Pozele au caracter orientativ
CALCULEAZA TARIF
de la 3799€
/pers/sejur
Nepal - Vezi harta

Circuit Nepal si Bhutan

de la 3799€
/pers/sejur
Alege data de plecare
 • 3799€ sâm.
  02 nov.
 • Disponibil
 • Ultimele locuri
 • Ultimul loc
 • Epuizat
 • ?   Verfica tarif

Tarife/persoana/pachet X nopti Circuit Nepal si Bhutan, Nepal

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:
Servicii incluse:
 • Bilet de avion pe ruta Bucuresti - Kathmandu - Bucuresti
 • Bilet de avion pe ruta Kathmandu-Paro-Kathmandu
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 4 nopti in Nepal la hotel de 4* cu demipensiune (mic dejun si cina)
 • Cazare 5 nopti in Bhutan la hotel de 3-4* cu pensiune completa (mic dejun la hotel, pranz si cina la restaurante locale)
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
 • Intrarile la obiectivele turistice, taxe locale si taxa viza pentru Bhutan
Servicii neincluse:
 • Intrările la obectivele turistice din program şi experienţele locale din Nepal (plimbare cu rişca, sesiune de olărit, interactiune cu călugarii budisti): aprox 70 USD (se achita obligatoriu la sosire)
 • Taxa de viza Nepal: cost aprox. 30 USD (se achita obligatoriu la sosire in Nepal cash in USD)

Circuit Nepal si Bhutan

Ziua 1. București – Khatmandu

Check-in și îmbarcare pe Aeroportul Internațional din Otopeni, București pentru zborul cu destinația Kathmandu, Nepal.

 

Ziua 2. Khatmandu

Sosire în Khatmandu și întâlnire cu ghidul local. După formalitățile de intrare în țară, transfer la hotel și timp liber pentru reîmprospătare. Se vizitează Piața Kathmandu Durbar, inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO. Turul panoramic include: fostul grajd regal al elefanților, strada Freak, templul zeiței Kumari, Hanuman Dhoka – poarta către palatul regal, templul Taleju Bhawani – cel mai vechi din zonă. Plimbare cu rișca. Turul continuă cu vizitarea altarului Swayambhunath Stupa cunoscut ca și Templul Maimuței, cu o vechime de peste 2500 de ani. Se vizitează și orașul antic Kirtipur pentru a admira: Chilancho Stupa, altarul Bagh Brairav și templul Uma Maheshwar. Seara, cină și cazare la hotel Landmark Kathmandu 4* sau similar, în zona Khatmandu.

 

Ziua 3. Khatmandu

Mic dejun. Se vizitează satele Bungamati și Khokana ce datează din secolul XVI. Bungamati este locul de naștere al lui Rato Machhendranath, patronul văii, iar templul dedicat acestuia este situat în centrul satului. Khokana este casa templului zeiței Rudrayani. În a doua parte a zilei se vizitează Piața Patan Durbar, din orașul Patan, unul dintre cele trei orașe regale din vale. Piața este un mixt între vechea curte regală, ateliere artistice și temple. Retur în Khatmandu. Seara, cină și cazare la hotel Landmark Kathmandu 4* sau similar, în zona Khatmandu.

 

Ziua 4. Khatmandu

Mic dejun. Se vizitează Piața Bhaktapur Durbar, aflată în unul dintre cele mai bine conservate orașe medievale din vale, Bhaktapur. Acesta se face remarcat prin arhitectura clădirilor și frumusețea templelor. Principalele atracții sunt: Palatul cu 55 de ferestre, Poarta de Aur, Poarta leilor, Templul Mini Pashupati și Templul Nyatapola. Orașul este cunoscut pentru obiectele din ceramică şi puteți lua parte la o sesiune de olărit. În a doua parte a zilei, transfer către Nagarkot, locul ideal pentru a admira vârfurile montane din Himalaya. Retur în Khatmandu. Seara, cină și cazare la hotel Landmark Kathmandu 4*  sau similar, în zona Khatmandu.

