Spre noul site

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera Petrcane Split -Dalmatia

Petrcane Split -Dalmatia
Vacanta mult dorita
vezi comentarii
Ai nevoie de ajutor? Suna la: 021 9448
Se proceseaza
Cerere Oferta Dureaza doar 2 minute!
 • Camera 1
  • Varsta copil 1
  • Varsta copil 2
Calculeaza tarif
Tarifele sunt afisate in tabelul alaturat

Tarife promo Falkensteiner Hotel & Spa Iadera - Petrcane, Split -Dalmatia

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Localizare:

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera se află in varful peninsulei private Punta Skala, la 12 km de orașul Zadar, și oferă vacante uimitoare intr-o atmosferă relaxantă, intimă și elegantă.

Zona vastă de wellness, fitness si infrumusetare, care are peste 6.000 m², precum și centrul spa Acquapura oferă posibilităti excelente de relaxare. Camerele au zone de relaxare confortabile, precum și multe alte dotări ultramoderne.

Oaspeții pot savura o varietate de preparate regionale, mediteraneene și internaționale. De asemenea, aveți la dispoziție bufete și bucătărie deschisă. Puteți socializa in lounge barul Sotto Voce, cu lounge langă șemineu, lounge de trabucuri și o terasă. Toate barurile și restaurantele de la Falkensteiner Hotel & Spa Iadera servesc o varietate de delicii culinare.

Aeroportul Zadar este situat la 23 km de proprietate.

CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 10% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Alte statiuni din Split -Dalmatia

MakarskaSplit -Dalmatia


de la 25€ /pers/noapte
vezi oferta

OmisSplit -Dalmatia


de la 1289€ /pers/sejur
vezi oferta

SibenikSplit -Dalmatia


de la 64€ /pers/noapte
vezi oferta