CALCULEAZA TARIF
Sozopol Litoral Bulgaria - Vezi harta

Kalithea Family Hotel Sozopol

Alege data de plecare

Tarife/persoana/noapte Kalithea Family Hotel - Sozopol, Litoral Bulgaria

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:

Kalithea Family Hotel Sozopol

Situat la 300 de metri de plajă, hotelul Kalithea oferă unităti de cazare cu vedere la Marea Neagră si la Golful Sozopol.

Cu acces gratuit la internet WiFi, toate camerele hotelului Kalithea au balcon si TV prin cablu. Fiecare baie privată include articole de toaletă.

Restaurantul este deschis doar pentru micul dejun si are o terasă spatioasă cu vedere la mare. Centrul orasului Sozopol se află la 200 de metri si asigură diverse restaurante si baruri.

Oaspetii pot citi cărti in biblioteca hotelului sau pot rezerva un masaj, pentru a se destinde. Copiii se pot distra la locul de joacă.

Hotelul este situat la 200 de metri de statia de autobuz cu servicii spre Burgas, oras aflat la 35 km. Receptia are program nonstop, iar proprietatea oferă transfer la Aeroportul din Burgas, precum si servicii de inchiriere de autoturisme si biciclete.

Conditii de rezervare la Kalithea Family Hotel Sozopol
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Alte statiuni din Litoral Bulgaria