CALCULEAZA TARIF
Borovets Munte Bulgaria - Vezi harta

Hotel Samokov Borovets

Alege data de plecare

Tarife/persoana/noapte Hotel Samokov - Borovets, Munte Bulgaria

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:

Hotel Samokov Borovets

Inconjurat de păduri de pin, acest hotel se află in statiunea Borovet, la 50 de metri de telegondolă si la 250 de metri de teleschiuri. Resedinta găzduieste un centru spa si numeroase restaurante.

La 1300 de metri deasupra nivelului mării, Hotelul Samokov, in stil alpin, se află la 1 oră cu masina de Sofia. Proprietatea dispune de o pistă de bowling, precum si de biliard si de facilităti de tenis de masă.

Zona termală ultramodernă include un hamam, baie de aburi, saună finlandeză, băi de picioare cu săruri de mare, o piscină Kneipp si o zonă de relaxare. Resedinta dispune de o sală de gimnastică, de o piscină interioară si de un centru de infrumusetare cu tratamente cosmetice si un coafor.

Camerele sunt echipate cu minibaruri, TV prin satelit si căzi de baie. Balcoanele oferă privelisti montane.

Restaurantul Panorama de la Hotelul Samokov serveste micul dejun tip bufet si cina, precum si un meniu à la carte. Terasa de grătar de langă piscină oferă specialităti la grătar, salate proaspete si băuturi răcoritoare.

Samokov are un bar in hol, care serveste prăjituri, dulciuri si diverse cocteiluri, precum si un bar sportiv langă sala de gimnastică.

Conditii de rezervare la Hotel Samokov Borovets
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Alte statiuni din Munte Bulgaria