Spre noul site

St. Pierre Rimini Riviera Rimini

Rimini Riviera Rimini
Vacanta mult dorita
vezi comentarii
Ai nevoie de ajutor? Suna la: 021 9448
Momentan, pachetele pentru acest hotel nu sunt disponibile. Va rugam sa completati formularul alaturat de cerere oferta si veti primi o oferta personalizata in cel mai scurt timp. Va multumim!
Se proceseaza
Cerere Oferta Dureaza doar 2 minute!
 • Camera 1
  • Varsta copil 1
  • Varsta copil 2
Date de contact
Nume
Telefon
E-mail
Mesaj

St. Pierre

Localizare:

Hotelul St Pierre se află la doar 100 de metri de plajele cu nisip și zona animată de la malul mării și oferă camere luminoase, cu mobilier din lemn deschis la culoare și WiFi gratuit. Proprietatea este situată in centrul orașului Rimini, la 50 de metri de o stație de autobuz cu legături către Riccione și la 15 minute de mers pe jos de gară.

Fiecare cameră are aer condiționat și TV cu canale prin cablu și satelit. Unele camere oferă balcon cu vedere parțială la mare.

In fiecare dimineață, proprietatea servește micul dejun tip bufet bogat, cu produse locale de patiserie și cafea proaspătă.

Personalul este disponibil non-stop. Oaspeții Hotelului St Pierre beneficiază de tarife reduse la centrul spa Le Meridien, aflat la 200 de metri.

CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 10% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Alte statiuni din Riviera Rimini

CerviaRiviera Rimini


de la 449€ /pers/sejur
vezi oferta

Milano MarittimaRiviera Rimini


de la 569€ /pers/sejur
vezi oferta

RiccioneRiviera Rimini


de la 489€ /pers/sejur
vezi oferta