Pachet promo vacanta Circuit in Sudul Indiei Circuite India India
Pachet promo vacanta Circuit in Sudul Indiei Circuite India India imagine 2
Pachet promo vacanta Circuit in Sudul Indiei Circuite India India imagine 3
Pachet promo vacanta Circuit in Sudul Indiei Circuite India India imagine 4
Pachet promo vacanta Circuit in Sudul Indiei Circuite India India imagine 5
CALCULEAZA TARIF
Circuite India India - Vezi harta

Pachet Circuit Sudul Indiei Circuite India

Alege data de plecare

Tarife/persoana/pachet X nopti Circuit Sudul Indiei - Circuite India, India

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:
Servicii incluse:
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Cazare 7 Nopti in hoteluri de 4* cu demipensiune
 • Excursie cu barca pe lacul Periyar
 • Spectacol cu dansuri traditionale Kathakali in Cochin
 • Taxe de aeroport
 • Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Bangalore / Cochin - Bangalore - Bucuresti
 • Transport cu trenul pe ruta Coimbatore - Cochin
 • Vizita la plantatia de mirodenii din Thekkedy
Servicii neincluse:
 • Asigurare medicala, intrari la obiectivele turistice

Pachet Circuit Sudul Indiei Circuite India

Ziua 1. București – Bangalore
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Bangalore. Sosire la miezul noptii in Bangalore și transfer la hotel pentru cazare.

Ziua 2. Bangalore
Mic Dejun. Dupa amiaza, tur al orasului Bangalore. Se viziteaza Gradina Botanica Lalbagh, Vidhan Soudha, Palatul Tipu Sultan si Templul Bull. Seara, cină și cazare la hotel în Bangalore.

Ziua 3. Bangalore – Mysore
Mic Dejun. Plecare catre Mysore. Tur de oraș în Mysore, supranumit și Orașul Palatelor, ce atrage anual milioane de turiști mai ales în perioada Festivalului Dasara. Vizita va include bifarea unor obiective precum: Palatul Mysore, Palatul Jaganmohan și Biserica Sf. Philomena. Seara, cină și cazare la hotel în Mysore.

Ziua 4. Mysore – Ooty
Mic dejun. Plecare spre Ooty, oraș considerat stațiunea florilor din sudul Indiei. Turul orașului Ooty, renumit mai ales pentru bogăția vegetației cât și pentru producția de ceaiuri. Principalele atracții turistice sunt: Grădina de Trandafiri, Grădina Botanică, casele indigenilor Todi, Biserica Sf. Ștefan și Lacul Ooty. Seara, cină și cazare la hotel în Ooty.

Ziua 5. Ooty – Coimbatore – Cochin
Mic dejun. Transfer la gara din Coimbatore și plecare cu trenul către Cochin. Dupa sosirea in Cochin se participa la un spectacol de dans tradițional Kathakali.Seara, cină și cazare în Cochin.

Ziua 6. Cochin – Thekkady
Mic dejun. Tur organizat în enigmaticul oraș Cochin, cunoscut de-a lungul timpului drept capitala mondială a mirodeniilor. Tur pietonal prin Vechiul Cartier Mattanchery, cu al său Palat Olandez și prin Cartierul Evreiesc, principalul centru de comerț cu mirodenii din India. Mai departe, vizitarea portului, unde se poate observa modul tradițional în care localnicii prind peștele în regiunea Kerala. Seara, cină și cazare la hotel în Thekkady.

Ziua 7. Thekkady
Mic dejun. Dupa micul dejun, plecare catre Parcul National Periyar pentru o plimbare cu barca de unde se pot vedea plantatiile de ceai, cafea, cardamom si piper. Parcul National Periyar este una dintre cele mai renumite rezervatii din Sudul Indiei, ce gazduieste o mare varietate de specii, In timpul plimbarii cu barca se pot vedea pe malurile lacului elefanti, bizoni, antilope si languri. Dupa amiaza, vizitarea unei plantatii de mirodenii, unde se poate observa modul in care sunt cultivate.
Seara, cină și cazare la hotel în Thekkady.

Ziua 8. Thekkady - Cochin - Bangalore – București
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Cocin si imbarcare pe zborul intern Cocin - Bangalore. Tur panoramic de oras in Bangalore si transfer la hotel pentru cina si improspatare. Seara tarziu, transfer la aeroportul din Bangalore pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București Otopeni.

Pachetul nu include:
-Taxele de viza si procesare acte – 90 eur / persoana (optional)
-Taxele de intrare la obiectivele turistice
-Bacsis pentru ghizii si soferii locali
-Asigurare medicala/storno

 

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI PENTRU INDIA
Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere (nu se accepta pasaport temporar) // formular de viza completat online // o fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea//copie scanata a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10Kb si maxim 300Kb.

Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.

 

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

Conditii de rezervare la Pachet Circuit Sudul Indiei Circuite India
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Hoteluri similare
Message US