Phuket & KrabiOferte Vacanțe și Sejururi

de la 919€ /pers/sejur.

Întrebări frecvente despre Sejururi si Vacante in Phuket & Krabi

🏖️ Doriti oferte in Phuket & Krabi 2024 la cele mai accesibile preturi?

Agentia de turism Karpaten are oferte pentru Phuket & Krabi intr-o gama diversificata de zone si hoteluri, la cele mai accesibile preturi. Fie ca doriti un hotel in Phuket & Krabi de 4 sau 5 stele, fie ca doriti un hotel cu 2 sau 3 stele, noi va punem la dispozitie cele mai bune oferte de vacanta doar cazare sau cu transport inclus.

Romanii de pretutindeni si nu numai, aleg sejururi in Phuket & Krabi pentru calitatea serviciilor cu care sunt asteptati la hotelurile alese de pe Karpaten.ro! In plus,optand pentru un sejur in Phuket & Krabi, veti descoperi ca ati ales una dintre cele mai frumoase destinatii turistice de pana acum, intrucat ofertele pentru sejururi in Ao Nam Mao, Ao Nang Beach, Bang Tao, Coconut Island, Kamala, Karon, Kata, Kathu, Khao Lak, Klong Muang Beach, Ko Lanta, Koh Yao Noi, Krabi, Mai Khao, Nai Yang, Panwa, Patong, Phang-Nga, Phi Phi Don, Phuket Town, Railay Beach, Rawai, Surin, Tab Kaek Beach au preturi cuprinse intre – 2199 Euro.

Mai mult decat atat, suntem acea agentie de turism care va intampina cu cele mai bune oferte de vacanta 2024 in Phuket & Krabi, destinatiile turistice pe care vi le propunem fiind Ao Nam Mao, Ao Nang Beach, Bang Tao, Coconut Island, Kamala, Karon, Kata, Kathu, Khao Lak, Klong Muang Beach, Ko Lanta, Koh Yao Noi, Krabi, Mai Khao, Nai Yang, Panwa, Patong, Phang-Nga, Phi Phi Don, Phuket Town, Railay Beach, Rawai, Surin, Tab Kaek Beach.

Ce trebuie sa faceti dumneavoastra? Sa alegeti in ce locatie doriti sa va petreceti vacanta in Phuket & Krabi, sa alegeti oferta de cazare la hotel cu cel mai bun pret, sa alegeti tipul de transport si tipul de camera preferat, iar de restul ne ocupam noi.

🏝️ Cu ce ne diferentiem in zona de oferte turism in Phuket & Krabi, Thailanda ?

Pentru fiecare dintre dumneavoastra punem la dispozitie cea mai buna oportunitate de vacanta in Phuket & Krabi, valoarea ofertelor de turism pentru sezonul de primavera, vara, toamna sau iarna regasite pe site-ul nostru constand in preturi accesibile si reduceri exclusiviste la cele 10 hoteluri din Phuket & Krabi pe care le recomandam anul acesta pentru concediu.

In plus, la noi puteti gasi cu usurinta in Phuket & Krabi hoteluri situate pe plaja, cu piscina, cu parcare, cu terenuri de sport, cu centre de relaxare SPA sau cu sali de fitness in cele 5 destinatii propuse anul acesta. Alte facilitati tin de tipul de masa servit precum ofertele all inclusive, all inclusive plus, mic dejun sau demipensiune.

Phuket & Krabi ofera oricarui turist oportunitatea de a petrece un sejur de neuitat alaturi de prieteni sau familie, iar daca ati decis noi v-am pregatit o lista cu cele mai frumoase hoteluri din Phuket & Krabi. Iar dupa ce va intoarceti, va asteptam din nou pe site pentru a da un review despre hotelul la care ati fost cazat sau pentru a ne transmite pareri despre Phuket & Krabi.

Va invitam sa spargeti bariera cotidianului, alegand Ao Nam Mao, Ao Nang Beach, Bang Tao, Coconut Island, Kamala, Karon, Kata, Kathu, Khao Lak, Klong Muang Beach, Ko Lanta, Koh Yao Noi, Krabi, Mai Khao, Nai Yang, Panwa, Patong, Phang-Nga, Phi Phi Don, Phuket Town, Railay Beach, Rawai, Surin, Tab Kaek Beach ca destinatii pentru vacanta in Phuket & Krabi!

