Pachet Marele Tur al Americii de Sud - Peru, Chile, Uruguay, Argentia, Paraguay, Brazilia Circuite Peru Peru

Vacanta mult dorita
vezi comentarii
Ai nevoie de ajutor? Suna la: 021 9448
Momentan, pachetele pentru acest hotel nu sunt disponibile. Va rugam sa completati formularul alaturat de cerere oferta si veti primi o oferta personalizata in cel mai scurt timp. Va multumim!
Se proceseaza
Cerere Oferta Dureaza doar 2 minute!
nopti
 • Camera 1
  • Varsta copil 1
  • Varsta copil 2
Pasul urmator

Itinerariu:

Ziua 1. București – Lima

Check in și îmbarcare pe cursa București – Lima. Sosire în lima și transfer la hotel pentru cazare.

Ziua 2. Lima

Mic dejun. Tur de oraș în Lima, capitala Republicii Peru, și vizitarea celor mai importante obiective turistice: Districtul Miraflores, Palatul Prezidențial, Catedrala din Lima,  Biserica San Fancisco. Seara, cazare la hotel în Lima.

Ziua 3. Lima – Cusco

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul intern cu destinația Cusco. După-amiaza, tur de oraș în Cusco unde se vizitează: Plaza de Armas, Templul Koricancha, Catedrala și Palatul Wiraocha, plus principalele obiective din împrejurimile orașului: Kenko, Puca Pucara, Tambomachay și Fortăreața Sacsayhuaman. Seara, cazare la hotel în zona Cusco.

Ziua 4. Cusco – Pisac – Ollantaytambo – Machu Picchu

Mic dejun. Plecare spre Pisac unde se vizitează Piața Indiană. Se continuă circuitul spre Ollantaytambo, un important sit arheologic ce datează din perioada târzie a Imperiului Inca. Transfer la gara din Ollantaytambo și plecare cu trenul spre Aguas Calientes (Machu Picchu). Seara, cazare la hotel în zona Aguas Calientes.

Ziua 5. Machu Picchu – Cusco

Mic dejun. Urcare cu microbuzul până la Machu Picchu, „Orașul pierdut al Incașilor”, cea mai importantă atracție turistică din America de Sud. După-amiaza, călătorie cu trenul spre Ollantaytambo, apoi transfer către Cusco. Seara, cazare la hotel în Cusco.

Ziua 6. Cusco –  Santiago de Chile  

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul internațional cu destinația Santiago de Chile. Transfer la hotel. Seara, cazare la hotel în Santiago de Chile

Ziua 7. Santiago de Chile

Mic dejun. Tur de oraș cu oprire la principalele obiective turistice: Centrul Civic, Piața Constituției, Palatul La Moneda,  Plaza de Armas, Catedrala și Santa Lucia Hill. După-amiaza, timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu sau cumpărături. Seara, cazare la hotel în Santiago de Chile.

Ziua 8. Valparaiso*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau opțional, excursie la orașul port Valparaiso și vizitarea principalelor obiective turistice. Tur panoramic al orașului Vina del Mar. Seara, cazare la hotel în Santiago de Chile.

Ziua 9. Santiago de Chile – Montevideo

Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe zborul internațional cu ruta Montevideo, capitala statului Uruguay, și tur de oraș după sosirea la destinație. Seara, cazare la hotel în Montevideo.

Ziua 10. Montevideo – Buenos Aires

Mic dejun. Transfer la port și plecare cu barca spre Buenos Aires. Seara, cazare la hotel în Buenos Aires.

Ziua 11. Pampa de Buenos Aires*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau opțional, excursie la Pampa de Buenos Aires. Dimineața plecare spre Estancia în pampasul argentinian. Prânz tradițional inclus și spectacol folcloric cu dansuri și muzică locală. Seara, cazare la hotel în Buenos Aires.

Ziua 12. Buenos Aires – Asuncion

Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe zborul internațional către Asuncion, capitala Paraguayului. Seara, cazare la hotel în Asuncion.

Ziua 13. Asuncion

Mic dejun. Tur de oraș ce include vizitare la: Panteonul Național al Eroilor, Casa Independenței, Oficiul Poștal Central, Catedrala Metropolitană, Palatul Guvernului, Piața Recova și portul. Seara, cazare la hotel în Asuncion.

Ziua 14. Asuncion – Puerto Iguazu

Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Puerto Iguazu și traversarea unei regiuni extrem de pitorești. Seara, cazare la hotel în  Puerto Iguazu.

Ziua 15. Iguazu

Mic dejun. Se vizitează Cascada Iguazu – partea aflată pe teritoriul Argentinei. Timp liber la dispoziție. Seara, cazare la hotel în Puerto Iguazu.

Ziua 16. Iguazu – Rio de Janeiro

Mic dejun. Vizită la Cascada Iguazu – partea aflată pe teritoriul Braziliei. Transfer la aeroport pentru zborul internațional cu destinația Rio de Janeiro. Seara, cazare la hotel în Rio de Janeiro.

Ziua 17. Rio de Janeiro*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau opțional, tur de oraș în Rio de Janeiro ce include vizitarea muntelui Sugar Loaf  și a statuii lui Hristos situată pe Muntele Corcovado. Seara, cazare la hotel în Rio de Janeiro.

Ziua18. Rio de Janeiro – București

Mic dejun. Timp liber la dispoziție dimineața. Check-out la ora 12:00 și transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul cu destinația București. Sosire la destinație în următoarea zi.

 

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicală

• Asigurare storno

• Intrările la obiectivele turistice

• Taxe de intrare în parcul național Iguazu (Argentina & Brazilia) = aprox. 50 USD/ persoană

  

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Excursie la Valparaiso = 59 Euro/ persoană

• Excursie în pampasul argentinian, inclusiv prânz și spectacol folcloric  = 79 Euro/ persoană

• Tur de oraș în Rio de Janeiro, inclusiv intrări la Sugar Loaf și Corcovado = 79 Euro/ persoană

• Pachet 3 excursii opționale =  199 Euro/ persoană (se poate rezerva doar în agenție)

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.

Conditii de rezervare la Marele Tur al Americii de Sud - Peru, Chile, Uruguay, Argentia, Paraguay, Brazilia - Circuite Peru, Peru

CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA:
  • La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;
  • Diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.
  • Pentru pachetele cu reducere Early Booking, rezervarea se achita integral pana la data expirarii promotiei.
 • CONDITII DE ANULARE:
  • 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare.
  • 100% penalizare pentru anularea cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare.