Saptamana Iberica 15-22 mai
Saptamana Iberica 15-22 mai

MliniOferte Vacanțe și Sejururi

de la 639€ /pers/sejur.

🏨 Hoteluri 5* in Mlini

🏨 Hoteluri 4* in Mlini

🏨 Hoteluri 3* in Mlini

Întrebări frecvente despre Sejururi si Vacante in Mlini

🏖️ Doriti oferte in Mlini 2024 la cele mai accesibile preturi?

Agentia de turism Karpaten are oferte pentru Mlini intr-o gama diversificata de zone si hoteluri, la cele mai accesibile preturi. Fie ca doriti un hotel in Mlini de 4 sau 5 stele, fie ca doriti un hotel cu 2 sau 3 stele, noi va punem la dispozitie cele mai bune oferte de vacanta doar cazare sau cu transport inclus.

Romanii de pretutindeni si nu numai, aleg sejururi in Mlini pentru calitatea serviciilor cu care sunt asteptati la hotelurile alese de pe Karpaten.ro! In plus,optand pentru un sejur in Mlini, veti descoperi ca ati ales una dintre cele mai frumoase destinatii turistice de pana acum, intrucat ofertele pentru sejururi in au preturi cuprinse intre – Euro.

Mai mult decat atat, suntem acea agentie de turism care va intampina cu cele mai bune oferte de vacanta 2024 in Mlini, destinatiile turistice pe care vi le propunem fiind .

Ce trebuie sa faceti dumneavoastra? Sa alegeti in ce locatie doriti sa va petreceti vacanta in Mlini, sa alegeti oferta de cazare la hotel cu cel mai bun pret, sa alegeti tipul de transport si tipul de camera preferat, iar de restul ne ocupam noi.

🏝️ Cu ce ne diferentiem in zona de oferte turism in Mlini, Dubrovnik Riviera ?

Pentru fiecare dintre dumneavoastra punem la dispozitie cea mai buna oportunitate de vacanta in Mlini, valoarea ofertelor de turism pentru sezonul de primavera, vara, toamna sau iarna regasite pe site-ul nostru constand in preturi accesibile si reduceri exclusiviste la cele 10 hoteluri din Mlini pe care le recomandam anul acesta pentru concediu.

In plus, la noi puteti gasi cu usurinta in Mlini hoteluri situate pe plaja, cu piscina, cu parcare, cu terenuri de sport, cu centre de relaxare SPA sau cu sali de fitness in cele 5 destinatii propuse anul acesta. Alte facilitati tin de tipul de masa servit precum ofertele all inclusive, all inclusive plus, mic dejun sau demipensiune.

Mlini ofera oricarui turist oportunitatea de a petrece un sejur de neuitat alaturi de prieteni sau familie, iar daca ati decis noi v-am pregatit o lista cu cele mai frumoase hoteluri din Mlini. Iar dupa ce va intoarceti, va asteptam din nou pe site pentru a da un review despre hotelul la care ati fost cazat sau pentru a ne transmite pareri despre Mlini.

Va invitam sa spargeti bariera cotidianului, alegand ca destinatii pentru vacanta in Mlini!

1 9.6

⭐ Preturi in Dubrovnik Riviera

Pentru Mlini au fost scrise de turistii Karpaten 1 comentarii.

Valoarea medie a comentariilor a fost: 9.6, impresiile turistilor putand fi regasite pe pagina fiecarui hotel.

🌍 Conditii de calatorie in Croatia

Ultima actualizare: 01-04-2024 10:33:20

Condiții de calatorie

Cetăţenii români nu au nevoie de viză pentru intrarea în Republica Croaţia.
Cetăţenii români pot intra şi rezida pe teritoriul Republicii Croaţia, pentru o perioadă maximă de 90 de zile într-un interval de 180 de zile, în baza pașaportului sau cărții de identitate, aflate în termen de valabilitate.

Recomandări generale:

Păstraţi în locuri sigure documentele şi valorile personale, biletele de călătorie, banii şi cărţile de credit şi nu le expuneţi în mod vizibil asupra dumneavoastră sau în maşini.
Maşinile trebuie încuiate şi asigurate cu sisteme de alarmă.
În cazul călătoriei cu autobuzul sau trenul, supravegheați-vă bagajele pe întreaga durată a călătoriei.
În cazul unor incidente care afectează siguranţa persoanei sau a bunurilor, vă recomandăm să contactați cea mai apropiată secție de poliţie.

În cazul pierderii sau furtului documentelor de identitate (pașaport, carte de identitate, permis de conducere), vă recomandăm sesizarea atât a secției locale de poliţie, cât şi a Ambasadei României la Zagreb.

În cazul unor incidente grave (accidente, tâlhării), care necesită intervenţia imediată a autorităţilor croate, trebuie apelate următoarele numere de urgenţă:

112 – număr unic în caz de urgențe
192 – Poliție
193 – Pompieri
194 – Urgențe medicale
195 – Salvare pe mare
1987 – Ajutor pe șosele și autostrăzi

Contactarea autorităților române

Reprezentarea diplomatică şi consulară a României în Republica Croația este asigurată de Ambasada României în Republica Croația.

În situații de urgență, Ambasada României în Republica Croația poate fi contactată la numărul de telefon 0038598414341.