Călătorește fără griji indiferent de destinația pe care îți dorești să o vizitezi! Alege dintr-o gamă largă de oferte de vacanță, sejururi și circuite exotice, culturale sau spirituale, în peste 100 de destinații din întreaga lume!

1. Itinerarii meticulos croite

Fiecare itinerariu este îndelung documentat și ales cu mare grijă de către experții noștri pentru a le oferi turiștilor o perspectivă valoroasă asupra culturii, istoriei, gastronomiei, artei și arhitecturii locurilor pe care le vizităm împreună. La fel ca o poveste bine spusă, fiecare detaliu este important pentru noi, de la opririle pe care le facem, până la rutele pe care le străbatem. Ne asigurăm că timpul alocat este suficient pentru a explora liniștit fiecare obiectiv turistic.

2. Cei mai buni ghizi & însoțitori de grup

Ruine antice, orașe istorice și peisaje nefamiliare, toate prind viață alături de ghizii locali și însoțitorii noștri de grup. Aceștia sunt selectați nu doar pentru cunoștințele avansate în domeniu, ci și pentru atenția la detalii și grija pe care o acordă turiștilor noștri. Ne dorim să te simți ca și cum ai călători alături de un prieten care știe toate secretele locurilor pe care le vizitezi.

3. Locul din autocar, alegerea ta!

Pentru un confort sporit, îți oferim acum posibilitatea să îți alegi locul din autocar chiar din momentul rezervării. Consultanții noștri îți stau la dispoziție cu mai multe informații legate de costuri și modalitatea de rezervare.

4. Promisiunea celui mai bun preț

Îți garantăm cel mai bun raport calitate – preț! Cu o vechime de peste 20 de ani pe piață, agenția noastră și-a câștigat de-a lungul timpului parteneri de încredere în toate colțurile lumii, ceea ce ne oferă avantajul de a negocia pentru turiștii noștri cele mai bune tarife, asigurându-ne în același timp că nu facem rabat de la calitate! Ne dorim să trăim într-o lume în care „călătoriile” să nu mai fie considerate un lux, ci un obicei sănătos pentru fiecare dintre noi.

5. Călătorește fără griji!

Suntem pasionați de călătorii și ne dorim să le oferim întotdeauna turiștilor noștri cea mai bună experiență indiferent de destinație! Din acest motiv, înainte de a publica un pachet de vacanță, sejur, croazieră sau circuit nou, trimitem reprezentanții agenției la fața locului pentru a ne asigura că totul corespunde standardelor noastre de calitate.

6. Siguranța ta, prioritatea noastră!

Fiecare destinație de vacanță este unică, experiențele turiștilor noștri fiind influențate nu doar de locurile de cazare alese și transport, ci și de cultura și obiceiurilor localnicilor! Ne asigurăm că toate destinațiile din portofoliul nostru sunt sigure și le oferim, înainte de plecare, informații valoroase turiștilor noștri despre vize, condiții de intrare în țară, asigurări de sănătate, moneda locală și schimb valutar.

7. Experiențe unice & personalizate

Pentru a-ți contura o impresie cât mai complexă despre destinațiile pe care le vizitezi, încercăm să includem în fiecare ofertă de vacanță cel puțin o experiență unică, fie o cină tradițională la o familie acasă, o degustare de vin în podgorie, o vizită la un atelier de meșteșuguri locale sau într-un sat autentic pentru a descoperi stilul de viață al localnicilor.

8. Confortul binemeritat

Confortul tău este foarte important pentru noi! Alegem atent toate hotelurile, mijloacele de transport și colaboratorii locali din destinație pentru a ne asigura că experiența ta este una pe măsura așteptărilor.

9. Călătorește singur în sistem partaj!

Acum, pentru a călători nu mai ai nevoie de pereche! Am conceput pentru tine un sistem inteligent de partaj care să se potrivească stilului tău de viață. Îți oferim astfel două tipuri de partaj pentru care poți opta: partaj clasic, care nu presupune niciun cost suplimentar în momentul rezervării, dar implică achitarea diferenței de cameră single în cazul în care nu poate fi închis partajul tău până la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment în momentul rezervării, dar te scutește de grija plății suplimentului de single în cazul in care nu se închide partajul. Agenția va suporta costul diferenței de cameră single în acest caz.

10. Reputație recunoscută și premiată

Fondată în 1996, Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenții turoperatoare din România, câștigându-și reputația de lider de piață încă din primii ani de activitate datorită serviciilor impecabile, portofoliului larg de produse și integrității echipei. Am fost aleși, în 2016 și 2018, Cea mai bună agenție de Incoming din România de către TopHotelAwards.