Pachet Circuit Rajasthan, Ahmedabad si Mumbai Circuite India India

Vacanta mult dorita
de la 1299€ /pers/sejur
Rezerva acum Rezerva acum
vezi comentarii
Ai nevoie de ajutor? Suna la: 021 9448
Se proceseaza
Cerere Oferta Dureaza doar 2 minute!
nopti
 • Camera 1
  • Varsta copil 1
  • Varsta copil 2
Calculeaza tarif
Tarifele sunt afisate in tabelul alaturat

Tarife promo Circuit Rajasthan, Ahmedabad si Mumbai - Circuite India, India

Camera Masa Data plecare Zile Nopti Tarif/pers.
Camera Dubla Demipensiune 28.02.2020 14 12 1299
Camera Single Demipensiune 28.02.2020 14 12 1669
* Tarifele afisate sunt de persoana si nu contin decat serviciile specificate
 • last minute / oferta
 • ultimele locuri
 • cel mai bun pret

Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Delhi - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si un bagaj de mana/persoana
- Taxe de aeroport
- Cazare 12 nopti in camera dubla cu demipensiune
- Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse:

- Asigurare medicala si asigurare storno (Neinclus)
- Bacsisuri pentru ghidul si soferul local: 5 Euro/ persoana/ zi (Neinclus)
- Intrari la obiectivele turistice (Neinclus)
Servicii optionale:
- Taxa de viza si procesarea actelor - 90 Euro/ persoana 90 EUR

Circuit Rajasthan, Ahmedabad si Mumbai

Descriere Circuit Rajasthan, Ahmedabad si Mumbai - Circuite India, India

Localizare:

Ziua 1. București – New Delhi

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația New Delhi. Sosire după miezul nopții, transfer și cazare la hotel in zona Delhi.

Ziua 2. Delhi

Mic dejun. Tur de oraș, ce include: Raj Ghat, monument dedicat lui Mahatma Gandhi, Red Fort, inclus in patrimoniul UNESCO și moscheea Jama Masjid, apoi plimbare cu ricșa in Old Delhi. După-amiaza se vizitează minaretul Qutub Minar, apoi opriri fotografice la India Gate, Palatul Parlamentului și Rastrapathi Bhawan,  reședința prezidențială. Seara, cină și cazare la hotel in zona Delhi.

Ziua 3. Delhi – Agra

Mic dejun. Plecare spre Agra. După-amiaza vizită la Taj Mahal - un monument inchinat iubirii imparatului mogul Shah Jahan pentru soția sa, Mumtaz Mahal. Cină și cazare la hotel in zona Agra.

Ziua 4. Agra

Mic dejun. Vizită la comunitatea de localnici Dayal Bagh. După-amiaza este liberă. Cină și cazare la hotel in zona Agra.

Ziua 5. Agra – Abhaneri – Jaipur

Mic dejun. Transfer spre Abhaneri pentru vizită la Chand Baori, una din cele mai mari fantani cu trepte din India, avand peste 3.500 trepte. Transfer spre Jaipur. După-amiaza este liberă. Cină și cazare la hotel in zona Jaipur.

Ziua 6. Jaipur

Mic dejun. Se vizitează Fortăreața  Amber, aflată pe un deal in afara orașului. Urcarea pană la aceasta se va face cu jeep-ul. După-amiaza, vizită la Palatul Vanturilor - Hawa Mahal (exterior), Palatul Orașului, și observatorul Jantar Mantar. Seara, cină și cazare in zona Jaipur.

Ziua 7. Jaipu – Bikaner

Mic dejun. Transfer la Bikaner, unde se vizitează Fortul Junagarh, unul dintre puținele forturi din Rajasthan care nu este construit pe un deal. Seara, transfer la hotel pentru cină și cazare in zona Bikaner.

Ziua 8. Bikaner – Jodhpur

Mic dejun. Transfer spre Jodhpur, al doilea oraș ca mărime din Rajasthan. După amiaza este liberă. Cină și cazare in zona Jodhpur.

Ziua 9. Jodhpur – Udaipur

Mic dejun. Tur de oraș in Jodhpur ce include: Fortul Mehrangarh, construit in secolul V, cenotaful din marmură Jaswant Thada și Templul Zeului Om Banna din Pali, care se spune ca a luat forma unei motociclete. Transfer spre Udaipur.  Seara, cină și cazare la hotel in zona Udaipur.

Ziua 10. Udaipur

Mic dejun. Vizită la Palatul Orașului, Templul Jagdish, cel mai mare templu din Udaipur și grădina Saheliyon-ki- Bari. Opțional, plimbare cu barca tradițională pe Lacul Pichola*. Seara, cină și cazare la hotel in zona Udaipur.

Ziua 11. Udaipur – Ahmedabad

Mic dejun. Transfer la Ahmedabad. Pe drum se vizitează fantana Baoli din Adalaj. După amiaza sosire in Ahmedabad. Vizită la Muzeul Shreyas, unde se găsesc obiecte tradiționale din zona rurală și Moscheea Rani Sipri. Cină și cazare la hotel in zona Ahmedabad.

Ziua 12. Ahmedabad – Mumbai

Dimineața devreme transfer cu trenul spre Mumbai. Restul zilei este liberă. Cină și cazare la hotel in zona Mumbai.

Ziua 13. Mumbai

Mic dejun. Tur panoramic in Mumbai, ce cuprinde: Poarta Indiei, Curtea Supremă, Universitatea, Turnul cu ceas Rajabai, templele Mahalaxmi și Jain și  gara Victoria Terminus. Seara, scurtă cazare la hotel pentru improspătare și cină.

