Pachet promo vacanta Circuit Madagascar Circuite Madagascar Madagascar
Pachet promo vacanta Circuit Madagascar Circuite Madagascar Madagascar imagine 2
Pachet promo vacanta Circuit Madagascar Circuite Madagascar Madagascar imagine 3
Pachet promo vacanta Circuit Madagascar Circuite Madagascar Madagascar imagine 4
Pachet promo vacanta Circuit Madagascar Circuite Madagascar Madagascar imagine 5
Pachet promo vacanta Circuit Madagascar Circuite Madagascar Madagascar imagine 6
CALCULEAZA TARIF
Circuite Madagascar Madagascar - Vezi harta

Pachet Circuit Madagascar Circuite Madagascar

Alege data de plecare

Tarife/persoana/pachet X nopti Circuit Madagascar - Circuite Madagascar, Madagascar

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:
Servicii incluse:
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Cazare 9 nopti in camera dubla in hoteluri de 3*/ 4* cu mic dejun
 • Taxe de aeroport
 • Transport cu autocarul pe parcursul circuitului
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Antananarivo-Bucuresti
Servicii neincluse:

Servicii optionale:

 • Supliment demipensiune: 199 euro (se achită in agentie, cu cel tarziu 30 zile inainte de plecare) - 199 EUR

Pachet Circuit Madagascar Circuite Madagascar

Ziua 1. Bucureşti – Antananarivo

Check-in şi îmbarcare pe cursa cu destinaţia Antananarivo.

Ziua 2. Antananarivo

Sosire în Madagascar. Transfer şi cazare în Antananarivo la hotel Louvre**** sau similar.

Ziua 3. Antananarivo – Antsirabe

Mic dejun. Plecare spre Antsirabe, oraș colonial francez, și traversarea unei regiuni cu panorame fermecătoare asupra teraselor de orez. Oprire în Ambatolany pentru a vizita un atelier tradițional, unde se produc vase din aluminiu. Tur panoramic în Antsirabe, denumit simbolic și “orașul apelor” datorită izvoarelor termale, și vizită la un centru de artizanat al etnicilor Malagasy. Cazare la hotel Plumeria*** sau similar. 

Ziua 4. Antsirabe – Ranomafana

Mic dejun. Plimbare pe bulevardul  principal cu “rișca” tradițională. Plecare spre Ranomafana. Oprire la Ambositra, capitala artizanatului malgaș și a sculptatului în lemn, pentru a descoperi arta meșteșugurilor locale. Pe drum se poate admira arhitectura autentică a etnicilor Betsileo. După-amiaza se vizitează Parcul Național Ranomafana, un loc spectaculos, inclus în Patrimoniul UNESCO. Cazare la hotel Thermal*** sau similar.

Ziua 5. Ranomafana – Fianarantsoa

Mic dejun. Dimineața se vizitează Parcul Național Ranomafana, renumit pentru speciile de animale și plante rare. Dintre cele 12 specii de lemurieni din Madagascar, aici se întâlnesc lemurieni galbeni, lemurieni de bambus și lemurieni sifka. După-amiază, plecare spre Fianarantsoa, capitala etnicilor Betsileo, unde se vizitează centrul vechi al orașului. Cazare la hotel Zomatel*** sau similar.

Ziua 6. Fianarantsoa -  Ranohira

Mic dejun. Plecare spre Ranohira. Pe drum, oprire în Ambalavao pentru a vizita un atelier de hârtie Antemoro, produsă din scoarța copacului Avoha și vizită la o rezervație  de lemurieni Catta din Iaritsena. Tur panoramic în Ihosy, orașul etnicilor Bara. Seara, cazare la lodge Satrana*** sau similar

Ziua 7. Ranohira

Mic dejun. Se vizitează Parcul Național Isalo, renumit pentru piscinele naturale cu apă albastră și neagră, peste  400 de specii de plante rare și fauna impresionantă. După-amiaza, popas la “Fereastra din Isalo”, un platou panoramic spectaculos, perfect pentru surprinderea apusului. Seara, cazare la hotel Jardin du Roy *** sau similar.

Ziua 8. Ranohira – Toliara – Ifaty

Mic dejun. Plecare spre sudul Madagascarului, cea mai aridă regiune a insulei, cunoscută sub numele de Toliara sau Tulear. Oprire la Parcul Național Zombitse Vohisabia  pentru a vedea de aproape renumiții arbori baobab, simbol al insulei Madagascar. Se continuă călătoria spre Ifaty, un sat tradițional pescăresc faimos pentru cea mai spectaculoasă plajă din sudul insulei. Pe drum se pot observa mormintele grupului etnic Mahafaly, impresionante mausolee în culori vii, decorate cu coarne de zebu. Cazare la hotel La Mira*** sau similar.

Ziua 9. Ifaty

Mic dejun. Zi liberă la dispoziție pentru relaxare la plajă. Seara, cazare la hotel La Mira*** sau similar.  

Ziua 10. Ifaty – Antananarivo

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Tulear pentru zbor intern la Antananarivo. Sosire și cazare la hotel Louvre**** sau similar.

Ziua 11. Antananarivo – București

Mic dejun. Tur de oraș în Antananarivo, capitala insulei. Atracții turistice: Piața Centrală, Palatul Primului Ministru, Palatul Reginei, Catedrala Romano – Catolică. Oprire la piața tradițională pentru cumpărături de suveniruri. După-amiază, transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București.

 

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicală

• Asigurare storno

• Taxa de viză: aproximativ 35 euro (se achită în aeroport)

• Supliment demipensiune: 199 euro  (se achită in agentie, cu cel tarziu 30 zile inainte de plecare)

 

Conditii de rezervare la Pachet Circuit Madagascar Circuite Madagascar
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Message US