarife promo Circuit Georgia & Armenia - Circuite Georgia - Armenia, Georgia

Camera Masa Data plecare Zile Nopti Tarif/pers.
Camera Dubla Mic Dejun 04.09.2019 9 8 859
Camera Single Mic Dejun 04.09.2019 9 8 1059
* Tarifele afisate sunt de persoana si nu contin decat serviciile specificate
 • last minute / oferta
 • ultimele locuri
 • cel mai bun pret

Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta București – Tbilisi/ Erevan – București
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Taxe de aeroport
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 8 nopti in camera dubla in hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun
- Vizita la o crama pentru degustare de vinuri locale armenesti (pranz incus)
- Intrari la obiectivele turistice
- Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse:

- Asigurare medicala si asigurare storno (Neinclus)
Servicii optionale:
- Excursie de o zi la Musaler, Biserica Sfânta Hripsime și fabrica de cognac Ararat (prânz inclus): 70 €/ persoana 70 EUR
- Pachet mese (3 cine la hotel, 2 cine traditionale in zilele 1 si 4, 2 pranzuri in zilele 5 si 6): 99 Euro/ persoana 99 EUR

Program:

Ziua 1. București – Tbilisi

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Tbilisi. Sosire după miezul nopții și transfer la hotel. Mic dejun. Tur de oraș în Tbilisi unde se vizitează Centrul Vechi, Fortăreața Narkhala, Podul Păcii si la exterior Teatrul de Păpuși. Urcare  cu telegondola pe colina Mtatsminda pentru a admira panorama orașului. Seara, opțional*, cină la un restaurant local cu specific georgian. Cazare la hotel în zona Tbilisi.

Ziua 2. Tbilisi - Mtskheta - Gudauri

Mic dejun. Plecare spre Mtskheta, important centru religios și vechea capitală a Georgiei, unde se vizitează Biserica Dzhari, construită în secolul VI, și catedrala Svotiochoveli, care datează din secolul XI. Se traversează stațiunea montană Gudauri, situată la 2395m altitudine. Oprire la Biserica fortificată Ananuri, fosta reședință a ducilor de Aragvi, apoi transfer spre Kazbegi. Seara, cazare la hotel în zona Gudauri.

Ziua 3. Gudauri - Tbilisi

Mic dejun. Transfer cu mașini de teren 4X4 către Biserica Sfintei Treimi din localitatea Gergeti, aflată la 2170m. În condiții meteo prielnice, se poate admita muntele Kazbeh, unul dintre cei mai înalți munți din Georgia (5047m înălțime). Transfer spre Tbilisi. Seara, cazare la hotel în zona Tbilisi.

Ziua 4. Tbilisi - Dilijan

Mic dejun. Plecare spre Armenia, primul stat al lumii care a adoptat creștinismul. După trecerea frontierei pe la Sadakhlo, se vizitează Mănăstirea Haghpat, o mănăstire medievală armenească, considerată o capodoperă a arhitecturii religioase și un centru major de educație în Evul Mediu. Seara, opțional*, cină tradițională cu preparate locale la o familie acasă. Cazare la hotel în zona Dilijan.

Ziua 5. Dilijan – Sevan – Erevan

Mic dejun. Plecare spre Lacul Sevan, considerat perla albastră a Armeniei, unde se vizitează Mănăstirea Sevanavank, una dintre cele mai vizitate și fotografiate din Armenia. Se continuă călătoria pe Drumul Mătăsii spre Pasul Selim, unde se vizitează un vechi carevanserai, ce datează din secolul XIV. După-amiaza, plecare spre provincia Vayots Dzor, regiune recunoscută pentru zona viticolă. Aici se cultivă soiul Areni, unicat în lume, din care se produce vinul cu același nume. Oprire la o cramă pentru prânz și degustare de vinuri locale. Se vizitează mănăstirea Noravank, situată într-un defileu spectaculos, săpat în stânci roșiatice, apoi Mănăstirea Khor Virap, situată pe un deal cu o priveliște minunată asupra muntelui Ararat. Transfer spre Erevan. Cazare la hotel în zona Erevan.

Ziua 6. Erevan

Mic dejun. Tur de oraș în Erevan, una dintre cele mai vechi capitale ale lumii. Se vizitează: Muzeul Matenadaran, care adăpostește multe manuscrise vechi cu însemnătate istorică, Radio Erevan, Cascada și Muzeul de Artă Contemporană. Opțional* prânz la o brutărie locală, unde se poate observa tehnica tradițională de coacere a celebrei pâini armenești, lavaș. Deplasare la Templul Garni, dedicat zeului soarelui Mithra  și  la Mănăstirea Geghard, situată pe cheile Râului Azat, capodoperă a arhitecturii armene medievale, inclusă în Patrimoniul UNESCO. Cazare la hotel în zona Erevan.

Ziua 7. Erevan

Mic dejun. Ziua este liberă sau, opțional*, excursie de o zi la Musaler, localitate faimoasă pentru Memorialul rezistanței de la Musa Dagh, Biserica Sfânta Hripsime, inclusă în patrimoniul UNESCO și vizită la fabrică de cognac Ararat, cu prânz inclus la o școală de arte. Cazare la hotel in Erevan.

Ziua 8. Erevan - București

Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.   

 

Conditii de rezervare la Circuit Georgia & Armenia - Circuite Georgia - Armenia, Georgia

CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA:
  • La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;
  • Diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.
  • Pentru pachetele cu reducere Early Booking, rezervarea se achita integral pana la data expirarii promotiei.
 • CONDITII DE ANULARE:
  • 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare.
  • 100% penalizare pentru anularea cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare.