CALCULEAZA TARIF
de la 55€
/pers/noapte
Possidi Halkidiki - Vezi harta

Dolphin Beach Possidi

de la 55€
/pers/noapte
Alege data de plecare

Tarife/persoana/pachet X nopti Dolphin Beach - Possidi, Halkidiki

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:

Dolphin Beach Possidi

Acest hotel de pe malul Mării Egee este situat in Possidi si are vedere la Olimp. Hotelul are o piscină si oferă acces WiFi in toate zonele si camere cu aer condiționat.

Camerele spatioase ale Hotelului Dolphin Beach sunt dotate cu minibar si TV prin satelit. Toate camerele au un balcon mobilat, cu vedere la piscină sau la mare.

Oaspetii isi pot incepe ziua savurand un mic dejun tip bufet. Restaurantul in stil tavernă al Hotelului Dolphin serveste mancăruri grecesti si mediteraneene atat la pranz, cat si la cină. La barul de pe plajă si la barul de la piscină, oaspetii se pot relaxa savurand un cocktail răcoritor, in timp ce ascultă muzică ambientală.

La receptie, oaspetii au la dispozitie un depozit de bagaje, serviciu de fax si cutii de valori.

In satul pescăresc Possidi puteti găsi numeroase taverne situate pe malul mării. Templul lui Poseidon si farul vechi de 150 de ani se află la 15 minute de mers pe jos.

Conditii de rezervare la Dolphin Beach Possidi
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Alte statiuni din Halkidiki
Message US