CALCULEAZA TARIF
Raa-Atoll Maldive - Vezi harta

Heritance Aarah Raa-Atoll

Alege data de plecare

Tarife/persoana/pachet X nopti Heritance Aarah - Raa-Atoll, Maldive

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:

Heritance Aarah Raa-Atoll

Heritance Aarah-Premium All Inclusive - Premium All Inclusive oferă cazare in atolul Raa. Acest complex de 5 stele are recepție cu program nonstop si lounge comun. Proprietatea pune la dispoziție o grădină si un restaurant care servește preparate din bucătăria Orientului Mijlociu.

Camerele complexului includ TV cu ecran plat. De asemenea, camerele de la Heritance Aarah-Premium All Inclusive sunt prevăzute cu WiFi gratuit și baie privată.

Proprietatea servește in fiecare dimineată mic dejun continental, tip bufet sau american. Oaspeții se pot bucura de o călătorie culinară și pot lua masa in 7 restaurante si 5 baruri. Proprietatea are primul centru spa Medi și cel mai mare club pentru copii din Maldive.

Oaspeții pot utiliza pe toată durata sejurului facilitățile de wellness și spa de la unitatea de cazare, precum cada cu hidromasaj și centrul de fitness. Oaspeții cazați la Heritance Aarah-Premium All Inclusive - Premium All Inclusive pot desfășura diferite activități in Atolul Raa și in imprejurimi.

Atolul Baa este situat la 39 km de complex.

Conditii de rezervare la Heritance Aarah Raa-Atoll
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Hoteluri similare
Alte statiuni din Maldive