Spre noul site

Residenz Bergland Hinterglemm Salzburg

Hinterglemm Salzburg
Vacanta mult dorita
vezi comentarii
Ai nevoie de ajutor? Suna la: 021 9448
Se proceseaza
Cerere Oferta Dureaza doar 2 minute!
 • Camera 1
  • Varsta copil 1
  • Varsta copil 2
Calculeaza tarif
Tarifele sunt afisate in tabelul alaturat

Tarife promo Residenz Bergland - Hinterglemm, Salzburg

Residenz Bergland

Localizare:

Located a 2-minute drive from Hinterglemm’s centre, Bergland Residenz offers its guests apartments decorated in Alpine style. A ski bus stops on site and within 2 minutes on foot, the Mitteregg Ski Lift can be reached.

All apartments comprise a kitchenette, a dining area, and a bathroom with a shower or a bathtub. Some feature a balcony and others also come with a sofa bed.

Free private parking is possible at the premises. Bergland Residenz offers a terrace where guests can relax and a storage room for ski equipment. The building is fitted with a lift, and a free WiFi spot is available in the reception area.

A restaurant is located next to the Bergland Residenz, and within 25 minutes by car, guests can reach Zell am See and Lake Zell. Cross-country skiing trails are within 1 km and the Käpt´n Hook Public Pools can be reached within a 5-minute drive.

CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 10% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Alte statiuni din Salzburg

FlachauSalzburg


de la 659€ /pers/sejur
vezi oferta

SaalbachSalzburg


de la 38€ /pers/noapte
vezi oferta

Bad GasteinSalzburg


de la 55€ /pers/noapte
vezi oferta