Pachet promo vacanta Circuit Costa Rica Circuite America Centrala America Centrala
Pachet promo vacanta Circuit Costa Rica Circuite America Centrala America Centrala imagine 2
Pachet promo vacanta Circuit Costa Rica Circuite America Centrala America Centrala imagine 3
Pachet promo vacanta Circuit Costa Rica Circuite America Centrala America Centrala imagine 4
Pachet promo vacanta Circuit Costa Rica Circuite America Centrala America Centrala imagine 5
Pachet promo vacanta Circuit Costa Rica Circuite America Centrala America Centrala imagine 6
Pachet promo vacanta Circuit Costa Rica Circuite America Centrala America Centrala imagine 7
Pachet promo vacanta Circuit Costa Rica Circuite America Centrala America Centrala imagine 8
Pachet promo vacanta Circuit Costa Rica Circuite America Centrala America Centrala imagine 9
Pachet promo vacanta Circuit Costa Rica Circuite America Centrala America Centrala imagine 10
CALCULEAZA TARIF
Circuite America Centrala America Centrala - Vezi harta

Pachet Circuit Panama si Costa Rica Circuite America Centrala

Alege data de plecare

Tarife/persoana/pachet X nopti Circuit Panama si Costa Rica - Circuite America Centrala, America Centrala

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:
Servicii incluse:
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Cazare 9 nopti in hoteluri de 3, 4 si 5 stele
 • Mese conform program: 9 x mic dejun, 5 x pranz, 2 x cina
 • Taxe de aeroport
 • Transport cu autocar modern pe toata perioada circuitului
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Panama City/ San Jose - Bucuresti
Servicii neincluse:
 • Excursii optionale
 • Intrari la obiectivele turistice: aprox. 73 USD/ persoan?

Pachet Circuit Panama si Costa Rica Circuite America Centrala

Ziua 1. București – Panama City
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Panama City (Costa Rica). După sosire, transfer și cazare la hotel Hilton Garden Inn (sau similar) în Panama City.

Ziua 2. Panama City
Mic dejun. Tur de oraș care include: vizitarea ruinelor din Panamá la Vieja, unul dintre cele mai vechi orașe spaniole din Pacific, a cartierului colonial Casco Viejo, inclus în patrimoniul UNESCO. Oprire la principalele atracții turistice: Plaza Francia, Piața Bolivar şi cele mai reprezentative biserici. Prânz inclus într-un restaurant local. Apoi, se vizitează impresionanta Ecluză Miraflores, unde se pot observa navele care trec canalul Panama. Prezentare video 3D a istoriei canalului. Seara, cazare la hotel Hilton Garden Inn (sau similar) în Panama City.

Ziua 3. Río Chagres & Tribul Embera (în junglă) – Panama City
Mic dejun. Excursie cu canoe pe râul Río pentru a observa flora şi fauna impresionantă a pădurii luxuriante. Se vizitează Tribul Embera, o comunitate de băştinaşi situată pe malul râului renumită pentru tradiţiile şi obiceiurile autentice. Plimbare în junglă cu un reprezentant al tribului pentru a descoperi plantele pe care tribul le foloseşte în tratarea diverselor afecţiuni. Prânz tradiţional inclus. Prezentare a dansurilor, ritualurilor tribului şi a tehnicii de realizare a tatuajelor cu cerneală extrasă din fructul Tagua. Seara, cazare la hotel Hilton Garden Inn (sau similar) în Panama City.

Ziua 4. Panama City – San José
Mic dejun. Transfer la aeroport şi îmbarcare cu destinaţia San José. După sosire, transfer și cazare la hotel Park Inn by Radisson (sau similar) în San José.

Ziua 5. San José – Parcul Național Braulio Carrillo – Rio Danta – Tortuguero
Plecare dimineaţa devreme spre Parcul Naţional Braulio Carrillo. Oprire pentru mic dejun tradiţional în Rio Danta. Se continuă călătoria printre plantaţiile de bananieri către port, de unde se face îmbarcarea pentru o călătorie de 2 ore cu barca pe canale. Oprire pentru prânz. Se vizitează Tortuguero, sat situat pe coasta caraibeană în Parcul Naţional Tortuguero, renumit pentru plajele cu ţestoase şi vegetaţia impresionantă. Timp liber la dispoziţie pentru relaxare la piscină sau în hamac. Seara, cină şi cazare la hotel Mawamba Lodge (sau similar) în Tortuguero.

Ziua 6. Parcul Mawamba – Tortuguero
Mic dejun. Plecare spre Parcul Mawamba. Se vizitează: ferma de fluturi, grădina cu broaşte şi ferma de iguane. Prânz inclus la un restaurant local. Apoi, plimbare cu barca pe canalele din Tortuguero. Timp liber pentru relaxare. Seara, cină şi cazare la hotel Mawamba Lodge (sau similar) în Tortuguero.

Ziua 7. Tortuguero – Rio Danta – Parcul Naţional Vulcanul Arenal
Mic dejun. Transfer cu barca la port de unde se continuă călătoria spre Arenal. Prânz inclus la restaurant în Rio Danta. Opţional, excursie „Chocolate Tour“* la o plantaţie de arbori de cacao unde se pot observa metodele tradiţionale de prelucrare a boabelor de cacao în ciocolată. Oprire la un magazin cu suveniruri din ciocolată. Seara, cazare la Arenal Paraiso Hotel & SPA (sau similar) în zona Parcul Naţional Vulcanul Arenal.

Ziua 8. Parcul Național Vulcanul Arenal*
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională la Parcul Naţional Vulcanul Arenal*, care include hiking în pădure şi plimbare pe podurile suspendate. Seara, cazare la Arenal Paraiso & SPA (sau similar) în zona Parcul Naţional Vulcanul Arenal.

Ziua 9. Parcul Naţional Vulcanul Arenal – Sarchí – San José
Mic dejun. Plecare spre San José. Oprire la satul tradițional Sarchí, faimos pentru autenticele obiecte de artizanat și vizită la o fabrică de oxcart, simboluri naționale folosite în trecut pentru transportarea boabelor de cafea. Seara, cazare la Hotel Park Inn by Radisson (sau similar) în San José.

Ziua 10. San José – București
Mic dejun. Tur de oraș în San José, care include vizitarea principalelor atracții turistice: Teatrul Național, Centru Vechi, Piața Centrală și cele mai populare piațete și muzee din oraș. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

 

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicală

• Asigurare storno

• Intrări la obiectivele turistice (aprox 73 USD/ persoană)

 

 *Servicii opționale neincluse în preț:

• Excursie opțională Chocolate Tour: 29 Euro/ persoană

• Excursie opțională în Parcul Național Arenal: 59 Euro/ persoană

Conditii de rezervare la Pachet Circuit Panama si Costa Rica Circuite America Centrala
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Message US