LAST MINUTE
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 2
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 3
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 4
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 5
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 6
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 7
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 8
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 9
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 10
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 11
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 12
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 13
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 14
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 15
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 16
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 17
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 18
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 19
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 20
Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz Tenerife imagine 21
CALCULEAZA TARIF
de la 649€
/pers/sejur
Puerto de la Cruz Tenerife - Vezi harta

Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz

Foarte bine 8,7din 25 comentarii
de la 649€
/pers/sejur
Alege data de plecare
 • 729€ Du
  02 oct.
 • 699€ Du
  09 oct.
 • 649€ Du
  16 oct.
 • 819€ Du
  27 nov.
 • Disponibil
 • Ultimele locuri
 • Epuizat

Tarife/persoana/pachet X nopti Smart Voyage Tenerife - Hotel Checkin Concordia Playa - Puerto de la Cruz, Tenerife

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:
Servicii incluse:
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Cazare 7 nopti
 • Taxe de aeroport
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport
 • Transport cu avionul
Servicii neincluse:
 • Asigurare de calatorie medicala si storno

Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz

This property is 2 minutes walk from the beach. Gaze out over the mountains or the Atlantic Ocean from your own spacious room in this modern holiday hotel, located in Tenerife’s charming resort of Puerto de la Cruz.

Choose between spending your day on the magnificent local beaches or beside the Concordia Playa’s own outdoor swimming pool. You can also head to the nearby saltwater pools of Lago Martiánez, one of the works of the famous Canarian artist, Cesar Manrique.

Start each day with breakfast in the Concordia Playa’s stylish, modern restaurant. Here you can also dine on buffet lunches and dinner, before heading out to enjoy the vibrant local nightlife.

Localizare: in stantiunea Puerto de la Cruz, la 2 minute de mers pe jos față de plajă cu nisip negru si la 5 minute de magazine si restuarante.

Facilitati hotel: receptie, restaurant, bar, terasă, piscină, club cu DJ, program divertisment, bibliotecă, jocuri pentru copii.

Facilități contra cost: centru închirieri mașini, internet Wi-Fi, biliard.

Facilitate camere: pat matrimonial sau twin, baie proprie, uscător de păr, aer condiționat, TV, și balcon.

Capacitate camere: 2 adulţi + 1 copii (vârsta maximă împlinită 12 ani) sau 3 adulţi.

 

EXCURSII OPTIONALE

Santa Cruz de Tenerife și Las Teresitas: 35 Euro/ persoană   

Santa Cruz de Tenerife este capitala insulei si a arhipelagului Insulele Canare si este amplasata între golful care îi poartă numele și munții Anaga, in zona de nord-est a insulei. Se face un tur panoramic cu autocarul: Centrul International de Afaceri si Congrese, Auditoriul, zona Maritima, iar apoi se descoperă centrul pietonal pornind din Piața Spaniei. A doua oprire este la nord de capitala, in plaja Las Teresitas, unde vom face un scurt popas pentru a calca pe nisipul auriu adus din Sahara de Vest.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / întors, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 5 h.

 

Parcul Naţional Teide: 39 Euro/ persoană     

Se pornești de la nivelul oceanului si se urca cu autocarul pe valea Orotava pana la baza conului vulcanic, aprox. 2400m, trecând prin toate straturile de vegetație de pe insula. Prima oprire se face la centrul de vizitare interactiv al parcului El Portillio(1980m). Principala oprire este la formațiunile de roca vulcanica Roques de Garcia, de unde se vede vulcanul Teide(3718m) in splendoarea lui; cel mai înalt punct din Spania si al treilea cel mai mare vulcan din lume. Pentru a încheia circuitul, vom cobori de pe munte prin zona nordica a Parcului National Teide, trecând pe lângă cel mai mare observator solar din lume. 

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / întors, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 5 h.

 

Nordul insulei – La Laguna și Taganana: 35 Euro/ persoană   

Se traversează Parcul Natural Anaga pana se ajunge in zona de nord-vest a insulei, se trece prin satul izolat Taganana si se coboară pana in Roque de Las Bodegas, unde se face un popas pentru a admira formațiunile de stanca care se ridica din mare, in largul coastei. Traversam munții din nordul insulei, printr-o pădure luxurianta de lauri pana se coboară in San Cristobal de La Laguna. Oraș episcopal si universitar, al doilea cel mai mare oraș după Santa Cruz de Tenerife. Se face un popas in centru istoric pentru a vedea Plaza del Adelantado, Biserica Sf. Cristos din Laguna, Episcopia.