Ziua 14. Mumbai – București

Transfer la aeroport pentru check in și imbarcare pe cursa cu destinația București.

 

Servicii neincluse in preț:

• Asigurare medicală

• Asigurare storno

• Intrari la obiectivele turistice: aprox 89 euro/ persoană (se achita la fata locului)

• Taxa de procesare viză India - 90 euro/ persoană 

• Bacsis pentru ghidul si soferul local: 5 euro/persoană/zi (se achita la fata locului)

 

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Plimbare cu barca tradițională pe Lacul Pichola: 15 Eur/ persoana (se achita la fata locului)

 

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI PENTRU INDIA

 

Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere (nu se accepta pasaport temporar) // formular de viza completat online // o fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea//copie scanata a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10Kb si maxim 300Kb.

Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

 

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

 

 

Vezi alte pachete ale acestui hotel

Ziua 1. București – New Delhi

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația New Delhi. Sosire după miezul nopții, transfer și cazare la hotel în zona Delhi.

Ziua 2. Delhi

Mic dejun. Tur de oraș, ce include: Raj Ghat, monument dedicat lui Mahatma Gandhi, Red Fort, inclus în patrimoniul UNESCO și moscheea Jama Masjid, apoi plimbare cu ricșa în Old Delhi. După-amiaza se vizitează minaretul Qutub Minar, apoi opriri fotografice la India Gate, Palatul Parlamentului și Rastrapathi Bhawan,  reședința prezidențială. Seara, cină și cazare la hotel în zona Delhi.

Ziua 3. Delhi – Agra

Mic dejun. Plecare spre Agra. După-amiaza vizită la Taj Mahal – un monument închinat iubirii împaratului mogul Shah Jahan pentru soția sa, Mumtaz Mahal. Cină și cazare la hotel în zona Agra.

Ziua 4. Agra

Mic dejun. Vizită la comunitatea de localnici Dayal Bagh. După-amiaza este liberă. Cină și cazare la hotel în zona Agra.

Ziua 5. Agra – Abhaneri – Jaipur

Mic dejun. Transfer spre Abhaneri pentru vizită la Chand Baori, una din cele mai mari fântâni cu trepte din India, având peste 3.500 trepte. Transfer spre Jaipur. După-amiaza este liberă. Cină și cazare la hotel în zona Jaipur.

Ziua 6. Jaipur

Mic dejun. Se vizitează Fortăreața  Amber, aflată pe un deal în afara orașului. Urcarea până la aceasta se va face cu jeep-ul. După-amiaza, vizită la Palatul Vânturilor - Hawa Mahal (exterior), Palatul Orașului, și observatorul Jantar Mantar. Seara, cină și cazare în zona Jaipur.

Ziua 7. Jaipu – Bikaner

Mic dejun. Transfer la Bikaner, unde se vizitează Fortul Junagarh, unul dintre puținele forturi din Rajasthan care nu este construit pe un deal. Seara, transfer la hotel pentru cină și cazare în zona Bikaner.

Ziua 8. Bikaner – Jodhpur

Mic dejun. Transfer spre Jodhpur, al doilea oraș ca mărime din Rajasthan. După amiaza este liberă. Cină și cazare în zona Jodhpur.

Ziua 9. Jodhpur – Udaipur

Mic dejun. Tur de oraș în Jodhpur ce include: Fortul Mehrangarh, construit în secolul V, cenotaful din marmură Jaswant Thada și Templul Zeului Om Banna din Pali, care se spune ca a luat forma unei motociclete. Transfer spre Udaipur.  Seara, cină și cazare la hotel în zona Udaipur.

Ziua 10. Udaipur

Mic dejun. Vizită la Palatul Orașului, Templul Jagdish, cel mai mare templu din Udaipur și grădina Saheliyon-ki-Bari. Opțional, plimbare cu barca tradițională pe Lacul Pichola*. Seara, cină și cazare la hotel în zona Udaipur.

Ziua 11. Udaipur – Ahmedabad

Mic dejun. Transfer la Ahmedabad. Pe drum se vizitează fântâna Baoli din Adalaj. După amiaza sosire în Ahmedabad. Vizită la Muzeul Shreyas, unde se găsesc obiecte tradiționale din zona rurală și Moscheea Rani Sipri. Cină și cazare la hotel în zona Ahmedabad.

Ziua 12. Ahmedabad – Mumbai

Dimineața devreme transfer cu trenul spre Mumbai. Restul zilei este liberă. Cină și cazare la hotel în zona Mumbai.

Ziua 13. Mumbai

Mic dejun. Tur panoramic în Mumbai, ce cuprinde: Poarta Indiei, Curtea Supremă, Universitatea, Turnul cu ceas Rajabai, templele Mahalaxmi și Jain și gara Victoria Terminus. Seara, scurtă cazare la hotel pentru împrospătare și cină.

Ziua 14. Mumbai – București

Transfer la aeroport pentru check in și îmbarcare pe cursa cu destinația București.

 

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicală

• Asigurare storno

• Intrari la obiectivele turistice - 82 euro/ persoana (se achita obligatoriu la fata locului)

• Taxa de procesare viză India - 90 euro/ persoana 

 

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Plimbare cu barca tradițională pe Lacul Pichola: 15 Eur/ persoana

 

Conditii de rezervare la Circuit Rajasthan, Ahmedabad si Mumbai - Circuite India, India

CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA:
  • La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;
  • Diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.
  • Pentru pachetele cu reducere Early Booking, rezervarea se achita integral pana la data expirarii promotiei.
 • CONDITII DE ANULARE:
  • 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare.
  • 100% penalizare pentru anularea cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare.