CALCULEAZA TARIF
Sveti Vlas Litoral Bulgaria - Vezi harta

Marina View Fort Beach Apartments Sveti Vlas

Alege data de plecare

Tarife/persoana/pachet X nopti Marina View Fort Beach Apartments - Sveti Vlas, Litoral Bulgaria

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:

Marina View Fort Beach Apartments Sveti Vlas

Situat in Sveti Vlas, chiar pe malul mării, Marina View Fort Beach oferă apartamente dotate cu aer conditionat si acces gratuit la internet Wi-Fi. Proprietatea asigură 10 piscine in aer liber gratuite, unele cu valuri artificiale. Există parcare privată gratuită. Plaja este la 100 de metri de Marina View Fort Beach.

Toate unitătile au aer conditionat, un balcon, o zonă de living cu o canapea, TV prin cablu, o chicinetă utilată, o masă si o baie cu dus.

La un cost suplimentar, aveti la dispozitie un centru de wellness si spa, un centru de fitness, masaje si un teren de tenis. Facilitătile sportive si de divertisment includ un teren de mini-fotbal, un bar si 3 restaurante. De asemenea, proprietatea are diverse magazine, o bibliotecă si un salon de infrumusetare. Există si un loc de joacă pentru copii.

Sunny Beach este la mai putin de 8 km. Aeroportul international al orasului Burgas se află la 26 km. La un cost suplimentar, este disponibil un serviciu de transfer.

Conditii de rezervare la Marina View Fort Beach Apartments Sveti Vlas
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Hoteluri similare
Alte statiuni din Litoral Bulgaria