Spre noul site

Pachet Circuit Mexic Circuite Mexic Mexic

Vacanta mult dorita
de la 1999€ /pers/sejur
Rezerva acum Rezerva acum
vezi comentarii
Ai nevoie de ajutor? Suna la: 021 9448
Se proceseaza
Cerere Oferta Dureaza doar 2 minute!
nopti
 • Camera 1
  • Varsta copil 1
  • Varsta copil 2
Calculeaza tarif
Tarifele sunt afisate in tabelul alaturat

Tarife promo Circuit Mexic - Circuite Mexic, Mexic

Camera Masa Data plecare Zile Nopti Tarif/pers.
Camera Dubla Mic Dejun si All Inclusive 23.03.2022 13 12 1999
Camera single Mic Dejun si All Inclusive 23.03.2022 13 12 2599
* Tarifele afisate sunt de persoana si nu contin decat serviciile specificate
 • last minute / oferta
 • ultimele locuri
 • cel mai bun pret

Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti- Mexico City / Cancun - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Taxe de aeroport
- Cazare 10 nopti in camera dubla in hoteluri de 3*/ 4* cu mic dejun
- Cazare 2 nopti cu All Inclusive in Cancun in hotel de 4*
- Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse:
Servicii optionale:
- Pachet Demipensiun + Tur de oras Mexico City cu vizita la muzeu 275 EUR
- Supliment demipensiune (10 mese) 239 EUR
- Tur de oras Mexico City si vizita la Muzeul de Antropologie 55 EUR

Ziua 1. Mexico City  

Check – in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul spre Mexic. Sosire, transfer și cazare la hotel Royal Reforma 4* sau similar  în Mexico City.

Ziua 2. Ciudad de Mexico și Muzeul de Antropologie

Mic dejun. Timp liber sau opțional tur de oraș cu vizitarea Centrului Istoric Zocalo unde se admiră Catedrala, Palatul Guvernului,  Palatul de Arte Național. In a doua parte a zilei se vizitează  Muzeul de Antropologie, cel mai mare muzeu din oraș, ce oferă una dintre cele mai mari colecții de artă pre-columbiană. 

Ziua 3. Mexic - Teotihuacan - Puebla

Mic dejun. Dupa micul dejun, se pleacă către Puebla. In drum opire la celebrul oraș antic Teotihuacán situat la aproximativ 65 km la nord de Mexico City, care a fost odata cel mai mare oraș din America. Teotihuacán este numele pe care aztecii l-au dat acestui oraș, când l-au descoperit, dar numele său original rămâne un mister, pentru că atunci când au găsit orașul ar fi fost deja abandonat de către fondatorii săi. Apoi se pleaca către Puebla, oraș colonia, patrimoniu UNESCO din 1987. Se vor admira Santa Maria Tonantzintla, Capela lui Rosario, Piata Principală si El Parian. Cazare la hotel Colonial de Puebla3* sau similar.

Ziua 4. Puebla – Oaxaca

Mic dejun. Plecare spre Oaxaca. Sosire si vizită. Se admiră Catedrala, Fantana Sapte Regiuni, Biserica Santo Domingo și Muzeul de Aur. Cazare la hotel Mision de los Angeles3* sau similar în Oaxaca.

Ziua 5. Oaxaca - Monte Alban – Oaxaca

Mic dejun. Se pleacă spre Monte Alban, o zonă importantă arheologică unde se gasesc rămășițele culturilor Olmeca, Zapoteca și Mixteca. Se admiră Piata principală, Observatorul, Mormantul # 7, Pietrele Dansatorilor. Apoi întoarcere la Oaxaca.

Ziua 6. Oaxaca – Mitla- Tehuantepec

Mic dejun. Transfer către Mitla, un sit arheologic important, ale carui cladiri sunt decorate cu mozaicuri simbolice. În drum se oprește la Arborele Tule, unul dintre organismele vii cele mai mari din lume. Sosire în Tehuantepec si cazare la hotel Calli 3* sau similar.

Ziua 7. Tehuantepec– Canionul Sumidero – San Cristobal  

Micul dejun apoi plecare spre canionul Sumidero, emblema statului Chiapas, cu pereți verticali ce ajung și la 1000m înalțime. Plimbare cu barca după care se merge către San Cristobal. Tur de oraș pietonal unde se admiră:  Biserica Santo Domingo, catedrala și centru istoric. Cazare la Casa Mexicana 3* sau similar.

 Ziua 8. San Cristobal de las Casas - San Juan Chamula -Palenque

Mic dejun. Se pleacă dimineața pentru a vizita  San Juan Chamula, oraș tipic indian, pentru a vedea unele dintre ritualurile tradiționale și stilul de viață încă păstrate de către oamenii de aici. Călătoria continuă către Palenque. Sosire și cazare la hotel Chan Kah resort 3* sau similar.

Ziua 9. Palenque - Campeche

Mic dejun. Tur de oraș Palenque, unul dintre cele mai importante situri arheologice mayase, atât istorice cat și estetice. În interiorul Piramidei Inscripțiilor au fost descoperite sarcofagul regelui Pakal și piatra sa de mormant (o copie a acesteia poate fi vizitata la Muzeul de Antropologie din Mexico City). Se vizitează aici Templul Soarelui, Palatul, și Templul Crucii. Plecare spre Campeche. Sosire și scurt tur de oraș panoramic pentru a admira casele coloniale colorate și  biserica Sf Francis. Cazare la hotel Plaza Campeche 3* sau similar.

  Ziua 10 Campeche - Uxmal - Merida

Mic dejun. Sosire în Uxmal unde se  vizitează situl arheologic și minunile sale:  Piramida ghicitorului, Piața Nun, Palatul Guvernatorului, Terenul Jocului cu Mingea. Dupa amiază se merge spre orașul colonial Merida, "Orasul Alb". Tur panoramic unde se admiră: Montejo Avenue, Piața Principală, Primăria, Catedrala. Cazare la hotel Del Gobernador 3* sau similar

Ziua 11 Merida - Chichen Itza - Cancun

Mic dejun. Plecare spre Chichen Itza, renumitele ruine mayașe din Mexic. Se vizitează Piramida "Castelul", Terenul de Joc, Observatorul, Piata celor o mie de coloane, Templul Jaguarului, Fantana Sacra (Cenote). După amiază sosire în zona Cancun și cazare la hotel Blue Bay Grand Esmeralda 4* / Playa del Carmen sau similar.

Ziua 12. Playa del Carmen 

All inclusive. Timp liber la dispoziție pentru odihna sau excursii opționale.

Ziua 13. Playa del Carmen – București

Mic dejun. Timp liber. După-amiaza transfer la aeroportul din Cancun pentru zborul de intoarcere acasă.

 Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală și storno
• Excursiile optionale
• Taxe de stațiune

*Servicii opționale neincluse în preț (se pot rezerva doar in agentie, inainte de plecare!):


• Supliment demipensiune : 239 Euro/ persoană

• Tur de oras Mexico City si vizita la Muzeul de Antropologie : 55 Euro/ persoană

• Pachet demipensiune si tur de oras cu vizita la muzeu: 275 Euro/ persoană

Conditii de rezervare la Circuit Mexic - Circuite Mexic, Mexic

CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 10% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Alte statiuni din Mexic

Cancun si Riviera MayaMexic


de la 869€ /pers/sejur
vezi oferta