⭐ Preturi in Thailanda

Pentru Phuket & Krabi au fost scrise de turistii Karpaten 15 comentarii.

Valoarea medie a comentariilor a fost: 8.8, impresiile turistilor putand fi regasite pe pagina fiecarui hotel.

🌍 Conditii de calatorie in Thailanda

Ultima actualizare: 22-04-2024 16:11:29

 

CONDITII DE CALATORIE PENTRU INTRAREA IN THAILANDA

CONDIȚII DE INTRARE
Cetățenii români care doresc să călătorească în Regatul Thailandei au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul acestui stat.
Posesorii de pașapoarte diplomatice și de serviciu sunt exceptați de la obligativitatea deținerii vizei pentru deplasări ce nu depășesc o perioadă de 90 de zile.
Înainte de a călători în Regatul Thailandei, trebuie să vă asigurați că pașaportul dumneavoastră este valabil cel puțin 6 luni de la momentul intrării pe teritoriul acestui stat. Potrivit informațiilor comunicate de către autoritățile thailandeze, începând cu data de 1 iulie 2022, intrarea pe teritoriul Thailandei poate fi permisă, cu condiția prezentării următoarelor documente: pașaport valabil, viză valabilă, permis de reintrare valabil sau viză de intrare la frontieră.


Obtinerea vizei on arrival
Cetățenii români care doresc să solicite o viză de intrare tip VOA trebuie să prezinte următoarele documente:

 Pașaportul a cărui valabilitatea depășește cel puţin 1 lună data valabilității vizei de intrare în Thailanda; și să aibă cel puțin o pagină disponibilă pentru ștampila de viză;
 Biletul de avion retur;
 Două fotografii tip pașaport de dimensiune 4x6 cm pentru fiecare solicitant, inclusiv pentru copii;
 Dovada deținerii sumei de 10.000 THB/persoană (aprox. 300 USD) sau 20.000 THB/familie (aprox. 600 USD) în orice monedă;
 Taxa pentru cererea de viză în valoare de 2.200 THB/persoană (aprox. 70 USD).

Coordonatele Ambasadei României în Thailanda:
Adresa: 3388/41 Sirinrat Office Building, etajul 12, Rama IV Road, Khlong Toei, Bangkok 10110
Telefon secția consulară: +66(0)22402521
Telefon informații consulare pentru cetățenii români: +66(0)22402523 E-mail: bangkok.consul@mae.ro
Telefon de urgență: +66(0)863639118 (la acest numere de telefon NU se furnizează informații consulare)
Exclusiv pentru cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență (accidente cu victime, decese, calamități și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar).


CONDITII DE CALATORIE PENTRU INTRAREA IN MALAEZIA

CONDIȚII DE INTRARE
La punctele de frontieră malaysiene se aplică cetăţenilor români o viză (nenominală), sub forma unei ştampile în paşaport, prin care se acorda dreptul de şedere în Malaysia pentru o perioadă de 90 de zile, conform acordului dintre cele două state.

MĂSURI PE PLAN INTERN:
Începând cu data de 7 septembrie 2022 nu mai este obligatorie purtarea măștii în spațiile închise (deși se recomandă în continuare purtarea acesteia), însă rămâne obligatorie pentru mijloacele de transport în comun, unitățile medicale, precum și în cazul persoanelor testate pozitiv pentru COVID-19.
Nu se mai solicită păstrarea distanțării sociale;

Coordonatele Ambasadei României în Malaezia:
Telefon call-center (informații consulare pentru cetățeni români): +60 3 21423172 Robot ; 21130004; 2113.005
Telefon de urgență: + 60162629660
Exclusiv pentru cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar). La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.
La numărul de telefon 0040/21.431.2059 se oferă informații și se preiau solicitări de asistență consulară în contextul epidemiei COVID-19. Acesta este un număr de telefon mobil de România cu tarif normal.
E-mail call-center (informații consulare pentru cetățeni români): contact@informatiiconsulare.ro


CONDITII DE CALATORIE PENTRU INTRAREA IN SINGAPORE

Toți călătorii trebuie să completeze declarația SGAC cu până la 3 zile înainte de sosire https://eservices.ica.gov.sg/sgarrivalcard/

