Pachet promo vacanta Circuit Peru Circuite Peru Peru
Pachet promo vacanta Circuit Peru Circuite Peru Peru imagine 2
Pachet promo vacanta Circuit Peru Circuite Peru Peru imagine 3
Pachet promo vacanta Circuit Peru Circuite Peru Peru imagine 4
Pachet promo vacanta Circuit Peru Circuite Peru Peru imagine 5
Pachet promo vacanta Circuit Peru Circuite Peru Peru imagine 6
Pachet promo vacanta Circuit Peru Circuite Peru Peru imagine 7
Pachet promo vacanta Circuit Peru Circuite Peru Peru imagine 8
Pachet promo vacanta Circuit Peru Circuite Peru Peru imagine 9
Pachet promo vacanta Circuit Peru Circuite Peru Peru imagine 10
Pachet promo vacanta Circuit Peru Circuite Peru Peru imagine 11
Pachet promo vacanta Circuit Peru Circuite Peru Peru imagine 12
CALCULEAZA TARIF
de la 2699€
/pers/sejur
Circuite Peru Peru - Vezi harta

Pachet Circuit Peru Circuite Peru

Foarte bine 8,9din 4 comentarii
de la 2699€
/pers/sejur
Alege data de plecare
 • 2699€ 06 Jun
 • 2799€ 06 Sep
 • 2799€ 15 Oct
 • 2799€ 24 Nov

Tarife/persoana/pachet X nopti Circuit Peru - Circuite Peru, Peru

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:
Servicii incluse:
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Bilet de avion pe ruta Bucuresti-Lima-Bucuresti
 • Bilet de avion zbor intern Cusco-Lima
 • Bonus: 2 prânzuri la restaurant local, excursii cu barca la Insulele Ballestas şi Lacul Titicaca, intrările la obiectivele turistice din program.
 • Cazare 9 nopti in camera dubla, in hoteluri de 3 si 4 stele
 • Mic dejun
 • Taxe de aeroport
 • Transport cu autocarul conform programului
 • Transport cu trenul The Voyager pe ruta Ollantayambo - Aguas Calientes
 • Zbor cu avionul deasupra liinilor din Nasca
Servicii neincluse:

Pachet Circuit Peru Circuite Peru

 

Ziua 1. București - Lima

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Lima. Transfer și cazare la Hotel Jose Antonio 4*, sau similar,  în zona Lima.

Ziua 2. Lima - Paracas

Mic dejun. Tur organizat al orașului cu ghid local în care se vizitează Piața Centrală, Palatul Presidential (exterior), Primăria (exterior), Catedrala, Mănăstirea San Francisco, Muzeul Arheologic Larco Herrera și districtul Miraflores. Plecare spre Paracas și timp liber la dispoziție . Cazare la Hotel La Hacienda 4*, sau similar, în zona Paracas. 

Ziua 3. Paracas – Nazca

Mic dejun. Dimineața, excursie cu barca la Insulele Ballestas (se organizează în funcție de condițiile meteo) unde se regăsește cea mai mare populaţie de păsări producătoare de “guano”  precum cormoranul Guanay și păsările Boobies (au specifică culoarea picioarelor albastru-gri). Pe aceste insule trăiește și o populație numeroasă de lei de mare. Plecare spre Nazca și timp liber la dispoziție pentru restul zilei. Cazare la Hotel DM Hoteles Nasca 3*, sau similar, in zona Nazca.

Ziua 4. Nazca – Arequipa

Mic dejun. Plimbare cu avionul deasupra linilor de la Nazca unde se pot admira 12 dintre cele mai faimoase desene (excursia se organizează în funcție de condițiile meteo). Plecare spre Arequipa pe drumul South Panamerican de-a lungul căruia se poate admira peisajul deșertic. Cazare la Hotel El Fundador 4*, sau similar, în zona Arequipa.

Ziua 5. Arequipa – Puno

Mic dejun. Tur panoramic al orașului Arequipa, se vizitează Biserica Compania de Jesus (exterior) și Mănăstirea Santa Catalina. Plecare spre Puno. Cazare la Hotel Royal Inn 4*, sau similar, în zona Puno.

Ziua 6. Puno – Lacul Titicaca – Puno

Mic dejun. Excursie cu barca pe lacul Titicaca și vizită la Insula plutitoare Uros și Insula Taquile unde aveți posibilitatea să interacționați cu comunitatea locală. Prânz inclus la un restaurant local. Cazare la Hotel Royal Inn 4*, sau similar, în zona Puno.

