CALCULEAZA TARIF
Sölden Tirol - Vezi harta

Pachet Regina's Alp Deluxe Sölden

Alege data de plecare

Tarife/persoana/noapte Regina's Alp Deluxe - Sölden, Tirol

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:

Pachet Regina's Alp Deluxe Sölden

Regina's Alp deluxe se află in Solden și pune la dispoziție o piscină in aer liber, deschisă pe tot parcursul anului. Proprietatea oferă acces gratuit la internet WiFi si parcare privată gratuită. Telecabina Giggijoch este situată la 300 de metri de proprietate.

Toate apartamentele au living cu o chicinetă bine utilată, cu mașină de spălat vase, șemineu și TV cu ecran plat. Fiecare unitate de cazare este prevăzută cu baie privată, dotată cu o cadă și halate de baie. Lenjeria de pat este inclusă in tarif.

Regina's Alp deluxe are si o zonă mare de spa. Oaspeții pot cumpăra permise de schi direct de la proprietate. Proprietatea are un depozit pentru echipament de schi și oferă serviciu de inchirieri de echipament de schi. In sezonul de iarnă, in clădire este disponibil un magazin cu articole sportive.

Telecabina Gaislachkogel se află la 1,1 km de Regina's Alp deluxe.

Conditii de rezervare la Pachet Regina's Alp Deluxe Sölden
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Alte statiuni din Tirol
Message US