Pachet promo vacanta Circuit Iran Circuite Iran Iran
Pachet promo vacanta Circuit Iran Circuite Iran Iran imagine 2
CALCULEAZA TARIF
Circuite Iran Iran - Vezi harta

Pachet Circuit Iran Circuite Iran

Alege data de plecare

Tarife/persoana/pachet X nopti Circuit Iran - Circuite Iran, Iran

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:
Servicii incluse:
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Cazare 8 nopti la hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun
 • Taxe de aeroport
 • Taxele de intrare la toate obiectivele mentionate in program
 • Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
 • Transport cu avionul pe ruta București – Teheran/ Shiraz – București
Servicii neincluse:
 • Asigurare medicala si asigurare storno
 • Taxa de viza pentru Iran: 60 Euro/ persoana

Servicii optionale:

 • Supliment demipensiune: 95 Euro/ persoana - 95 EUR

Pachet Circuit Iran Circuite Iran

Ziua 1. București – Teheran

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul spre Teheran. După sosire, vizită la Muzeul Timpului și complexul Saad Abad. Seara, cazare la hotel în zona Teheran.

Ziua 2. Teheran

Mic dejun. Tur de oraș în Teheran, ce include Palatul Golestan inclus în patrimoniul UNESCO, Muzeul Bijuteriilor, unde se află unul dintre cele mai mare diamante din lume, și Turnurile Milad și Azadi. Seara, cazare la hotel în zona Teheran.

Ziua 3. Teheran – Kashan

Mic dejun. Plecare spre Kashan. Vizită la casele istorice Borujerdi și Tabatabei, moscheea Agha Bozorg și gradinile Fin. Seara, cazare la hotel în zona Kashan.

Ziua 4. Kashan – Isfahan

Mic dejun. Transfer spre Isfahan, apoi vizită la Monar Jonban sau Moscheea cu minarete mișcătoare, catedrala Vank și podurile Si-o-seh și Khaju. Seara, cazare la hotel în zona Isfahan.

Ziua 5. Isfahan

Mic dejun. Tur de oraș în Isfahan ce include vizită la Palatul Chehel Sotun, denumit și Palatul celor 40 coloane, complexul Naqsh-e Jahan, inclus în patrimoniul UNESCO: Piata Naqsh-e Jahan, Moscheea Șeicului Lotf Allah, Moscheea Imamului, Palatul Ali Qapu și Bazaarul. Seara, cazare la hotel în zona Isfahan.

Ziua 6. Isfahan – Varzaneh - Yazd

Mic dejun. Plecare spre Varzaneh cu opriri la Citadela Ghoortan și Lacul de Sare, apoi transfer spre Yazd. In Yazd se vizitează: Grădina Dolat Abad, Complexul Amir Chakhmaq, Moscheea Jameh și Templul Zoroastrian al Focului. Seara, cazare la hotel  în zona Yazd.

Ziua 7. Yazd – Shiraz

Mic dejun. Plecare spre Shiraz și oprire la Naqshe Rostam și Persepolis, una din fostele capitale ale Imperiului Persan. Seara, cazare la hotel în zona Shiraz.

Ziua 8. Shiraz

Mic  dejun. Dimineața se vizitează Moscheea Nasir ol Molk, celebră pentru vitraliile colorate care se reflectă pe podeaua moscheii, Forăreața Karim Khan, Mausoleul Poetului Hafez și Grădina Eram. Cazare la hotel în zona Shiraz.

Ziua 9. Shiraz – București

Mic dejun. Dupa amiază transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe zborul spre București.

Conditii de rezervare la Pachet Circuit Iran Circuite Iran
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.