Ziua 7. Puno – Cusco

Mic dejun. Plecare spre Puno. Pe parcursul drumului se trece prin satele Urcos, San Pedro, Tinta și Sicuani. Oprire pentru poze în pasul La Raya. Se vizitează orașul Pucara și situl arheologic Racchi. Prânz inclus la un restaurant local. Oprire in Andahuaylillas si vizita la Biserica San Pedro, supranumiita si "Capela Sixtina a Americii de Sud".  Cazare la Hotel Xima Cusco 4*, sau similar, în zona Cusco.

Ziua 8. Cusco – Pisac – Ollantaytambo – Valea Sacră  

Mic dejun. Se vizitează piața indiană din Pisac, oraș pitoresc, renumit pentru bunurile de o calitate rară specifice zonei Anzilor, produse de artizanii locali. Timp liber pentru cumpărături. După-amiază se vizitează Ollantaytambo, un important sit arheologic, ce datează din perioada târzie a Civilizației Inca. Cazare la Hotel Agustos Urubama 3*, sau similar, în zona Valea Sacră. 

Ziua 9. Valea Sacră – Aguas Calientes - Machu Pichu  

Mic dejun. Tranfer la gara Ollantaytambo și plecare cu trenul spre Aguas Calientes, de unde se continuă călătoria cu microbuzul spre Machu Pichu, „Orașul pierdut al Incașilor”. Se vizitează cea mai cunoscută atracție turistică din America de Sud, considerată una dintre cele 7 minuni noi ale lumii. Transfer la gară şi îmbarcare pe trenul pe ruta Aguas Calientes – Ollantaytambo apoi transfer cu autocarul în Cusco. Cazare la Hotel Xima Cusco 4*, sau similar,  în zona Cusco.

Ziua 10. Cusco – București

Mic dejun. Dimineața, tur de oraș, ce cuprinde principalele obiective turistice: Piața Centrală, Strada Hatun Rumilloc, Templul Koricancha.  Se vizitează construcţia militară Puca Pucara și Fortăreața Sacsayhuaman. După-amiaza, transfer la aeroportul din Cusco pentru zbor intern spre Lima. Seara, îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni. 

Servicii Neincluse:

Asigurare medicală şi/sau storno

Bacşişul pentru ghidul şi soferul local: 50 usd/ persoana (se achita in prima zi la ghidul insotitor)

 

Grup minim pentru realizarea programului: 20 persoane

 

Recenzii
Nota acestui hotel este bazata pe 4 comentarii
8,9
 • Cazare
  8.5
 • Mâncare
  7.5
 • Locaţie
  8.5
 • Raport calitate-preţ
  9.5
 • Personal hotel
  9.5
Ana Magdalena
Romania
4 Mai 2022
8,4 Foarte bine

-

-

Familie cu copii
Romania
4 Mai 2022
8,4Foarte bine

-

-

Familie cu copii
Romania
21 Noiembrie 2021
8,8Fabulos

Excursia a fost dosebita prin obiectivele vizitate. Hotelurile au fost OK avand in vedete ca am stat cate o noapte. Autocarele confortabile cu soferi excelenti. Ghizii locali au fost cam sumari in explicatii; vroiam sa aflam mai multe despre Peru...

Ghidul roman a fost insuficient pregatit pentru aceasta excursie, inclusiv cu informatii privind raul de altitudine si ce trebuie facut in acest caz. Multi turisti s-au simtit foarte rau si unii chiar si-au intrerupt calatoria datorita problemelor medicale. Cred ca turistii ar fi trebuit mai bine pregatiti pentru aceste situatii. Ar trebui ca in ofertele pentru excursii-tur de acest gen sa fie specificat gradul de dificultate, fiindca unii turisti au fost depasiti de intensitatea efortului fizic necesar.

Cuplu
Romania
21 Noiembrie 2021
9,6Exceptional

foarte bun hotelul Hacienda din Paracas

Nu a fost lá nivelul celorlalte hoteluri, hoteluri din Puno,dar pt trânsit a fost

Cuplu
Romania
21 Noiembrie 2021
8,8Fabulos

Hotel Augustos Urubama, o grădina superba

Hotel in Nazca, mi a părut totul foarte vechi

Singur
Conditii de rezervare la Pachet Circuit Peru Circuite Peru
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.