Harbour View - Oceanis Apartments Poros Kefalonia Kefalonia
Harbour View - Oceanis Apartments Poros Kefalonia Kefalonia imagine 2
CALCULEAZA TARIF
Poros Kefalonia Kefalonia - Vezi harta

Harbour View - Oceanis Apartments Poros Kefalonia

Alege data de plecare

Tarife/persoana/pachet X nopti Harbour View - Oceanis Apartments - Poros Kefalonia, Kefalonia

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:

Harbour View - Oceanis Apartments Poros Kefalonia

Complexul Oceanis Apartments este amplasat in fata portului, printre copacii pitorescului sat Poros din Kefalonia. Centrul satului este la 150 de metri.

Toate apartamentele si studiourile au baie, chicinetă, zonă de relaxare si balcon cu vedere panoramică la plajele cu nisip auriu si la mare. Fiecare spatiu de cazare oferă TV prin satelit, aer conditionat si uscător de păr.

Localitatea Poros, situată in partea cea mai luxuriantă si inverzită a insulei, in sudul insulei Kefalonia, este un sat pitoresc, inconjurat de sate precum Tzanata, Asprogerakas, Kabitsata si Riza.

Litoralul are o lungime de 2 km si include diverse plaje de nisip si porturi. Marea cu apa cristalină oferă o priveliste spectaculoasă.

Conditii de rezervare la Harbour View - Oceanis Apartments Poros Kefalonia
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Alte statiuni din Kefalonia