Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 2
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 3
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 4
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 5
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 6
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 7
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 8
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 9
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 10
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 11
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 12
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 13
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 14
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 15
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 16
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 17
Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya Thailanda imagine 18
CALCULEAZA TARIF
Pattaya Thailanda - Vezi harta

Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya

Alege data de plecare

Tarife/persoana/pachet X nopti Hotel Amari Ocean Pattaya - Pattaya, Thailanda

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:

Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya

Hotelul ofera vedere spre mare si dispune de piscina exterioara, gradina si terasa la soare, restaurant cu preparate internationale, centru spa, bar, solon de infrumusetare, magazine in interiorul unitatii de cazare, sali de conferinta, business centre, parcare, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, birou de turism, bancomat, lift si aer conditionat.Servicii oferite: inchirieri auto, schimb valutar, room service, baby sitting, serviciu concierge, receptie non-stop si camera de bagaje.

Internetul WiFi este gratuit in zonele publice.Cei dornici de activitati pot merge la sala fitness a hotelului, ori in zona de spa si centru wellness, unde pot opta pentru sedinte de masaj si tratamente de infrumusetare. Cei mici beneficiaza de un club dedicat copiilor. In zona de agrement se poate opta pentru diverse sporturi nautice.
Informatii despre Hotel

Hotelul ofera vedere spre mare si dispune de piscina exterioara, gradina si terasa la soare, restaurant cu preparate internationale, centru spa, bar, solon de infrumusetare, magazine in interiorul unitatii de cazare, sali de conferinta, business centre, parcare, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, birou de turism, bancomat, lift si aer conditionat. Servicii oferite: inchirieri auto, schimb valutar, room service, baby sitting, serviciu concierge, receptie non-stop si camera de bagaje. Internetul WiFi este gratuit in zonele publice. Cei dornici de activitati pot merge la sala fitness a hotelului, ori in zona de spa si centru wellness, unde pot opta pentru sedinte de masaj si tratamente de infrumusetare. Cei mici beneficiaza de un club dedicat copiilor. In zona de agrement se poate opta pentru diverse sporturi nautice.

Informatii despre Camere

Camerele hotelului sunt decorate modern, cu podele din materiale lemnoase, sistem placut de iluminat si ferestre ample ce ofera vedere la golf. Incaperile sunt dotate cu minibar, TV, telefon.

Facilitati:
 • Internet
 • Parcare
 • Fitness
 • SPA
 • Piscina
Conditii de rezervare la Hotel Amari Ocean Pattaya Pattaya
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Alte statiuni din Thailanda