Numai cetățenii din Singapore, rezidenții permanenți și deținătorii de permise pe termen lung care sunt complet vaccinați cu vaccinuri EUL COVID-19 ale OMS și care intră prin punctele de control terestre nu trebuie să completeze SGAC.
După confirmarea primirii declarației și aprobare, va fi eliberat un Visit Pass (e-Pass) care indică perioada de ședere acordată călătorilor străini cu permis de vizită pe termen scurt, care va fi trimis pe adresa de e-mail indicată în declarație. De asemenea, pașapoartele nu vor mai fi ștampilate

CONDIȚII DE INTRARE
Cetăţenilor români care intră pe teritoriul Republicii Singapore pentru turism, vizită, afaceri, activităţi sportive, li se permite intrarea pe teritoriul acestui stat fără viză pentru o perioadă de 90 de zile în decurs de 6 luni.

MĂSURI PE PLAN INTERN:
NU mai este obligatorie purtarea măștilor în spații interioare, cu excepția locurilor în care serviciile esențiale sunt efectuate în zone închise și aglomerate și care sunt frecvent utilizate de persoane vulnerabile, după cum urmează:

Unități de îngrijire medicală, case de îngrijire rezidențială (inclusiv case de asistență socială și adăpostite pentru bătrâni, precum și case pentru adulți cu dizabilități) și ambulanțe.
Transport public: Acesta acoperă MRT/LRT și autobuzele publice, precum și facilitățile de transport public interioare (de exemplu, zonele de îmbarcare din nodurile de autobuz și platformele MRT). Purtarea măștii în mijloacele de transport private, precum și în autobuzele școlare, serviciile private de autobuz și taxiurile, este opțională.


Coordonatele Ambasadei României în Singapore:
Adresă: King’s Centre #03 – 04/05, 390 Havelock Road, Singapore, 169662 Telefon call-center (informații consulare pentru cetățeni români): +65 67355025 Telefon de urgență: +65 90668971
Telefonul de urgență este destinat exclusiv situațiilor speciale cu care se confruntă cetăţenii români (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar), inclusiv pentru raportarea unor asemenea situații de către autoritățile singaporeze. La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.
La numărul de telefon 0040/21.431.2059 se oferă informații și se preiau solicitări de asistență consulară în contextul epidemiei COVID-19. Acesta este un număr de telefon mobil de România cu tarif normal.
Adresă de e-mail: singapore.consul@mae.ro
E-mail call-center(informații consulare pentru cetățeni români): contact@informatiiconsulare.ro


Observatii generale:
• Companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii turistice pot aduce modificari pana la momentul plecarii si dupa momentul plecarii. In cazul unor modificari, agentia organizatoare va informa turistii.
• Pasagerii sunt rugati ca inainte de predarea bagajelor la ghiseu sa-si asigure personal inchiderea (incuierea) acestora.
• Eventualele lipsuri/furturi de obiecte personale din bagaje se vor reclama pe loc la ghiseul specializat din aeroport.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, inainte de a depune o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Informatii cazare:
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile locale.
• Distributia si tipul camerelor la hoteluri se va face de catre receptiile acestora.
• Problemele legate de amplasarea, aspectul camerei sau orice cerinta speciala a turistului se va rezolva direct la receptia hotelului in functie de disponibilitati.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (seif, minibar, internet etc.). La receptia hotelurilor se achita taxele de oras ( acolo unde se percep), individual.

Moneda nationala
Thailanda: Moneda oficiala este bahtul thialandez – THB. (1 USD = aprox 39 THB)

Malaezia: Moneda oficiala este ringgitul malaezian – MYR (1 USD = aprox 4.7 MYR)

Singapore: Moneda oficiala este dolarul singaporez – SGD (1 USD = aprox 1.45 SGD)

Majoritatea hotelurilor si restaurantelor mari accepta cartile de credit principale (Visa, Mastercard, Maestro, etc).
Puteti schimba relativ facil euro sau dolari la majoritatea caselor de schimb valutar sau banci. Va recomandam sa aveti la dumneavoastra USD pentru schimburile valutare, fiind o valuta cunoscuta de majoritatea localnicilor.
In piete si bazaruri platile se fac in moneda locala. La magazine de souveniruri unde costurile sunt mici (magneti, mici amintiri, etc), recomandam sa se evite platile cu bancnote mari, deoarece vanzatorii nu pot oferi intotdeauna rest pentru sume mari.