Servicii incluse: Transport dus / întors, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata : aprox 5h

 

Sudul insulei - Masca &  plaja in Las Americas : 45 Euro/ persoană   

Se pornește către zona de sud-vest a insulei, cu peisaje foarte pitorești, pana in intersecția de drumuri  din orașul Santiago de Teide. De aici, se urca pe unul dintre cele mai spectaculoase cai de acces ce ajunge in faimosul sat « Masca ». Cândva a fost un refugiu al piraților si se află la o altitudine de 600 de metri, de unde se vede oceanul printre stâncile înalte, „Los Gigantes”. După ce ne bucuram de atmosfera si priveliștea din “satul pierdut”, ne îndreptam către faimoasa stațiune Las Americas pentru a ne bucura de soare, baie in ocean si nisipul fin din Playa de las Vistas.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / întors, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 8 h

 

Croaziera Royal Dolphine si Los Gigantes: 59 Euro/ persoană   

Se face transferul de la hotel pana in sudul insulei, „Puerto de Colon”, unde ne îmbarcăm pe un catamaran. Plimbarea cu catamaranul durează aprox 5 ore si formează un circuit, astfel: la dus se navighează foarte aproape de țărm, astfel încât se vad stațiunile, așezările si stâncile vulcanice ce se ridica vertical din ocean, pana la înălțimi de 300-600m, numite „Los Gigantes”, pana se ajunge in punctul cel mai vestic al excursiei, in golful Masca. Aici se ancorează catamaranul in largul oceanului si se face un popas pentru a servi masa. Cine dorește poate face baie in ocean, coborând direct de pe ambarcațiune. După acest popas începe întoarcerea, dar prin largul oceanului, mai departe de țărm, ca sa putem surprinde diferite specii de balene si delfini, in mediul lor natural.

Servicii incluse: Transport cu barca si autocarul dus/întors, prânzul servit pe barca, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 9h

 

Insula La Gomera: 69 Euro/ persoană   

Dimineața foarte devreme se face transferul in portul Los Cristianos(Tenerife), unde ne îmbarcăm pe ferry si durează aprox 1h călătoria pana in portul si capitala insulei La Gomera, San Sebastián. Din portul principal începe urcare cu autocarul pana la aprox 1500m, in Parcul Național Garajonay trecând printr-un paradis de lauri, rezervație naturală și site al Patrimoniului Mondial UNESCO. Se face o oprire in mijlocul insulei si al parcului, in « La Laguna ». Se continua călătoria pana in satul Las Rosas, unde se va servi prânzul. Tot aici veți auzi o demonstrație a metodei antice de comunicare, speciala pe aceasta insula, prin fluierături, numita Silbo Gomero. Întoarcerea in portul San Sebastian se face prin Valea Hermigua si apoi, un ultim popas in capitala, unde puteți vedea ramasitele popasului istoric al lui Christopher Columb înainte de plecarea sa spre « lumea noua ».

Servicii incluse: Transport cu ferry si autocarul dus / întors, prânzul pe insula La Gomera, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 14h.

 

Bilete la:

 1. “Loro Parque” (=”parcul papagalilor „) a fost votata gradina zoologica nr.1 in Europa conf. TripAdvisor. Sunt impresionante spectacolele cu delfini, orci si lei de mare. Servicii incluse: biletul de intrare in parc. Transportul din Puerto de la Cruz este gratis, trenulețul vine la un interval de 20min si călătoria durează 10min. Transferul din Los Cristianos(Hotel Atlantida) costa 15.00 EUR/pers. Timp recomandat pentru vizita: aprox 5h. Deschis in fiecare zi : 8.30 - 18.45.
 2. “Siam Water Park” este parcul de distracții acvatice aflat in sudul insulei Tenerife, deschis in 2007 cu tematica Thailandeza. A câștigat titlul de Parcul Acvatic nr.1 in lume, in anul 2015 conf. voturilor turiștilor pe TripAdviser. Servicii incluse: biletul de intrare in parc. Opțional transferul Puerto de la Cruz (Hotel Concordia) la Siam Park(aprox. 105km) costa 15.00 EUR/pers. Deschis in fiecare zi: 10:00 - 18:00.

