CALCULEAZA TARIF
Sölden Tirol - Vezi harta

Pachet Vaya Solden Sölden

Alege data de plecare

Tarife/persoana/noapte Vaya Solden - Sölden, Tirol

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:

Pachet Vaya Solden Sölden

Situată in centrul stațiunii Solden, proprietatea de lux VAYA Solden este nouă și va fi inaugurată in octombrie 2016. Aceasta oferă zonă de spa cu saună finlandeză, saună cu plante, baie turcească și vedere frumoasă la Alpii Otztal. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit. Telecabina Giggijochbahn se află la 600 de metri.

Camerele și suitele moderne au balcon cu vedere la munte, unde puteți savura băuturi din minibarul bine aprovizionat. Acestea oferă TV cu ecran plat și baie cu halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite.

VAYA Solden este mobilată in stil alpin modern, iar camerele și restaurantul sunt decorate cu mobilier realizat la comandă, din lemn vechi. Intreaga clădire are podea din lemn masiv.

Micul dejun tip bufet bogat și variat include produse sănătoase de la furnizori locali și regionali. Restaurantul à la carte al hotelului este deschis la masa de cină. Mai multe restaurante se află aproape de Solden Vaya.

Freizeitarena Solden este la mai puțin de 300 de metri de VAYA Solden.

Conditii de rezervare la Pachet Vaya Solden Sölden
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Alte statiuni din Tirol
Message US