Bacsisul
• Bacsisul pentru orice serviciu este o practica frecventa.
• Bacsisul pentru ghizii si soferii locali este de 5 USD/zi

LISTA BAGAJE
- Documentele de calatorie: pasaport, vouchere, bilete de avion, asigurarea de calatorie (daca este cazul).
- Copii ale principalelor pagini din pasaport.
- Aparat foto si carduri de memorie / filme foto, baterii reincarcabile de schimb, incarcator pentru acumulator si telefon.
- Medicamente de urgenta si medicatia dumneavoastra curenta in cazul in care aveti diferite afectiuni pentru care urmati un tratament permanent.
- Palarie si ochelari de soare, creme cu factor de protectie cel putin 30, impotriva razelor solare (inclusiv un balsam pentru buze).
- Rucsac mic sau o gentuta incapatoare in care sa luati si o sticla de apa pentru excursiile de o zi.
- Servetele nazale/ hartie igienica. Uneori nu veti gasi hartie igientica la toaletele publice.
- Haine confortabile, largi, usoare si comode, din fibre 100%
- Esarfa pentru femei - pentru a va acoperi umerii sau capul cand intrati intr-un lacas religios.
- Incaltaminte confortabila pentru mersul pe jos in timpul vizitelor. Sandalele sunt utile cand vizitati lacasele de cult, deoarece se pot da jos foarte usor
- Spray impotriva tantarilor. Va recomandam Autan tropical fiind potrivit pentru aceasta destinatie.

- In Thailanda este interzisa intrarea cu tigarile electronice, iar daca se detin baterii externe/ incarcatoare de laptop, etc, acestea trebuie puse in bagajul de mana, nu in cel de cala.
- Nota referitoare la continutul bagajului de mana (valabil pentru orice calatorie cu avionul): sa NU contina nici un fel de pulverizatori, (spray- uri,parfumuri,deodorante),apa/sucuri/ lichide in recipiente mai mari de 100ml, obiecte ascutite (pile metalice sau/si unghiere, bricege, cutite, foarfeci de orice fel, arme etc) pt ca vor fi imediat confiscate inainte de imbarcare. Fac exceptie: medicametele pe care trebuie sa le luati in timpul zborului.

PRIZE & ELECTRICITATE
Curentul electric furnizat este de 220 V. In majoritatea hotelurilor, prizele sunt cu 3 pini plati. Insa din ce in ce mai multe hoteluri au prizele adaptate pentru aparatura electrica europeana (cu 2 pini rotunzi).
La receptia hotelurilor puteti gasi adaptoare, insa sunt destul de limitate. Astfel ca va recomandam sa aveti cu dumneavoastra adaptor de priza (tip englezesc).

Securitate:
• Va recomandam sa lasati obiectele de valoare si documentele de calatorie in locuri special amenajate.
• Persoanele care fac parte din grupuri turistice nu trebuie sa se desparta de grup si trebuie sa urmeze sfaturile conducatorului grupului.
• Respectati obiceiurile si traditiile locale si manifestati intelegere si acceptare fata de acestea.
• In cazul in care doriti sa calatoriti cu taxiul, va recomandam sa folositi numai firmele autorizate in domeniu si numai in baza unei comenzi telefonice.

TELEFONIE
Telefoanele: se pot cumpara cartele locale (cu mentiunea ca doriti sa sunati in Romania/ Europa) de la diversele chioscuri din zonele turistice.
Recomandam instalarea aplicatiilor Whatsapp si / sau Viber cu care puteti vorbi si trimite mesaje gratuit, oriunde in lume, in incintele cu internet wi-fi (hotel si alte obiective turistice).
Inainte de deplasare va recomandam sa va activati roaming-ul la telefoanele mobile. Pentru a apela un numar de telefon din Romania se formeaza mai intai codul national +40 urmat de numarul de telefon dorit (+407XXXXXXXX)


Vacanta frumoasa!