 

Bilet intrare Loro Parque: 37 Euro/ persoană   

Bilet intrare Siam Park: 37 Euro/ persoană   + optional transfer 15eur/pers

Bilet de intrare combinat Loro Parque + Siam Park: 66eur/pers; + opt .transfer 15 eur/pers

 

 

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE PLATA OFERTE EARLY BOOKING:
- Avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului la inscriere
- 20% se achita pana la data cand expira oferta Early Booking
- Diferenta de 50% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei


• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

• CONDITII DE ANULARE OFERTE EARLY BOOKING*:
- Penalizare 50%, incepand cu data rezervarii pana la data cand expira oferta Early Booking
- Penalizare 100% dupa data limita de Early Booking.
*Oferta nu permite modificari de nume sau perioada!

Facilitati

Restaurant, bar, terasă, piscină, club cu DJ, program divertisment, bibliotecă, jocuri pentru copii. Facilități contra cost: centru închirieri mașini, internet Wi-Fi, biliard.

Informatii despre Camere

Camerele sunt recent renovate si dispun de pat matrimonial sau twin, baie proprie, uscător de păr, aer condiționat, TV, și balcon. Capacitate camere: 2 adulţi + 1 copii (vârsta maximă împlinită 12 ani) sau 3 adulţi.

Facilitati:
 • Internet
 • Parcare
 • Fitness
 • Piscina
 • Situat pe plaja
 • Recomandat familiilor cu copii
 • Accepta animale de companie
Recenzii
Nota acestui hotel este bazata pe 25 comentarii
8,7
 • Cazare
  8.3
 • Mâncare
  8.5
 • Locaţie
  9.4
 • Raport calitate-preţ
  8.3
 • Personal hotel
  9.0
Adriana
Romania
24 August 2022
8,4 Foarte bine

Decent la pretul cerut

Nu s au schimbat consumabilele(sampon hartie, etc)

Cuplu
Romania
24 August 2022
8,4Foarte bine

Decent la pretul cerut

Nu s au schimbat consumabilele(sampon hartie, etc)

Cuplu
Romania
23 August 2022
10Exceptional

Tot

Totul ok

Singur
Romania
5 August 2022
7,2Bine

Hotelul nu este de 4 *, arata ca unul 2*+ exista si alte locatii de 4 stele mai bune. Nu il mai RECOMANDATI.

Nu are uscator de rufe in balcon. Nu are scurgere in baie , furtunul de dus este uzata, usa de la intrare se inchidea cand vroia ea si se deschidea singura, gresia ciobita in bai si ne chituita . Camera nu avea dotari de 4*.

Cuplu
Romania
14 Iulie 2022
9,2Superb

Pozitia- foarte aproape de ocean. Personalul.

Confortul camerei.

Singur
Romania
13 Octombrie 2021
9,6Exceptional

TOTUL

Prea putine 7 nopti cazare.

Grup de prieteni
Romania
11 Octombrie 2021
9,2Superb

amplasarea hotelului , serviciile oferite

Nu am comentarii negative , avand in vedere pandemia .

Grup de prieteni
Romania
13 Septembrie 2021
7,6Bine

Locatia

Nu este cazul

Cuplu
Romania
16 August 2021
7,2Bine

Locatia.

Frigiderul si aerul conditionat Nu au functionat.

Grup de prieteni
Romania
2 August 2021
9,2Superb

Pozitia,raportul calitate pret

Monotonia menuurilor. Faptul ca nu asigurau un pachet in cazul excursiilor care incepeau devreme

Cuplu
Romania
29 Octombrie 2019
10Exceptional
Grup de prieteni Camera Dubla A stat 7 nopți
Conditii de rezervare la Checkin Concordia Playa Puerto de la Cruz

Conditii de inscriere:
- Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar, daca nu se va modifica numele titularului de contract.
- Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
- Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
- Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.

Conditii de inscriere:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului; - Diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.
- Pentru pachetele cu reducere Early Booking, rezervarea se achita integral pana la data expirarii promotiei.

Conditii de anulare:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare.
- 100% penalizare pentru anularea cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare.

Hoteluri similare
Alte statiuni din Tenerife