Hotel Dom Pedro Marina Vilamoura Algarve
Hotel Dom Pedro Marina Vilamoura Algarve imagine 2
Hotel Dom Pedro Marina Vilamoura Algarve imagine 3
Hotel Dom Pedro Marina Vilamoura Algarve imagine 4
Hotel Dom Pedro Marina Vilamoura Algarve imagine 5
Hotel Dom Pedro Marina Vilamoura Algarve imagine 6
CALCULEAZA TARIF
Vilamoura Algarve - Vezi harta

Hotel Dom Pedro Marina Vilamoura

Alege data de plecare

Tarife/persoana/noapte Hotel Dom Pedro Marina - Vilamoura, Algarve

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:

Hotel Dom Pedro Marina Vilamoura

Camerele au vedere la mare sau la gradina si sunt dotate cu minibar, telefon, radio, TV, aer conditionta, seif (contra cost), baie cu cada sau dus, uscator de par.
Informatii despre Camere

Camerele au vedere la mare sau la gradina si sunt dotate cu minibar, telefon, radio, TV, aer conditionta, seif (contra cost), baie cu cada sau dus, uscator de par.

Informatii despre Hotel

Hotelul dispune de restaurant, bar in lobby, bar la piscina, restaurant si bar pe plaja, room service, piscina exterioara pentru adulti si copii, jacuzzi, birou de schimb valutar, servicii rent a car, internet gratuit in lobby, parcare exterioara. Plaja Vilamoura, situata la 3 minute de mers pe jos de hotel, detine o zona rezervata turistilor cazati in hotelul Dom Pedro Marina, dotata cu umbrele si sezlonguri, restaurant si bar.

Conditii de rezervare la Hotel Dom Pedro Marina Vilamoura
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Message US