Hotel Sacher Salzburg Salzburg Salzburg
Hotel Sacher Salzburg Salzburg Salzburg imagine 2
Hotel Sacher Salzburg Salzburg Salzburg imagine 3
Hotel Sacher Salzburg Salzburg Salzburg imagine 4
Hotel Sacher Salzburg Salzburg Salzburg imagine 5
Hotel Sacher Salzburg Salzburg Salzburg imagine 6
Hotel Sacher Salzburg Salzburg Salzburg imagine 7
Hotel Sacher Salzburg Salzburg Salzburg imagine 8
Hotel Sacher Salzburg Salzburg Salzburg imagine 9
Hotel Sacher Salzburg Salzburg Salzburg imagine 10
Hotel Sacher Salzburg Salzburg Salzburg imagine 11
Hotel Sacher Salzburg Salzburg Salzburg imagine 12
Hotel Sacher Salzburg Salzburg Salzburg imagine 13
CALCULEAZA TARIF
Salzburg Salzburg - Vezi harta

Hotel Sacher Salzburg Salzburg

Alege data de plecare

Tarife/persoana/noapte Hotel Sacher Salzburg - Salzburg, Salzburg

Alege structura de ocupare
Orar de zbor
Bucharest
Male
1 stop
08:15
05.01.2021
12:45
05.01.2021
Male
Bucharest
1 stop
09:15
10.01.2021
13:45
10.01.2021
TOTAL:

Hotel Sacher Salzburg Salzburg

Inaugurat in 1866, hotelul Sacher Salzburg este un hotel istoric grandios administrat privat, imbinand eleganta si traditia atemporală cu cele mai inalte standarde de servicii. Este situat central, pe malul raului Salzach, cu vedere magnifică unică la centrul vechi istoric si la cetatea Hohensalzburg. Conexiunea WiFi este gratuită in toate zonele.

Toate camerele si suitele sunt mobilate individual si oferă facilităti de ultimă oră. Fiecare a fost decorată personal de doamna Elisabeth Gürtler, proprietara hotelului, cu atentie deosebită la detalii. Mobilierul include picturi originale si tapet din mătase. Toate camerele sunt prevăzute cu aer conditionat, minibar si halate de baie.

Restaurantul Zirbelzimmer, unic in Salzburg datorită plafonului cu sculpturi elaborate si lambriurilor din lemn, este un cunoscut loc de intalnire al gurmanzilor. Restaurantul Roter Salon este situat pe poteca aflată de-a lungul raului Salzach si oferă vedere frumoasă la centrul vechi, iar restaurantul Salzachgrill propune specialităti la grătar.

Celebra Café Sacher Salzburg serveste tort Sacher autentic, intr-o atmosferă tipică unei cafenele austriece, cu o notă elegantă. Barul Sacher serveste o gamă largă de băuturi, insotite de muzică live de pian.

Copii

Cot.

Conditii de rezervare la Hotel Sacher Salzburg Salzburg
CONDITII GENERALE DE REZERVARE
 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari pe produsele Karpaten Turism este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA #restartTravel:
  • #restartTravel2022 îți oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu un avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii. Plata finala este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare**. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni.
   *Anularea fără penalizari cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari este de 60 zile înainte de plecare.
   Exceptie de la aceaste conditii speciale o fac rezervarile de cazare individuala si orice alte oferte pentru care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
Hoteluri similare
Alte statiuni din Salzburg