 

Ziua 5. Khatmandu – Paro (Bhutan) – Thimphu

Mic dejun. Transfer la Aeroportul Internațional din Khatmandu pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația Paro, Bhutan. În timpul zborului dacă condițiile meteo sunt favorabile pot fi admirate vârfurile montane: Everest, Kanchenjunga și Makalu. Sosire în Paro, iar după formalitățile de intrare în țară, transfer către capitala acesteia, Thimphu. Sosire la hotel și timp liber. Se vizitează Trashicho Dzong – fortăreața ce adăpostește camera tronului, numeroase birouri guvernamentale, dar reședința de vară a starețului șef. Seara, cazare la hotel Bhutan Peaceful Residancy 3* sau similar, în zona Thimphu.

 

Ziua 6. Thimphu

Mic dejun. Turul orașului Thimphu include: statuia lui Buddha Dordenma – ce oferă o priveliște impresionantă asupra orașului, centrul de țesut Gagyel Lhundrup – locul unde sunt create țesăturile pentru hainele de ceremonie ale familiei regale, memorialul  Chorten – dedicat regelui Jigme Dorji Wangchuck, dar și un simbol al păcii, școala de arte Zorig Chosum, Biblioteca Națională și fabrica națională de hârtie. Seara, cazare la hotel Bhutan Peaceful Residancy 3* sau similar, în zona Thimphu.

 

Ziua 7. Thimphu – Punakha

Mic dejun. Plecare către Punakha, prin pasul Dochu La Pass (3.050 metri) pe parcursul căruia pot fi admirate vârfurile montane din Himalaya. Turul orașul Punakha, vechea capitală a regatului Bhutan, include: templul Chhimi Lhakhang dedicat lui Lama Drukpa Kuenley și fortăreața Punakha Dzong, una dintre cele mai frumoase fortărețe din Bhutan. Restul zilei timp liber. Seara, cazare la hotel Damchen 3* sau similar, în zona Punakha.

 

Ziua 8. Punakha – Paro

Mic dejun. Plecare spre Paro. Pe parcursul traseului pot fi admirate peisaje impresioanante, unele dintre cele mai vechi temple și mănăstiri din Bhutan. În Paro se vizitează Kichu Lhakhang unul dintre cele mai vechi temple din țară și unul din cele 108 temple construite de regele tibetan Songtsen Gampo în secolul al VII-lea. Turul include și vizitarea Muzeului Național pentru a afla mai multe despre istoria și cultura acestui regat și o vizită la o fermă locală pentru a servi un ceai tradițional. Seara, cazare la hotel Naksel 4*sau similar, în zona Paro.

 

Ziua 9. Paro

Mic dejun. Ziua de astăzi este dedicată unui drumeții (aproximativ 5-6 ore) către Mănăstirea „Tiger’s Nest”, cea mai cunoscută mănăstire din Buhan, datorită locației sale. Mănăstirea se află pe un versant abrupt la 900 metri deasupra văii și o altitudine de 3120 metrii faţa de nivelul mării. Seara, cazare la hotel Naksel 4* sau similar, în zona Paro.

 

Ziua 10. Paro – Kathmandu

Mic dejun. Transfer la Aeroportul Internațional din Paro pentru check-in și îmbarcarea pe zborul cu destinația Kathmandu. Sosire în Kathmandu și tur de jumătate de zi, ce include vizite la: templul Pashpatinath, dedicat zeului Shiva, dar și Stupa Boudhanath construită în secolul V, unde puteți interacționa cu călugării budiști. Restul zilei timp liber. Seara, cazare la hotel Landmark Kathmandu 4* sau similar, în zona Kathmandu.

 

Ziua 11. Khatmandu – București

Mic dejun. Transfer la Aeroportul Internațional din Khatmandu pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București.

Întrebări frecvente despre Circuit Nepal si Bhutan

Conditii de rezervare la Circuit Nepal si Bhutan

Conditii de inscriere:
- Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
- Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
- Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.

Conditii de inscriere:
- La inscriere se achita un avans minim de 20% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare;
- Diferenta de 80% se achita cu pana la 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.

Conditii de anulare:
- 20% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare;
- 100% penalizare pentru anularea cu 29 – 0 zile inainte de plecare sau no-show.