Fiesta Americana Cozumel Cozumel Cancun si Riviera Maya
Fiesta Americana Cozumel Cozumel Cancun si Riviera Maya imagine 2
Fiesta Americana Cozumel Cozumel Cancun si Riviera Maya imagine 3
CALCULEAZA TARIF
Cozumel Cancun si Riviera Maya - Vezi harta

Fiesta Americana Cozumel Cozumel

Alege data de plecare

Tarife/persoana/pachet X nopti Fiesta Americana Cozumel - Cozumel, Cancun si Riviera Maya

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:

Fiesta Americana Cozumel Cozumel

Offering a spa centre and a private beach area, Fiesta Americana Cozumel All Inclusive is set in Cozumel in the Cozumel Region, 21 km from Playa del Carmen. The resort has a year-round outdoor pool and views of the sea, and guests can enjoy a drink at the bar.

Rooms are equipped with a flat-screen TV. Some rooms have a seating area where you can relax. Rooms have a private bathroom. Extras include free toiletries and a hairdryer. Fiesta Americana Cozumel features free WiFi .

There is a 24-hour front desk and gift shop at the property.

This resort has water sports facilities and car hire is available. Puerto Morelos is 45 km from Fiesta Americana Cozumel All Inclusive, while Akumal is 35 km from the property. The nearest airport is Cozumel International Airport, 9 km from the property.

Conditii de rezervare la Fiesta Americana Cozumel Cozumel
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Alte statiuni din Cancun si Riviera Maya